30 / 04 / 2024

Yüksel Seramik fiyat

Yüksel Seramik fiyat

İnşaat sektöründeki büyüme inşaat malzemeleri sektörüne de yansıyor. İMSAD raporuna göre, 2014 Ocak - Mayıs döneminde inşaat malzemeleri üretimindeki büyümeye paralel seramik, karo, kaldırım taşları üretiminde yüzde 7,4’lük artış yaşandı.

Yüksel Seramik 2015 koleksiyonunu tanıttı!

Yüksel Seramik, ünlü İtalyan tasarımcıların imzasını taşıyan 2015 koleksiyonu ile dünya lansmanına çıktı. ABD'de yapılan COVERINGS 2015 Fuarı'na katılan şirket, yeni koleksiyonunu tanıttı..

Yüksel Seramik Coverings 2015’de yeni koleksiyonlarını sergiliyor!

YÜKSEL Seramik, ünlü İtalyan tasarımcıların imzasını taşıyan 2015 koleksiyonu ile dünya lansmanına çıktı. Dünya seramik sektöründe ilerleyen Yüksel Seramik, 17 Nisan'a kadar devam edecek olan COVERINGS 2015’de yeni koleksiyonlarını sergiliyor.

Yüksel Seramik COVERINGS 2015’e katılacak!

Yüksel Seramik, ünlü İtalyan tasarımcıların imzasını taşıyan 2015 koleksiyonu ile 14-17 Nisan tarihleri arasında A.B.D’ de düzenlenecek olan dünyanın en önemli fuarlarından COVERINGS 2015’de yeni koleksiyonlarını sergileyecek.

Yüksel Seramik ile sektöre şiirsel meditasyon!

Yüksel Seramik, yaşam alanlarında romantik atmosfer yaratmak isteyenlere pastel tonlarındaki floral desenlerinin yanı sıra modernize edilmiş geleneksel formlarda ürünlerin yer aldığı geniş bir yelpazede seçenek sunuyor…

Yüksel Seramik, en iyi çıkış yapan marka ödülünü aldı!

Türk seramikçileri arasında "en iyi çıkış yapan marka" ödülünü alan Yüksel Seramik'in Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mete Mutlu'yla İtalya'da gerçekleşen Cersaie Fuarı sonrasında bir araya geldik...

Yüksel Seramik, ihracat yaptığı ülke sayısını 80'e çıkardı!

Yüksel Seramik’in uluslararası hedef pazarında yer alan 10 yeni ülke ile büyük iş ortaklığına imza attıklarını ve bunun sonucunda markanın ihracat yaptığı ülke sayısının 80 ülkeye ulaştığını söyledi.

Yüksel Seramik, Cersaie Fuarı’nda Türkiye’yi temsil edecek!

Yüksel Seramik, 22 - 26 Eylül tarihleri arasında İtalya ’ nın Bologna şehrinde gerçekleşecek CERSAIE Fuarı ’ na katılacak olan Yüksel Seramik, 2014-2015 yeni koleksiyonlarını sergileyecek...

Yüksel Seramik inşaattaki büyümeyle kapasitesini yaklaşık 4 kat artırdı!

İnşaat sektöründeki büyüme inşaat malzemeleri sektörüne de yansıyor. İMSAD raporuna göre, 2014 Ocak - Mayıs döneminde inşaat malzemeleri üretimindeki büyümeye paralel seramik, karo, kaldırım taşları üretiminde yüzde 7,4’lük artış yaşandı.

Yüksel Seramik Doğu'da yeni fabrika kuracak!

Türkiye'nin çevre bölgelerde yaşanan siyasi karışıklıklar nedeniyle ihracattaki kan kaybını çözüm süreciyle canlanan iç pazar karşıladı.Yüksel Seramik, bölgedeki canlılığın devam etmesi durumunda yeni bir fabrika kurma sinyali verdi...

Yüksel Seramik, Doğu'da fabrika kurmayı planlıyor!

Çözüm süreciyle birlikte Doğu'daki satışları yüzde 100 artan Yüksel Seramik, bölgedeki canlılığın devam etmesi durumunda yeni bir fabrika kurma sinyali verdi. Hanifi Mutlu, ihracatta özellikle Kuzey Afrika'ya açılmak istediklerini söyledi

Yüksel Seramik ihracattaki iddiasını iç pazara taşıdı!

Yüksel Seramik ihracattaki iddiasını iç pazara taşıdı. Seramik sektöründe 58 ülkeye 6 milyon metrekarelik ihracatı ile dikkat çeken Yüksel Seramik, inşaattaki büyümeye paralel bir karar alarak iç pazara odaklandı.

Yüksel Seramik ihracattaki iddiasını iç pazara taşıdı!

Seramik sektöründe 58 ülkeye 6 milyon metrekarelik ihracatı ile dikkat çeken Yüksel Seramik, inşaattaki büyümeye paralel bir karar alarak iç pazara odaklandı. Yüksel Seramik ihracattaki iddiasını iç pazara taşıdı.

Yüksel Seramik, Havva Kızılırmak PR ile anlaştı!

Hızla büyüyen Havva Kızılırmak PR, müşteri portföyünü genişletmeye devam ediyor. Mutluhan Holding ve Yüksel Holding ortaklığı ile kurulan seramik sektörünün öncü firması Yüksel Seramik, Havva Kızılırmak İletişim Ajansı ile anlaştı.

Yüksel Seramik fiyat Haberi

Yüksel Seramik fiyat

Türkiye seramik sektörünün ihracattaki gururu olan Yüksel Seramik, 58 ülkeye 6 milyon m2’lik ihracatı ile öne çıkıyor. Geçtiğimiz dönemde iç pazara odaklanan şirket, Türkiye inşaat sektöründeki büyümeye paralel olarak yaptığı kapasite artırım yatırımı ile 3,5 milyon m2 olan kapasitesini 12,5 milyon m2’ye çıkararak üretim kapasitesini yaklaşık 4 katı artırıp sektörünün en büyük üreticilerinden biri haline geldi.


İnşaat sektöründeki büyüme inşaat malzemeleri sektörüne de yansıyor. İMSAD raporuna göre, 2014’ün Ocak-Mayıs döneminde inşaat malzemeleri üretimindeki büyümeye paralel seramik, karo, kaldırım taşları üretiminde yüzde 7,4’lük artış yaşandı. 

İnşaat sektörünün en büyük tedarikçilerinden biri olan Yüksel Seramik, inşaat sektöründeki büyümeye paralel iç pazardan gelen talepler doğrultusunda önümüzdeki dönemlerde 7 milyon Euro’luk kapasite artırım yatırımı yaparak üretim kapasitesini 16 milyon m2’ ye çıkarmayı hedeflemektedir.


Aydın Söke Milas’ta...