02 / 05 / 2024

Yüksel Seramik yeni fabrika mı kuracak

Yüksel Seramik yeni fabrika mı kuracak

Türkiye'nin çevre bölgelerde yaşanan siyasi karışıklıklar nedeniyle ihracattaki kan kaybını çözüm süreciyle canlanan iç pazar karşıladı.Yüksel Seramik, bölgedeki canlılığın devam etmesi durumunda yeni bir fabrika kurma sinyali verdi...

Aslan Yüksel İnşaat'tan Torbalı'da yeni proje!

İzmir Torbalı'da inşaat sektöründe faaliyet gösteren Aslan Yüksel İnşaat 17 yıldır sektörde önemli yatırımlara imza atıyor. Firmanın sahibi Aslan Yüksel, yaptıkları birçok projenin ardından devam eden projeleri olduğunu belirtti.

Ahmet Yüksel İnşaat, yeni tesisiyle yüzde 25 büyüdü!

Proje bazlı demir çelik ürünleri işlemesi ve kaba inşaat malzemeleri satışı yapan Ahmet Yüksel İnşaat, yeni tesisini devreye alarak, 2016 yılında yüzde 25 büyüdü.

Grohe büyümesine seramik ürün grubu ile devam edecek!

Grohe Doğu Akdeniz, Orta Doğu ve Afrika Bölgesi Başkanı Shaya, "Yeni dönemde büyümemizi seramik ürün grubu ile güçlendireceğiz" dedi. Grohe'nin faaliyetleri ve hedefleri toplantıyla duyuruldu.

SB Yüksel İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

SB Yüksel İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Talip Yüksel tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 22 Mayıs'ta Ümraniye, Elmalıkent Mahallesi, Mandıra Caddesi'nde kuruldu.

Kadıköy Muhteşem Yeni Yüzyıl satılık!

Kadıköy Muhteşem Yeni Yüzyıl satılık daire alanları 91 metrekare ile 204 metrekare arasında değişiyor. Bağdat Caddesi'ne 500 metre uzaklıkta olan proje Ceylan İnşaat imzası ile yükseliyor.

Eminönü - Alibeyköy arasına yeni tramvay hattı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Eminönü ile Alibeyköy arasına yeni tramvay hattı kuracaklarını açıkladı. Topbaş, İstanbullulara Fatih, Eyüp ve Bayrampaşa ilçelerinde ulaşımı rahatlatacak yeni bir tramvay hattının müjdesini verdi.

1997 yılında yeni İstanbul Silivri'ye kurulacakmış!

1997 yılında yeni İstanbul Silivri'de 17 bin dönümlük alan üzerine kurulacakmış. Uydu kent 35 milyar dolara mal olacakmış ve bu arazinin 5 bin dönümlük bölümü Singapur benzeri olarak kurulacakmış.

Recep Yüksel, Balbey kentsel yenileme sürecini anlattı!

Antalya'da Turizmden Sorumlu Vali Yardımcısı Recep Yüksel, Balbey Mahallesindeki kentsel yenileme süreciyle ilgili bilgi verdi. Vali Yardımcısı Yüksel. "Geçtiğimiz ay Balbey Mahallesindeki 158 bin metrekarelik alanla ilgili bir karar yayınlandı.

Yüksel Erimtan: Ankara'ya AVM yerine müze yapıldı!

YÜKSEL Erimtan, inşaat sektöründe hem ilklere, hem büyük projelere imza atmış olan GAMA Grubu'nun kurucusu. Uzun yıllar GAMA'nın Yönetim Kurulu Başkanlığını yaptıktan sonra 1990 yılında ayrılıp EMT Şirketi'ni kurmuş.

CVK Group 5 yılda 6 yeni otel açacak!

Madencilik sektöründe faaliyet gösteren ve 5 yıl önce Taksim CVK Otel ile turizm alanındaki ilk yatırımını yapan CVK Group, önümüzdeki 5 yılda 6 yeni otel açmayı planlıyor.

Yüksel Seramik 2015 koleksiyonunu tanıttı!

Yüksel Seramik, ünlü İtalyan tasarımcıların imzasını taşıyan 2015 koleksiyonu ile dünya lansmanına çıktı. ABD'de yapılan COVERINGS 2015 Fuarı'na katılan şirket, yeni koleksiyonunu tanıttı..

Yüksel Seramik Coverings 2015’de yeni koleksiyonlarını sergiliyor!

YÜKSEL Seramik, ünlü İtalyan tasarımcıların imzasını taşıyan 2015 koleksiyonu ile dünya lansmanına çıktı. Dünya seramik sektöründe ilerleyen Yüksel Seramik, 17 Nisan'a kadar devam edecek olan COVERINGS 2015’de yeni koleksiyonlarını sergiliyor.

Yüksel Seramik COVERINGS 2015’e katılacak!

Yüksel Seramik, ünlü İtalyan tasarımcıların imzasını taşıyan 2015 koleksiyonu ile 14-17 Nisan tarihleri arasında A.B.D’ de düzenlenecek olan dünyanın en önemli fuarlarından COVERINGS 2015’de yeni koleksiyonlarını sergileyecek.

Yüksel Seramik yeni fabrika mı kuracak Haberi

Yüksel Seramik yeni fabrika mı kuracak

Çözüm süreciyle birlikte Doğu'daki satışları yüzde 100 artan Yüksel Seramik, bölgedeki canlılığın devam etmesi durumunda yeni bir fabrika kurma sinyali verdi.


Türkiye'nin çevre bölgelerde yaşanan siyasi karışıklıklar nedeniyle ihracattaki kan kaybını çözüm süreciyle canlanan iç pazar karşıladı. Çözüm süreci sayesinde bölge insanının geleceğe daha güvenli bakması birçok sektörü harekete geçirdi. Özellikle inşaat yatırımlarının artmasıyla seramik sektörü de yükselişe geçti. Üretiminin büyük kısmını ihracata ayıran Yüksel Seramik de, bölgedeki talebin artmasıyla yatırımlarına devam etme kararı aldı. Mutluhan Holding şirketlerinden biri olan Yüksel Seramik, bölgeden yüzde 100'ün üzerinde artan siparişler nedeniyle Şırnak, Hakkari, Diyarbakır, Elazığ gibi illerde bulunan bayilerini Kars, Tunceli gibi bölge illerine de yaymaya başladı. 


ÜRETİM KAPASİTESİ ARTIYOR 

Mutluhan Holding ve Yüksel Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Hanifi Mutlu, ihracatta özellikle Kuzey Afrika'ya...