02 / 05 / 2024

Yüksel Studio Ataşehir satışları

Yüksel Studio Ataşehir satışları

Osel Art Yapı imzasını taşıyan Yüksel Studio Ataşehir projesinin tamamında stüdyo daireler bulunuyor. 193 konutluk Yüksel Studio Ataşehir projesinde satışlar 2 - 3 ay sonra başlayacak...

İzmir Gayda Ataşehir daire fiyatları!

İzmir'in Çiğli ilçesine bağlı Ataşehir Mahallesi'nde yükselen Gayda Ataşehir projesinde yüzde 25 peşinat ödendiğinde, kalan bedel için 22 ay 0 faiz fırsatı sunuluyor...

Ataşehir Sinpaş Finans Şehir ne zaman teslim?

Ön taleplerin toplandığı Sinpaş Finans Şehir projesi İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye-Ataşehir bölgesinde yükseliyor. Peki Ataşehir Sinpaş Finans Şehir ne zaman teslim?

Ataşehir Zübeyde Hanım Kültür Evi 19 Mayıs'ta açılacak!

Ataşehir Belediyesi Küçükbakkalköy Mahallesi'nde Ataşehir Zübeyde Hanım Eğitim ve Kültür Evi'ni inşa etti. Merkez, Kemal Kılıçdaroğlu'nun katılımıyla 19 Mayıs'ta hizmete açılacak.

TOKİ Ataşehir Emekevler kura çekilişi!

Toplamda 632 dairenin bulunduğu projede Ataköy Atatürk Mahallesi Emekevler Bölgesinde yükseliyor. TOKİ Ataşehir Emekevler kura çekilişi 22 Eylül'de yapılacak.

Trendist Ataşehir'de teslimler başlıyor!

İstanbul Ataşehir'de K Yapı ve Solid İnşaat imzasıyla yükselen Trendist Ataşehir projesinde bağımsız bölümlerin teslimleri başlıyor. Projede yer alan her bir bağımsız bölüm için teslim günü ve saati belirlendi.

1998 yılında Ataşehir'e 8.000 konut!

1998 yılında Emlak Bankası'nın uydukent projesi olarak gerçekleştirdiği Ataşehir'e 8 bin konut daha inşa edilecekmiş. Toplam 10 bin konutun bulunduğu Ataşehir'de oturanların yüzde 65'i de kiracıymış.

2006 yılında Ataşehir'de 2 yıl garantili stüdyo daireler!

2006 yılında Ataşehir'de Bor Yapı tarafından inşa edilen Ata Studio'daki tüm daireler iki yıl garantili olarak satılıyormuş. Net 56 metrekare büyüklüğünde inşa edilen stüdyo daireler 130 bin dolara satılıyormuş.

2006 yılında Ataşehir'e 'en büyük' rezidans!

2006 yılında Ağaoğlu İnşaat, Ataşehir'e dünyanın en büyük rezidansını inşa edecekmiş. My World projesinin içinde yer alacak, Andromeda ismini alan projede yer alanda daireler 165 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyormuş.

Beko en büyük şubesini Ataşehir'de açtı!

840 metrekare alan ile İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir'de hizmet verecek Beko Piranlar Konsept Mağazası, açıldı. Şirketin Türkiye pazarında açtığı en büyük konsept mağaza olan şubede yeni teknolojik ürünler sunuluyor.

Ataşehir Loft Up Ofis Projesi!

Tavan yükseliğinin 5.50 metreye kadar yükseldiği Ataşehir Loft Up Ofis Projesi lansman dönemine özel olarak belirlenen fiyatlarla birlikte alternatif ödeme planları sunuluyor. Projenin tanıtımı yapıldı.

Ataşehir Trendist daire fiyatları ne kadar?

Lansmanı bugün yapılan Trendist Ataşehir 'de yer alan 28 adet penthouse daire satışa sunuldu. Proje K Yapı ve Solid İnşaat imzası ile yükseliyor. Peki Ataşehir Trendist daire fiyatları ne kadar?

1993 yılında Ataşehir Konutları satışa sunulmuş!

1993 yılında Emlak Bankası tarafından Anadolu Yakası'nda inşa edilen Ataşehir Konutları satışa sunulmuş. 10 yıla kadar vadeyle satılacak 3 bin konutluk mega projeyle Anadolu Yakası'nın bir Ataköy'ü olacakmış.

İzmir Ataşehir Karabağ City Konutları' nda daireler 170 bin TL' den başlıyor!

Hasbağ İnşaat tarafından yükselen İzmir Ataşehir Karabağ City Konutları toplam 112 daireden oluşuyor. Proje 3 blok şeklinde yükseliyor. İzmir Ataşehir Karabağ City Konutları'nda daireler 170 bin TL' den başlıyor.

Yüksel Studio Ataşehir satışları Haberi

Yüksel Studio Ataşehir satışları


Yüksel Studio projesi İstanbul'un Anadolu yakasında Ataşehir bölgesinde yükseliyor. İnşaat çalışmaları başlayan Yüksel Studio Ataşehir projesinde satışlar 2 - 3 ay sonra başlayacak. Yüksel Studio Ataşehir projesi Osel Art Yapı tarafından hayata geçiriliyor.


Yüksel Studio Ataşehir projesi 190 adet stüdyo daireden meydana geliyor. Yüksel Studio Ataşehir projesinde teslimlerin 15 ay sonra yapılması planlanıyor. 11 bin 694 metrekare inşaat alanına sahip olan Yüksel Studio projesi 2 bin 629 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor.


Statik projesi Boğaziçi Üniversitesi İnşaat Fakültesi tarafından da onaylanan Yüksel Studio Ataşehir projesinde spor salonu, yüzme havuzu, resepsiyon hizmeti, kafeterya, kartlı geçiş sistemi, kapalı otopark, cep sineması gibi olanaklar bulunuyor.








Tel : 0216 420 94 60 

Web: