04 / 05 / 2024

Yüksel Tutak vefat etti

Yüksel Tutak vefat etti

Sarıyer Belediyesi Başkan Yardımcılarından Yüksel Tutak vefat etti. Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Tutak'ın vefatıyla ilgili yaptığı açıklamada "Çok gençti. Yol arkadaşımızdı. Bu acı haberle yıkıldık" dedi.

Yüksel Proje'nin acı günü! Osman Kemal Akın vefat etti! 

Yüksel Proje Yönetim Kurulu Başkanı Celal Akın'ın babası Osman Kemal Akın vefat etti. Yüksel Proje taziye ilanı yayınladı.

Çekmeköy Hacı Yüksel Erdoğan Cami'nin inşaatı yükseliyor!

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz Soğukpınar Mahallesi’nde inşaatı süren Hacı Yüksel Erdoğan Cami’nde incelemeler yaptı.

Yüksek İnşaat Mühendisi Yılmaz Çekirge vefat etti!

Yüksek İnşaat Mühendisi Yılmaz Çekirge vefat etti. Çekirge'nin ailesi ve sevenleri taziye ilanı yayınladı.

Gökhan Yüksel: Deprem toplanma merkezlerinin sayısını artırıyoruz!

Kartal Belediyesi tarafından bu yıl 125'ncisi düzenlenen Muhtarlar Toplantısı Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel öncülüğünde gerçekleşti. Yüksel, deprem merkezlerinin artırılacağını söyledi…

Kadir Has Üniversitesi, Yapı Merkezi ve Yüksel Proje ile işbirliği yapacak!

Kadir Has Üniversitesi, eğitim, öğretim ve araştırmaya yönelik işbirliğini geliştirmek amacıyla Yapı Merkezi ve Yüksel Proje ile işbirliği anlaşmaları imzaladı.

Kayaoğlu İnşaat'ın acı günü! Cuma Yıldızhan vefat etti!

Kayaoğlu İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. şirketinin koordinatörlerinden İnşaat Mühendisi Cuma Yıldızhan vefat etti. 

Gaziantep Abdulkadir Yüksel Cami açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şahinbey Belediyesi'nin Mavikent Mahallesi’ne yaptırmış olduğu Abdulkadir Yüksel Cami’nin açılışı yapıldı.

Yüksel Görgeç, Halk GYO'dan ayrıldı!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Yüksel Görgeç görevinden istifa etti...

Gökhan Yüksel: İstanbul'un Anadolu Yakası Kartal'la nefes alacak!

CHP Kartal Belediye Başkan adayı Gökhan Yüksel, Kartal ile ilgili sorunları ve projelerini açıkladı.İşte Gökhan Yüksel'ın projeleri...

Gökhan Yüksel, Kartal projelerini anlattı!

CHP Kartal Belediye Başkan Adayı Gökhan Yüksel, hayata geçireceği projelerini ve Kartal'ı beraber yöneteceği meclis üyelerini tanıttı.

Zeki Yüksel: Mimar olacağım küçük yaşlarımdan belliymiş!

Küçüklük hayalini gerçekleştirip mimar olan Gülsel İnşaat’ın sahibi ve Karşıyaka Müteahhit ve İşadamları Derneği Başkanı Zeki Yüksel, “Mimar olacağım küçük yaşlarımdan belliymiş'' diye konuştu.

Yüksel Proje'nin acı günü! Necati Çakıroğlu vefat etti!

Yüksel Proje'nin Kuzey Marmara Otoyolu Müşavirlik Hizmetleri Teşkilat Başkanı Necati Çakıroğlu vefa etti. Yüksel Proje taziye ilanı yayınladı. 

Yüksel Proje kamu ihalelerinden 2 yıl men edilebilir!

Marmaray, Kanal İstanbul gibi dev projelerin etüd işlerini yasaya aykırı şekilde alan Yüksel Proje kamu ihalelerinden 2 yıl men edilebilir.

Yüksel Tutak vefat etti Haberi

Yüksel Tutak vefat etti

Sarıyer Belediyesi Başkan Yardımcılarından Orman Mühendisi Yüksel Tutak, geçirdiği ani bir rahatsızlık sonucu 47 yaşında hayata veda etti.

Sarıyer Belediyesi  Başkan Yardımcısı Tutak dün akşam saatlerinde evinde rahatsızlanarak Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Hastanesi’ne kaldırıldı. Tutak, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Acı haber ulaşır ulaşmaz Yüksel Tutak’ın yakınları, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Başkan Yardımcıları, Birim Müdürleri, çalışma arkadaşları ve sevenleri hastaneye koştu.

Şükrü Genç: İnanamıyoruz!


Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Yüksel Tutak’ın ani ölümü ile ilgili olarak, "Sözün bittiği yerdeyiz. Çok gençti. Yol arkadaşımızdı.  Bu acı haberle yıkıldık. Hala inanamıyorum. Tüm belediye personeli olarak şoktayız. Şaşkınız. Her ölüm erkendir. Ama bu çok erken oldu. Onunla daha yapacak çok işimiz vardı. Gerçek bir yurtsever, iyi bir Beşiktaşlıydı. Yokluğunu çok...