06 / 05 / 2024

Yüksel Yalçın kimdir

Yüksel Yalçın kimdir

Gümüşhane Sanayici ve İşadamları Derneği (GÜSİAD) Genel Başkanı Yüksel Yalçın, kurumun organizasyon yapısında inşaat sektör komisyonunu oluşturduklarını söyledi.

Bora Yalınay kimdir? Kaç yaşında? Nereli?

Galata Wınd Enerji A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili Bora Yalınay kimdir? Kaç yaşında? Bora Yalınay daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Bora Yalınay'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Bora Yalınay'ın hayatına dair merak edilenler.

Yalçın Sezen Kimdir?

Yalçın Sezen kimdir? Yalçın Sezen’in mesleği nedir? Yalçın Sezen, nereden mezundur? İşte detaylar!

Yüksel Toker İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yüksel Toker İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yüksel Toker tarafından kuruldu.

Yüksel İzolasyon İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yüksel İzolasyon İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da Yasemin Yavuz Yüksel tarafından kuruldu.

Yüksel Mansur Kılınç'tan Emlak Konut GYO'nun ihalelerine ilişkin soru önergesi!

CHP İstanbul Milletvekili Yüksel Mansur Kılınç, Emlak Konut GYO'nun ihalelerini gündeme taşıdı. Kılınç, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'un cevaplaması istemi ile soru önergesi sundu. 

İnşaat Yüksek Mühendisi Yalçın Urunlu vefat etti!

İTÜ İnşaat Fakültesi mezunu İnşaat Yüksek Mühendisi Yalçın Urunlu vefat etti.

Yüksel Proje'nin acı günü! Osman Kemal Akın vefat etti! 

Yüksel Proje Yönetim Kurulu Başkanı Celal Akın'ın babası Osman Kemal Akın vefat etti. Yüksel Proje taziye ilanı yayınladı.

Fy Yüksel Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fy Yüksel Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sercan Yüksel tarafından kuruldu.

Cüneyt Yüksel'den Tekirdağ Süleymanpaşa kentsel dönüşüm sunumu!

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, TBMM Başkanı Mustafa Şentop'a bazı mahallelerde gerçekleştirilecek kentsel dönüşüm ile ilgili sunum yaptı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Yalın Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Yalın Şubesi bugün Maltepe'de 5 bin TL sermaye bedeli le Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Soner Yalçın iki yıldır emlak vergisi ödememiş!

Sit alanına kaçak köşk diken Soner Yalçın iki yıldır emlak vergisini de ödemediği ortaya çıktı. Çıkan haberler yüzünden panikleyen Soner Yalçın, dün borcunu apar topar yatırmış...

Gökhan Yüksel: Konumuz deprem dönüşümü olmalı!

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Kartal Belediye Meclisi'nin Şubat ayı Toplantısı’nda kentsel dönüşüm süreciyle ilgili önemli açıklamalar yaptı. Başkan Yüksel; “En önemli konumuz deprem dönüşümü olmalı” dedi.

Gökhan Yüksel: Deprem toplanma merkezlerinin sayısını artırıyoruz!

Kartal Belediyesi tarafından bu yıl 125'ncisi düzenlenen Muhtarlar Toplantısı Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel öncülüğünde gerçekleşti. Yüksel, deprem merkezlerinin artırılacağını söyledi…

Yüksel Yalçın kimdir Haberi

Yüksel Yalçın kimdir

Gümüşhane Sanayici ve İşadamları Derneği (GÜSİAD) Genel Başkanı Yüksel Yalçın, kurumun organizasyon yapısında inşaat sektör komisyonunu oluşturduklarını açıkladı.  Yaptığı açıklamada inşaat sektör komisyonu başkanlığına da yönetim kurulu üyesi Cahit Karakullukçu’nun, yardımcılığına ise Yüksel Hamzaoğlu’nun atandığını kaydeden Yalçın, “İstanbul başta olmak üzere Türkiye'deki inşaat sektörünün çok büyük bir kısmında imzası olan Gümüşhaneli inşaat firmalarımızın daha organize ve birbiriyle güçlendirilmiş iletişimlerini temin etmek suretiyle daha büyük projelerde konsorsiyumların gelişimini sağlayacak üretken ve nitelikli sonuçları olan bir komisyon olacak. Bu komisyonumuz GÜSİAD'ın aynı zamanda yıldız oluşumlarından biri olacaktır” dedi.


İnşaat sektörünün Gümüşhaneli işadamları camiasının en güçlü olduğu alanlardan birisi olduğunu ifade eden Yalçın, “Kent yaşam merkezleri, iş merkezleri, toplu konutlar, yol köprü viyadük inşaat, tünel dahil büyük boyutlu projelerin altında imzası olan İnşaat...