06 / 05 / 2024

Yükselen Can İnşaat Emlak Yapı Malzemeleri

Yükselen Can İnşaat Emlak Yapı Malzemeleri

Yükselen Can İnşaat Emlak Yapı Malzemeleri ve Ticaret Limited Şirketi, Murat Akyürek tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 30 Nisan'da Esenyurt, Mehterçeşme Mahallesi'nde kuruldu.

Villa Can İnşaat Limited Şirket kuruldu!

Villa Can İnşaat Limited Şirket Büyükçekmece'de Serkan Kütükçü tarafından kuruldu.

Yükselen Hafriyat Yıkım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yükselen Hafriyat Yıkım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi Ataşehir’de  250 bin TL sermaye bedeli ile Erdi Yüksek tarafından kuruldu.

Srs Sirius Danışmanlık Yapı Yönetimi Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Srs Sirius Danışmanlık Yapı Yönetimi Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Halil Key ve Muhammed Mekin Demir ortaklığında kuruldu.

Büyük Dağ İnşaat Mobilya Cam Turizm Madencilik Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Büyük Dağ İnşaat Mobilya Cam Turizm Madencilik Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Poyraz ve Haci Poyraz ortaklığında kuruldu.

Akzen Yıkım İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akzen Yıkım İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Abdulbari Aslan tarafından kuruldu.

Çolakoğlu Yıldız İnşaat Ve Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!                    

Çolakoğlu Yıldız İnşaat Ve Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Yıldız tarafından kuruldu.

Meriç Yıkım İnşaat Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meriç Yıkım İnşaat Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Niyazi Meriç tarafından kuruldu.

Y S Turizm İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Y S Turizm İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Yasin Bayram tarafından kuruldu.

Azizoğulları Site Yönetimi Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Azizoğulları Site Yönetimi Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Uyanık tarafından kuruldu.

Konya Olimpik Yüzme Havuzu inşaatı ihalesini Has-Kar 31.2 milyon TL ile aldı!

Konya Olimpik Yüzme Havuzu İnşaatı Yapım İşi ihalesi yapıldı. En düşük teklifi 31.2 milyon TL ile Has-Kar Harita Kadastro Mühendislik Taahhüt ve Limited Şirketi veriyor. 26 Ağustos'ta sözleşme de imzalandı, Has-Kar 22 Haziran 2021'e kadar işi bitirme taahhütü verdi...

Karabıyık Metal İnşaat Yapı Malzemeleri Hırdavat Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karabıyık Metal İnşaat Yapı Malzemeleri Hırdavat Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Yiğit tarafından kuruldu.

Yıldız34 İnşaat Metal Kimya Gıda Nakliye Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldız34 İnşaat Metal Kimya Gıda Nakliye Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Tolga Yıldız tarafından kuruldu. 

Yelkenci Yönetim Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!  

Yelkenci Yönetim Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Burak Yelkenci tarafından kuruldu.

Yükselen Can İnşaat Emlak Yapı Malzemeleri Haberi

Yükselen Can İnşaat Emlak Yapı Malzemeleri

Yükselen Can İnşaat Emlak Yapı Malzemeleri ve Ticaret Limited Şirketi, Murat Akyürek tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 30 Nisan'da kuruldu. 


Yükselen Can İnşaat Emlak Yapı Malzemeleri ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a.  Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.  Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c.  Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları...