05 / 07 / 2024

yükselmesi beklenen altcoinler

yükselmesi beklenen altcoinler

Yatırımcıların gözde yatırım araçları arasında yer alan kripto paralardaki düşüş devam ederken, 29 Mayıs haftasına damga vuracak altcoinler açıklandı. İşte yatırımcıların merak ettiği o altcoinler...

İstanbul'da imar faciası! Az katlı binalar yerine dev kuleler yükseliyor!

İstanbul’da olası deprem ve kentsel dönüşüm tartışmaları devam ederken, az katlı binalar yerine dev kulelerin yükselmesi 'bu nasıl çelişki?' sorusunu sorduruyor. Ekonomist Nejat Özonay sosyal medya hesabından  Etiler Polis Okulu arazisine yapılan dev kuleleri işaret etti. 

Kimlik numarası ile emekli promosyon sorgulama Haziran 2024! Hangi banka ne kadar promosyon veriyor? 

Milyonlarca emekli dört gözle Temmuz zammını beklerken, emekli promosyon kampanyaları da hız kesmeden devam ediyor. Temmuz ayı ile yükselmesi beklenen emekli maaşı ile birlikte banka promosyonlarında da artış yaşanması öngörülüyor. 

Otomobilde 8 Temmuz şoku: Çinli markalara ortalama 500 bin TL zam gelecek! İkinci el fiyatlar da yüzde 30 artacak!

8 Temmuz’dan sonra yüzde 40 ek vergi artışına maruz kalacak olan Çinli markaların bayilerinde yoğunluk yaşanıyor. Zamlı tarife sonrası araç fiyatlarının 300 bin lira ile 700 bin TL arasında yükselmesi bekleniyor. Bu sebeple aracı erken alıp kâr etmek isteyenler bayilere koşarken, hemen teslim araç b

Konuta erişim zorlaştı! Gayrimenkul yatırım fonlarına talep yüzde 127 arttı!

Konut fiyatlarındaki artışa konut kredisi faizlerinin yükselmesi de eklenince gayrimenkule erişim zorlaştı. Emlak sektörü temsilcileri pazardaki yavaşlamaya işaret ederken, bireysel olarak gayrimenkul yatırımı yapmak isteyenler için Gayrimenkul Yatırım Fonları (GYF) öne çıktı.

Elektrik faturalarına büyük zam! Elektrik Dağıtım Hizmetleri Derneği güncelleme istedi! 

Elektrik Dağıtım Hizmetleri Derneği (Elder) Başkanı Barış Eldeniz, elektrik fiyatlarının piyasadaki maliyetleri yansıtacak şekilde yükselmesi gerektiğine dikkat çekti. Bu durum gerçekleşirse elektrik faturalarına büyük zam gelecek. İşte detaylar...

Gümüşe büyük talep! Gümüş yatırımcıları dikkat! Uzmanından 'kriz' uyarısı...

Modern elektrik sanayinin gelişmesi ve altın fiyatlarını yükselmesi ile gümüşe ilgi arttı. Gümüşte talep patlaması yaşanırken uzmanından 'kriz' uyarısı geldi. İşte ayrıntılar...

'Şu anda dolarda boğa trendiyle uğraşması çok zor' diyen uzmanlar açıkladı! Dolar son bir yılın rekorunu kırmaya geliyor

Dolar/TL kuru ABD faiz oranlarının daha uzun süre yüksek kalacağına dair beklentilerin yükselmesi ile son bir yılın en iyi çıkışına hazırlanıyor.

Bakır fiyatları yükseldi! Hurda fiyatları tavan yaptı! Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar?

Bakır fiyatları, ocak 2023'ten itibaren en yüksek seviyesine yükseldi. Bakır fiyatlarının yükselmesi ile bakır hurda fiyatları tavan yaptı. Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar? 8 Nisan 2024 hurda fiyat listesi.

Fuzul GYO'nun bu yıl satış hasılatı hedefi 2.4 milyar TL! 

Fuzul GYO tarafından Avrasya 2, Avrasya 3, Barbaros 48 ve diğer stoklardan bu yıl beklenen satış hasılatı rakamları açıklandı. İşte o rakamlar... 

Konut kredi faizlerinin yükselmesi konut satışlarını olumsuz etkiliyor!

Konut satış rakamlarını değerlendiren Akar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Figen Akar Konut kredi faizlerinin yükselmesinin konut satışlarını olumsuz etkilediğini söyledi.

Konut kredileri 2022 yıl sonuna göre yüzde 23,1 arttı: 443,3 milyar TL kredi kullanıldı! 

Faiz oranlarındaki aşırı artış ve kredi kullanmada miktar kısıtlamaları ile konut, taşıt, ihtiyaç gibi tüketici kredileri baskılanırken, gecikme faizlerinin yükselmesi, nakit avans limitinin düşürülmesi gibi zorlaştırıcı önlemlere rağmen, kredi ve kredi kullanımı arttı. İşte detaylar...

Hatay’da depremzedeler için inşa edilen köy evlerinin teslimi için geri sayım başladı!

Deprem bölgesinde konutların hızla yükselmesi ile beraber teslim tarihleri merak edilenler arasına girdi. Hatay Hassa'da depremzedeler için inşa edilen köy evlerinin hak sahipleri belli oldu. Depremzedeler ise birkaç hafta içerisinde yeni konutlarına kavuşacak.

İnşaat sektörü 2024'ten umutlu! İnşaat malzemesi ihracatının yükselmesi bekleniyor! 

Türkiye İMSAD tarafından düzenlenen ‘Gündem Buluşmaları’ toplantısının 55’incisi, ‘Ekonomide Rasyonel Zemine Dönüş Süreci; İnşaat Sektörü ve Malzeme Sanayisi için Beklentiler’ başlığı altında gerçekleştirildi. Toplantıda 2024 yılına ilişkin inşaat malzemeleri ihracatının yükselmesi bekleniyor. 

yükselmesi beklenen altcoinler Haberi

yükselmesi beklenen altcoinler

Yatırımcıların gözde yatırım araçları arasında yer alan kripto para piyasasındaki düşüşler devam etse de bazı altcoinler bu haftaya haftaya bomba gibi girmeye hazırlanıyor. 

Peki hangi kripto paralar kazandıracak? İşte merak edilen o sorunun yanıtı...


1. 23 Mayıs-USDD!

Dün, Tron‘un stablecoini USDD, L Bank borsasında listelenecek. Bunun Tron'a etkisi nasıl olacak?

2. 24 Mayıs-Metis (METİS)!

Bugün, Metis (METİS), Youtube üzerinden yeni bir soru yanıt etkinliği gerçekleştirecek. Coinin geleceği ve projeleri hakkında çok aydınlatıcı olması bekleniyor.

3. 24 Mayıs-AGEUR!

Bugün, AGEUR, Discord kanalları üzerinden yeni bir toplantı ve birçok etkinlik gerçekleştirecek. Bu, AGEUR severlerin uzun zamandır beklediği şeyler arasında yer alıyor. 

Onedio'nun aktardığına göre, yeni haftaya bomba gibi girmesi beklenen altcoinler şu şekilde:

4. 24 Mayıs-Dijital Bits (XDB)

Bugün Dijital Bitler (XDB), başarılı kripto para borsası BitFinex üzerinde...