04 / 05 / 2024

Yükseltepe kentsel yenileme

Yükseltepe kentsel yenileme

Yükseltepe Kentsel Dönüşüm Alanı'nda gecekondusu olan vatandaşlardan Mehmet Yüce, yıkım çalışmalarına örnek bir katkıda bulundu. Yüce, kentsel dönüşüme destek vermek amacıyla 40 yıllık gecekondusunu kendi elleriyle yıktı.

Balbey Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi ortak akılla şekilleniyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin imkanlarıyla hayata geçirilen Balbey Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi son olarak Antalya Şehir Plancıları Odası üyelerine anlatıldı. 

Antalya Balbey Kentsel Yenileme Projesi'ne start veriliyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, tarihi Balbey Mahallesi'nde uygulanacak Kentsel Yenileme Projesi ile ilgili çalışmalar hızla devam ediyor. Projeye bu yıl içerisinde başlanacağı açıklandı.

Yükseltepe Kentsel Dönüşüm Projesinde yaşam başladı!

Keçiören’i riskli yapılardan arındırarak yaşam kalitesi yüksek, modern kentleşmeyi sağlamak amacı ile Keçiören Belediyesi tarafından yapılan Yükseltepe Kentsel Dönüşüm Projesinde yaşam başladı.

TOKİ Ankara Saraycık Kentsel Yenileme Projesi başvuruları başladı!

Açık Satış Yöntemi ile satışa sunulan TOKİ Ankara Saraycık Kentsel Yenileme Projesi'ndeki 47 konut için başvuru dönemi bugün başladı..

Balbey Kentsel Yenileme Projesi mülkiyet değerini artıracak!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Balbey Kentsel Yenileme Projesi ile bir toplantı gerçekleştirdi.

Bağdat Caddesi'nde kentsel yenileme projeleri arttı!

Kentsel yenileme projeleri, yarım kalmış binalar ve boş mağaza sayılarındaki artış, geçen yıl Bağdat Caddesi'nde ziyaretçi sayısının yüzde 27 azalmasına sebep oldu.

Ayvansaray Kentsel Yenileme Projesi’nde sona yaklaşıldı!

Fatih Belediyesi’nin 2006 yılında projelendirme çalışmalarını başlattığı Ayvansaray Kentsel Yenileme Projesi’nde sona yaklaşılıyor.

Keçiören Yükseltepe Kentsel Dönüşüm Projesi'de tapu sevinci!

1 milyon 79 bin metrekarelik dönüşüm alanına sahip olan Keçiören Yükseltepe Kentsel Dönüşüm Projesi'nde tapu dağıtımları başladı.

Kadıköy’de kentsel dönüşüm yok, kentsel yenileme var!

Taka Gazetesi, Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu ile röportaj yaptı. Nuhoğlu kentsel dönüşümle ilgili sorular bir soruya, "Kadıköy’de kentsel dönüşüm yok. Kentsel yenileme var." dedi.

Keçiören Yükseltepe'deki dönüşümde tapu dağıtımı başladı!

Ankara'nın Kaçiören ilçesinde hayata geçirilen Yükseltepe Kentsel Dönüşüm projesinde tapu dağıtımı başladı.Projenin ilk etabında toplam bin 271 konut inşa ediliyor.

Ayvansaray Kentsel Yenileme Projesi’nde sona gelindi!

Fatih Belediyesi’nin 2006 yılında projelendirme çalışmalarını başlattığı Ayvansaray Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi’nde sona yaklaşılıyor.

Çanakkale'de Kentsel Yenileme Projesi değerlendirildi!

Çanakkale Belediyesi’nin girişimleriyle İsmetpaşa Mahallesi’nde bulunan Sosyal Konutlar Mevkiine yönelik düzenlenen Kentsel Yenileme Projesine ilişkin hak sahiplerinin yoğun katılımıyla değerlendirme toplantısı düzenlendi.

Keçiören Yükseltepe Kentsel Dönüşüm projesinin yüzde 95'i tamam!

Keçiören Belediyesi'nin kentsel gelişmeyi kontrol altına almak, çarpık kentleşmenin önüne geçmek, sürdürülebilir bir kentsel gelişim sağlamak amacıyla yaptığı Keçiören'in en büyük site topluluğu Yükseltepe Kentsel Dönüşüm Projesi hızla yükseliyor.

Yükseltepe kentsel yenileme Haberi

Yükseltepe kentsel yenileme

Kentsel dönüşüm alanında gecekondusu olan 65 yaşındaki emekli dozer operatörü Mehmet Yüce, yıkım çalışmalarına bizzat katılarak destek verdi. Önce eline bir kazma alarak gecekondusunun duvarlarını yıkan Yüce, daha sonra dozere binerek operatör ile birlikte yıkım işlemini tamamladı. Yükseltepe Kentsel Dönüşüm Projesi'ne katkı sağlamak için gecekondusunu yıktığını söyleyen Mehmet Yüce, "Gecekondular biterse Yükseltepe kazanacak. Ben bu gecekonduda 40 yıldır oturuyordum. Şimdi kendi rızamla yıkıyorum. Keçiören Belediye Başkanım Mustafa Ak çok çalışıyor. Keçiören ve Yükseltepe çok gelişti. Başkanımın yaptığı hizmetlerden çok memnunum" diye konuştu. 


ÇİLE ÇEKENLER İÇİN ARTIK SEFA ZAMANI 


Mehmet Yüce'ye duyarlılığından ötürü teşekkür eden Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak ise, projenin Keçiören'in hayallerinden birisi olduğunu belirterek "Bu bölgede değişimi ve büyük gelişmeyi hep beraber göreceğiz. 1 milyon 73 bin metrekarelik dönüşüm...