28 / 04 / 2024

Yükseltepe Mahalle sosyal konut satışları

Yükseltepe Mahalle sosyal konut satışları

Keçiören Belediyesi, Ankara Keçiören’de Yükseltepe Mahallesi’nde inşa edilen sosyal konutların satışı için Belediye'nin resmi internet sitesinden duyuru yaptı.

Dolar neden yükseliyor sorusuna, vatandaştan cevap!

Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından uygulanan enflasyonla mücadele programına rağmen dolardaki artış devam ediyor.  Peki dolar neden yükseliyor? Vatandaş sosyal medya üzerinden bu sorunu cevabını bakın nasıl verdi.

Kira enflasyonu yüzde 121 oldu! Ev sahipleri ve kiracılar dikkat!

Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Dr. Ahmet Büyükduman, X sosyal medya hesabından kira enflasyonu ile ilgili rakamları paylaştı. İşte ev sahibini ilgilendiren o rakamlar... 

Kentsel dönüşüm işe yaramıyor mu? Mimar Önder Yılmaz'dan ezber bozan dönüşüm açıklaması!

Her bir köşesi deprem riski altında olan Türkiye'de sık sık kentsel dönüşümün önemi dile getiriliyor. Mimar Önder Yılmaz, X sosyal medya hesabından dönüşüm ile ilgili ezber bozan bir açıklama yaptı. İşte Yılmaz'ın o paylaşımı ve gelen yorumlar...

Milli Emlak'tan o ilde yüzde 20 indirimle satılık 5 arazi! 130 bin TL'den başlayan fiyatları kaçırmayın!

İnebolu Milli Emlak, Kastamonu ili, İnebolu ilçesi, Uluköy, Yeni Mahalle, Hamit Köyü ve Alaca Köyü'nde yer alan 5 adet ararazi yüzde 20 indirim ya da 24 ay taksit seçeneğiyle satıyor. İşte ayrıntılar...

Sosyal yardım alanlara müjde: 2024 yılında yüzde 52.18 okkalı zam geliyor! Engelli aylığı, evde bakım, 65 yaş, SED

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından sağlanan sosyal destek ödemeleri memur, emekli ve asgari ücret zammından sonra arttırılacak. Gözler Ocak ayında yapılacak artışlara çevrildi. Peki 2024 yılında sosyal destek ödemeleri ne kadar olacak?

Emlak Konut GYO-THY Arnavutköy kura çekilişi ne zaman? Yenişehir Evleri kura sonuçları isim listesi 1+1, 2+1, 3+1!

THY Emlak Konut Arnavutköy Yenişehir sosyal konut projesi kura çekilişi merakla bekleniyor. Peki Emlak Konut GYO-THY Arnavutköy kura çekilişi ne zaman? 

Toplu taşıma için yüzde 57'lik zam hazırlığı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Ulaşım Koordinasyon Merkezi'nin (UKOME) yüzde 57'lik bir zam talebi ile başlayacak olan toplantı, yarın saat 13.00'da Bakırköy Çırpıcı Sosyal Tesisleri'nde yapılacak.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan beklenen açıklama! Sosyal yardım maaşlarında zam heyecanı! Hemen buraya bakın!

Sosyal yardım ödemelerinde ara zam beklentileri devam ederken, 2023 yılı zamlı sosyal destek rakamları Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık tarafından açıklanmıştı. Peki son dakika yaşlılık aylığı, engelli maaşı, evde bakım maaşı gibi sosyal yardım ödemeleri ne kadar?

Sosyal yardım alan yurttaşlara son dakika müjdesi geldi! Bakan Yanık resmen açıkladı!

Sosyal yardım ödeme miktarları kapsamında son dakika açıklamalar yakından izleniyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, bu yıl da sosyal hizmetlere ve yardımlar ile ilgili kapasite ve hizmetleri iyileştirmeye, yeni hizmet modelleri ve alanları geliştirmeyi sürdüreceklerini söyledi.

Sosyal yardımlara yeni zam var mı? 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşı peş peşe açıklandı! Şimdi bakın!

Geçtiğimiz hafta emekliler için peş peşe müjdeler verildi. Önce maaşlar ardından da bayram ikramiyeleri yükseltildi. Peki sosyal yardımlara ne kadar zam var? 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşı bu yıl ne kadar? 

TOKİ Kırklareli Demirköy’de 114 sosyal konut!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dar gelirlinin yüzünü güldürecek ucuz konut müjdesi vererek, “Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesini başlatıyoruz. Bu adım son dönemde ciddi şikâyet konusu olan kiraların düşmesine de yol açacaktır” açıklamasında bulundu.

TOKİ Ordu Gölköy 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Ordu Gölköy sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Ordu Gölköy’de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Ordu Gölköy’de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Ordu Gölköy sosyal konut projesi

Hakkari Yüksekova’ya TOKİ geldi! 160 ucuz konut yapacak!

TOKİ'nin Hakkari Yüksekova projesinde yer alan dairelerin detayları netleşmeye başladı. Peki TOKİ Hakkari Yüksekova projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Hakkari Yüksekova 2022 sosyal konut projesi...

Yükseltepe Mahalle sosyal konut satışları Haberi

Yükseltepe Mahalle sosyal konut satışları

Tahsisleri yapılacak olan sosyal konutlar 2015 yılı emlak rayiç değeri de dikkate alınarak katına, cephesine ve diğer özelliklerine göre belirlenen 65.000,00 lira. – 90.000,00 lira. bedel karşılığında tahsis edilecektir.


Ev sahibi olmak isteyenler son müracat tarihi 31.12 2015 mesai bitimine kadar müracaat edebilir.



SOSYAL KONUTLARIN TAHSİSİ VE SATIŞLARINA İLİŞKİN DUYURU


Ankara ili, Keçiören İlçesi, Yükseltepe Mahallesi sınırları içerisinde ve imarın 90670 ada 1 sayılı parseli üzerinde belediyemizce inşaa edilmekte olan sosyal konutlar, Keçiören Belediye meclisinin 03.03.2014 tarih ve 124 sayılı kararı ile kabul edilen “KEÇİÖREN BELEDİYESİ YÜKSELTEPE - TAŞLITEPE KENTSEL DÖNÜŞÜM VE GELİŞİM PROJESİ KAPSAMINDA TAHSİSİ YAPILACAK SOSYAL KONUTLARIN TAHSİSİ VE SATIŞINA İLİŞKİN YÖNETMELİK” hükümlerine göre tahsisi yapılacak olup bu yönetmelikteki şartları taşıyan ve sosyal konutlardan faydalanmak isteyenlerin en geç 31.12.2015 tarihi...