05 / 05 / 2024

yunan turizmi

yunan turizmi

Yunanistan'la iki gündür temaslarda bulunan Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) heyeti, Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu Türk-Yunan İş Konseyi toplantısında başta turizm olmak üzere birçok alanda iş görüşmesi yaptı.

Reina'nın kapatılması İstanbul turizmi için büyük kayıp!

Net Holding Yönetim Kurulu Başkanı Besim Tibuk, İstanbul’un ünlü eğlence mekanı Reina'nın kapatılmasının İstanbul turizmi için büyük bir kayıp olduğunu belirtti.

Yunan demiryolu şirketi İtalyanlara satıldı!

Yunan devlet demiryolları yolcu ve kargo taşımacılığı şirketi TRAINOSE'nin 45 milyon avroya İtalyan devlet demiryolları şirketi Ferrovie Dello Stato İtaliane'ye satışı onaylandı.

World İnşaat Madencilik Nakliye Petrol Enerji Turizmi Sanayi Ticaret Limited Şti. İstanbul Şubesi açıldı!

World İnşaat Madencilik Nakliye Petrol Enerji Turizmi Sanayi Ticaret Limited Şti. İstanbul Şubesi, Emre Coşkun Şube Müdürlüğü'nde 1 milyon TL sermaye ile 18 Mayıs'ta Sancaktepe, Osman Gazi Mahallesi'nde açıldı.

Şanlıurfa turizmi Kızılkoyun projesiyle canlanacak!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, tarihi Kızılkoyun projesinde çalışmalarını sürdürüyor. Alanda incelemelerde bulunan Başkan Nihat Çitçi, "Urfa turizmi Kızılkoyun projesiyle bir adım öteye taşıyacağız" dedi.

Dorak Holding Kapadokya’da turizmi canlandıracak!

Dorak Holding, Kapadokya’da turizmi canlandırmak için harekete geçti. Ramada Cappadocia’da gecelik konaklama fiyatı 15 Nisan-15 Mayıs arasında 29 lira olacak.

İzmir Selçuk'ta inanç turizmi yapılacak!

2017'de düzenlenecek Uluslararası İnanç Turizmi'nin Selçuk'ta yapılması için aday olduklarını açıklayan Başkan Bakıcı, "Ayrıca Bülbül Dağı eteklerine Meryem Ana Heykeli dikiyoruz" dedi

Bolu'da doğa turizmi için eylem planı masaya yatırılacak!

Bolu'da doğa turizmini canlandıracak projeleri hayata geçirmek için 'Tabiat Turizmi Uygulama ve Eylem Planı' hazırlanıyor.

Kütahya termal turizmi alanında yeni projeler üretecek!

Çini diyarı Kütahya, ses getirecek yeni nesil yatırımlara hazırlanıyor. Ulaşım sorunlarını çözen şehir yakın zamanda tamamlayacağı projelerle termal turizmi alanında birçok ülkeden ziyaretçi çekecek.

İnegöl Oylat modern sağlık turizmi tesisine dönüştürülecek!

İnegöl Belediyesi’ne ait termal tesis Oylat’ta ‘Su ile Gelen Sağlık (Spa) Hizmetleri Merkezi’ kurulması için hazırlanan proje BEBKA desteğiyle hayata geçirilecek. Proje ile Oylat, modern bir sağlık turizmi tesisine dönüştürülecek.

Yunan Adalarına ilgi neden azaldı?

Ramazan Bayramı tatilinde Yunan adalarını tercih edenlerin sayısı Kurban Bayramı'nda yarı yarıya azaldı. Kurban Bayramı tatilinde, Ayvalık-Midilli Adası feribot seferlerine ilginin önceki bayramlara göre neredeyse yarı yarıya azaldığı bildirildi.

Tokat Almus'ta doğa turizmi canlanacak!

Tokat İl Genel Meclis Başkanı Adem Dizer, Almus’un doğal güzelliğini gün yüzüne çıkartarak turizmi canlandırmak için yoğun bir tempoda çalıştıklarını kaydetti.

İşte en ucuz Yunan adaları!

Yunanistan'da 1200 ile 6000 arasında ada bulunuyor. Private Island Online adlı bir site, en ucuz Yunan adalarını sıraladı. Bazı adaların fiyatı, Londra'da sıradan bir evden bile ucuz. İşte o adalar...

Yatırım yapmak isteyenler için ucuz Yunan adaları!

Londra, New York ya da İstanbul’daki lüks bir rezidans fiyatını gözden çıkaran yatırımcılar Yunan zenginlerin satışa çıkardığı adalara talip olabilir.

yunan turizmi Haberi

yunan turizmi

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun dokuz bakanla birlikte yaptığı Yunanistan ziyareti kapsamında Atina'da 5-6 Aralık 2014 tarihlerinde düzenlenen Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEIKI)Türk-Yunan Iş Konseyi toplantısına. Çanakkale'yi temsilen ÇTSO heyeti katıldı. Heyet, toplantılar çerçevesinde Yunanistan Kalkınma ve Rekabet Bakanı Konstantinos Skrekas ve Yunanistan Seyahat Acenteleri Birliği (HATA) Başkanı Lyssaııdros Tsilidis ile görüşmelerde bulundu. 


Çanakkale'yi tanıtma ve işbirliği projelerini konuşma fırsatı buldu. ÇTSO heyetinde. yönetim kurulu üyeleri Güven Barış Yüksel. Selçuk Semizoğlu. Mustafa Kansu ve Emin Ay doğan yer aldılar. Ayrıca belediye meclis üyesi Fikri Başer. Av. Erdoğan Madak ve Se-Ba Orman Ürünleri şirketinden Şakir Senizoğlu da yer aldı. 


Türk-Yunan İş Konseyi toplantısına katılan Çanakkale heyeti, çeşitli iş görüşmeleri de yaptı. Özellikle turizm konusunda HATA Başkanı Tsilidis ile yapılan görüşmede. Çanakkale'deki seyahat acenteleri ve...