29 / 04 / 2024

yünanistan AEK stadı

yünanistan AEK stadı

Yunanistan’ın önde gelen spor kulüplerinden olan AEK yeni stadının yapımında sona gelindi. İstanbul’dan Atina’ya göç eden Rumların kurduğu sarı-siyahlı kulübün başkentteki yeni stadının kaba inşaatı bitti.

Bu yıl 7 stadın inşaatı tamamlanacak!

Türkiye'de inşaatı biten ve yenilenen 32 stadın toplam kapasitesi 1 milyona yaklaştı. Hazır hale getirilen statlar futbol severleri ağırlamayı bekliyor. 

Beatles’ın almak istediği gitar şeklindeki ada satışa çıkarıldı!

Ünlü müzik grubu Beatles’ın Yünanistan'da almak istediği gitar şeklindeki Ethereal Adası satışa çıkarıldı. El değmemiş centten olarak görülen adanın fiyatı ise dudak uçuklatıyor.

Derince Millet Bahçesi'nin imar planı askıda!

Derince İsmetpaşa Stadı yıkıldı. Stadın yerine inşa edilecek olan Millet Bahçesi için hazırlanan 1/1000’lik imar planları askıya çıktı. Planlar 1 ay süreyle askıda kalacak... 

Eskişehir Millet Bahçesi için yıkım çalışmaları devam ediyor!

Eskişehir Atatürk Stadyumu'nda yıkım çalışmalarına devam ediliyor. Yıkılan stadın yerine Millet Bahçesi yapılacak..

Galatasaray'ın salon projesi sekteye uğradı!

Galatasaray'da eski başkan Dursun Özbek yönetiminin TT Stadı’nın üstünü kapatmak yerine yapmaya söz verdiği salonun temeli henüz atılmadı. 

Malatya İnönü Stadı'nın yıkım ihalesi yapıldı!

Malatya İnönü Stadı, millet bahçesine dönüştürülmesi için yıkılacak. Stadın ihalesi gerçekleşti. ihaleyi 2 milyon 200 bin TL teklif veren Gülten Alagaş kazandı.

Ordu Stadı'nın yüzde 50'si tamam!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz, Ordu Stadı hakkında bilgi verdi. Fındık figürü şeklinde inşa edilen stadın inşaatı yüzde 45-50 seviyelerinde tamamlandı. 

Yüksekova Şehir Stadı yenilendi!

Dağlıca yolu üzerinde bulunan Yüksekova Şehir Stadında yapılan yenileme çalışmaları sona erdi. Yapılan incelemeler sonucunda maçların oynanmasında herhangi bir eksiğin olmadığını belirtildi..

Ordu Stadı'nda inşaat tam gaz devam!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz, "Yeni stadın batı tribününde devam eden kaba inşaatın sonuna gelindi. Ayrıca güney ve kuzey tribünlerinin de yapımına başlandı. Kısa süre sonra doğu tribününe yönelik de çalışma başlayacak" dedi.

Bursa Büyükşehir Stadı'nın zemini tamamlanıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Büyükşehir Stadı'nda hibrit çim zemin kaplama çalışmalarını tamamlıyor. Belediye Başkanı Recep Altepe, Sekreter Yardımcısı Mustafa Altın ve Bursa Kent Konseyi Başkanı Hasan Çepni, stadyumu inceledi.

Bursa Büyükşehir Stadı'nın zemini yenileniyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından kente kazandırılan ve mimarisi ile dünyanın heyecan verici 10 stadyumu arasında gösterilen Bursa Büyükşehir Stadı'nın zemini baştan aşağı yenileniyor.

İşte Avrupa'nın en büyük 20 stadı!

Avrupa'nın en büyük 20 stadyumunu sizin için sıralandı. Peki bu statlar hangileri? İşte Avrupa'nın en büyük 20 stadı....

Ordu Stadı ihalesi onaylandı!

Ordu Büyükşehir Başkan Enver Yılmaz, 20 bin seyirci kapasiteli Ordu stadının ihalesinin onaylandığını müjdesini verdi. Başkan Yılmaz, Ordu Stadı’nın 2016 yılında devletin yatırım programına alarak ihale ettiği tek stad olduğunu söyledi.

yünanistan AEK stadı Haberi

yünanistan AEK stadı

Yunanistan’ın önde gelen spor kulüplerinden olan AEK yeni stadının yapımında sona gelindi. İstanbul’dan Atina’ya göç eden Rumların kurduğu sarı-siyahlı kulübün başkentteki yeni stadının kaba inşaatı bitti.

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; tanıtımı 2013 yılında yapılan stat, İstanbul’daki Ayasofya mimarisine benzer şekilde inşa edildi. Restoran, bar ve Türk hamamının olduğu statta Rumların mübadele ile İstanbul’dan ayrılmalarını konu edinen bir müze de bulunuyor. 

AEK takımının gelecek sezondan itibaren maçlarını 32 bin kişilik bu yeni stadında...