30 / 04 / 2024

yunanistan vizesi

yunanistan vizesi

Yunanistan'dan ev alanlara 5 yıllık Schengen vizesi de verilecek, 300 bin Euro üzerinde ev alanlara ise AB'de oturma izni verilecek

Çeşme'de yazlık ev sahiplerine Yunanistan vizesi kolaylığı!

Yunanistan İzmir Başkonsolosu Argyro Papoulia, Çeşme'de yazlık ev satın alan tapu sahiplerine vize kolaylığı sağlanacağını müjdeledi.

Yunanistan'dan Türkiye'ye gelen turist sayısı 741 bine ulaştı!

TÜRKİYE Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) verilerine göre 10 yıl önce Yunanistan'dan Türkiye'ye gelen turist sayısı 584 bin iken, bu rakam yüzde 42 artarak 2014'te 830 bine ulaştı.

Yunanistan, Türkiye ziyaretlerinin artarak sürmesini istiyor!

Son yıllarda villa kiralayan, 5 yıldızlı otelleri tercih eden, gurme seyahatler yapan Türk turistlerden çok memnun olan Yunanistan, bu ziyaretlerin artarak sürmesini istiyor. Her iki ülkenin hedefi de bu yıl karşılıklı ziyaretleri 1 milyon kişiye çıkarmak

Yunanistan Türkiye'den zengin turist bekliyor!

Ekonomik krizin derinden sarstığı Yunanistan, zor günleri iddialı olduğu turizm atağıyla atlatmayı hedefliyor. Bu doğrultuda Yunan turizmciler Türkiye 'den daha çok turist göndermesini bekliyor.

Yunanistan'ın hedefi Türk turistleri ülkeye çekmek!

Krizden çıkışın yolunu turizmde arayan Yunanistan, İstanbul'a çıkarma yapıyor. Hedef, 9 yılda beşe katlanan zengin Türk turisti ülkeye çekmek.

Marco Giuli: Yunanistan'ın gözü Türk Akımı'nda!

Avrupa Siyaset Merkezi Uzmanı Giuli, "Yunanistan'ın gözü Türk Akımı'nda" dedi. Brüksel'deki Avrupa Siyaset Merkezi Uzmanı Marco Giuli, Yunanistan Enerji Bakanı Panagiotis Lafazanis'in Rusya'ya ziyaretinde "Türk Akımı"nı görüşeceğini ifade etti.

Moody's Yunanistan'ın kredi notunu düşürdü!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody's'ten Komşu'ya kötü haber. Kuruluş, Yunanistan'ın yerel ve yabancı para cinsinden mevduat notu tavanını 'Ba3'ten 'Caa1'e düşürdü..

Doğuş Grubu, Yunanistan Astir Palace'ta villa yapıyor!

Yunanistan’da turizm alanında satın almalar yapan Doğuş Holding, Arap ortaklarıyla aldığı Atina’nın Riviera’sı olarak adlandırılan Astir Palace'taki 3 yapının 1 tanesini yıkarak Arap müşterilere yönelik villa yapıp satmaya hazırlanıyor.

S&P Yunanistan'ın notunu kırdı!

S&P, Yunanistan'ın kredi notunun "B"den "B-"ye düşürüldüğünü açıkladı.Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard & Poor's (S&P) Yunanistan'ın kredi notunu "B"den "B-"ye düşürdü, "negatif" olan kredi görünümünü teyit etti.

Yunanistan'daki Osmanlı köprüsü onarılacak!

Yunanistan’ın Epir bölgesinde yağışlar sonucu yükselen sulara dayanamayıp yıkılan Osmanlı’dan kalma ‘Plaka’ köprüsünün yeniden inşası için tüm masrafları Yunanistanlı işadamı Nikos Lulis (29) üstlendi.

Yunanistan'da tarihi Osmanlı köprüsü yıkıldı!

Yunanistan'da, Osmanlı Padişahı Abdülaziz'in 1866'da yaptırdığı Balkanlar'ın tek kemerli en büyük taş köprülerinden Plaka, yoğun yağışlar sonucu su seviyesinin yükselmesi nedeniyle yıkıldı.

Yunanistan'daki Osmanlı köprüsü Plaka yıkıldı!

Yunanistan'da, Osmanlı Padişahı Abdülaziz tarafından 1866'da yaptırılan ve Balkanlar'ın tek kemerli en büyük taş köprülerinden olan Plaka, yoğun yağışların etkisiyle su seviyesinin yükselmesi nedeniyle yıkıldı.

Yunanistan'dan ada resti!

Yunanistan Denizcilik Bakanı Vekili Theodoros Dritsas, Pire ve Selanik Limanları'nın özelleştirilmesine son verileceğini söyledi. Bu durumun İzmir Limanı'na ekonomik olarak olumsuz etkisi olabileceği ifade ediliyor.

yunanistan vizesi Haberi

yunanistan vizesi

Yunanistan ekonomiyi canlandırmak için otellerdeki kampanyalardan sonra şimdi de konut sektöründe kampanyaya hazırlanıyor. Ülkede gayrimenkul sektörünü canlandırmaya hazırlanan hükümet Yunanistan'dan ev alacaklara 5 yıllık Schengen vizesi vaad ediyor. Yunanistan'da 200 bin konut alıcı...