02 / 05 / 2024

Yunanistana gidecek Sarıyerli gençler nereye başvuracak

Yunanistana gidecek Sarıyerli gençler nereye başvuracak

Sarıyer Belediyesi, Sarıyerli gençlere Avrupa’nın kapılarını açıyor; belediye Yunanistan-Xylokastro’da DHKEXE Belediyesi’nde gerçekleşecek çevre projesi için genç gönüllüler arıyor... İşte Sarıyer Belediyesi tarafından yapılan o açıklama...

TOGG'un yola çıkmasına kısa bir süre kala Türkiye'den sürpriz hamle! İşbirliğine gidecek

Türkiye'nin ilk yerli elektrikli otomobili TOGG yıl sonunda üretilerek bantlardan inecek. Geçtiğimiz günlerde otobandaki deneme testi görüntüleri ilgi uyandıran TOGG, sürpriz bir adımla işbirliğine gidecek. İşte detaylar...

Sarıyerli mağdur aileler yeni evlerine kavuştu!

TOKİ tarafından Başakşehir'de inşa edilen lüks konutlar için kura çekilişi yapıldı. 2 sene önce Sarıyer'de  riskli olduğu için boşaltılan binanın mağdurları da proje sayesinde ev sahibi oldu. 

Sarıyer'in mülkiyet sorunu imar barışı ile çözülecek!

Cumhur İttifakı AK Parti Sarıyer Belediye Başkan adayı Bayraktar, “İmar Barışı Yasası ile tüm yıkım kararları ve cezalar iptal edildi. Korku siyasetini bitirdik. İmar barışı birinci adımdı, ikinci adım tapuların verilmesi olacak. Sarıyerli, Sarıyer’de refah içinde yaşayacak” diye konuştu...

İmar barışına Sarıyer'de başvuranların oranı yüzde 73!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank, "İmar barışına Sarıyer'de başvuranların oranı yüzde 73. Sarıyerliler, şunu çok iyi bilmeli, yapı kayıt belgesini alan Sarıyerli kardeşlerim artık 'Evim yıkılacak, evimden olacağım.' endişesi taşımasın" dedi...

Sarıyer'in mülkiyet sorunu çözülecek!

AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Salih Bayraktar yaptığı açıklamada,“İmar Barışı adımıyla mülkiyet sorunu bitecek. Sarıyerli Sarıyer’de yaşayacak. Sarıyer ticaret ve turizm şehri olacak” dedi. 

Sarıyerliler gecekondu tapularını istiyor!

Bir grup Sarıyerli, Sarıyer Belediyesi'nin gecekondularının tapusunun verilmeyişine ilişkin İBB'ye açtığı davaya müdahil oldu.

Sarıyer Şehit Uğur Taşcı Spor Tesisi açıldı!

Sarıyerli Üsteğmen Uğur Taşçı’nın ismi verilen park ve spor kompleksi Ferahevler ’de Şehit'in ailesi, Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek ve futbolcuları ile Sarıyer halkının katıldığı törenle açıldı.

Sarıyer Sarıdağ'da yol çalışmaları başladı!

Saıyer Fen İşleri Müdürlüğü Sarıyerli vatandaşların şikayetlerini dikkate alarak Sarıdağ yolunu genişletti. Yaklaşık 400 metre uzunluğundaki yolun kenarına 200-300 metrekare güvenlik duvarı inşa edildi.

Gayrimenkulde fiyatlar yerli yatırımcı için cazip hale getirilmeli!

Saral Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Semih Sarıalioğlu, gayrimenkul sektöründe fiyatların bir an önce aşağıya çekilerek, yerli yatırımcı için cazip hale getirilmesi gerektiğini söyledi.

Fatma Güldemet Sarı, Ekonomi Bakanlığı'na vekalet edecek!

Bugün Amerika Birleşik Devletleri'ne gidecek olan Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş'ın dönüşüne kadar Ekonomi Bakanlığı'na, Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı’nın vekâlet etmesine dair tezkere bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Fatma Güldemet Sarı, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'na vekalet edecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı’nın bugün Belçika'ya gidecek olan Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci'ye vekâlet edecek. Tezkere bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Mehmet Müezzinoğlu, Fatma Güldemet Sarı'ya bugün vekalet edecek!

1 Aralık 2015 tarihinde Katar’a gidecek olan Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı’nın dönüşüne kadar Çevre ve Şehircilik Bakanlığına, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu vekalet edecek.

Mehmet Müezzinoğlu, Fatma Güldemet Sarı'ya vekalet edecek!

30 Kasım 2015 tarihinde Fransa’ya gidecek olan Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı’nın dönüşüne kadar Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu vekâlet edecek.

Yunanistana gidecek Sarıyerli gençler nereye başvuracak Haberi

Yunanistana gidecek Sarıyerli gençler nereye başvuracak


Sarıyer Belediyesi'nden yapılan açıklama şöyle;


"Sarıyer Belediyesi olarak 2012 yılından bu yana AB Bakanlığı-AB Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı’ndan aldığımız akreditasyon ile 18-30 yaş arasında yer alan Sarıyerli gençlere Avrupa’nın kapılarını açıyoruz. Bu kapsamda Yunanistan-Xylokastro’da DHKEXE Belediyesi’nde gerçekleşecek çevre projesi için genç gönüllüler aramaktayız.


Sarıyer Belediyesi- Dış İlişkiler Müdürlüğü olarak yürütücüsü olduğumuz Avrupa Gönüllü Hizmeti Programı ile gençlerin, sosyal içerikli projelerde yer almaları için sivil toplum kuruluşları ve Avrupalı yerel yönetimler ile yaptığımız işbirliği dâhilinde ücretsiz olarak 2-8 hafta arasında kısa dönemli olarak veya 2-12 ay boyunca uzun dönemli olarak bir AB ülkesinde gönüllü olmalarına imkân sağlıyoruz. 


Farklı bir kültürü tanıma ve yeni bir dil öğrenme fırsatı yakaladıkları bu proje sayesinde gençler, gönüllü hizmet sonrasında yaygın eğitim sürecini belgeleyen akademik yaşamda...