01 / 05 / 2024

Yunanistanda 6 nokta büyüklüğünde deprem

Yunanistanda 6 nokta büyüklüğünde deprem

Amerikan Jeolojik Araştırmalar Merkezi ( USGS ), depremin TSİ 05.08 ' de, Patras şehrinin 122 kilometre batısında, yerin 13,7 kilometre derinliğinde gerçekleştiğini duyurdu...

Dolar 6 TL birden fırlayacak! Taş üstünde taş kalmayacak! Son nokta! Doları olanlar o tarihte dövizciye koşacak

Piyaların gözü bugün Amerika Merkez Bankası Başkanı Jerome Powell'ın konuşmasına çevrildi. Yatırımcılar doların ne kadar olacağını merak ediyor. Dolar 6 TL birden fırlayacak! Taş üstünde taş kalmayacak! Son nokta! Doları olanlar o tarihte dövizciye koşacak..

Ergin Ulutaş: Marmara kıyılarında 6 metreye kadar tsunami dalgaları olabilir!

Doç. Dr. Ergin Ulutaş, "Marmara'da tsunami tehlikesi var. Eğer Marmara'da deprem olursa 1,5- 2 metre yüksekliğinde tsunami oluşur. En önemli nokta Marmara denizinde oluşabilecek heyelanlardır. Lokal bazda kıyılarımızda 3-6 metre civarında tsunami dalgaları görülebilir" diye konuştu…

Ön ödemeli konut sözleşmesinde dikkat edilmesi gereken 6 nokta!

Gayrimenkul sektörünün popülerlerinden olan ‘sat-yap’ sektörü uzun süredir gündemde. Ev sahibi olmak isteyenler lansmanlarda evleri maketler, örnek evler üzerinden görerek avantajlı fiyatlar üzerinden satın alabiliyorlar. Peki örnek daireden ev alanlar mağdur olmamak için ne yapmalı?

Ev alırken dikkat edilmesi gereken 6 nokta!

EDD Yapı Yön. Kur. Bşk. Ender Demirtaş, ev alınırken dikkatlice araştırma yapılmasının şart olduğunun altını çizerken bu konuda önerilerde bulundu.

Konut almadan önce dikkat edilmesi gereken 6 nokta!

İster yatırım amacıyla isterse kira geliri elde etmek amacıyla olsun; projeden, müteahhitten ya da ikinci el konut alımlarında dikkat edilmesi gereken noktalar bulunmaktadır.

Müteahhit seçerken dikkat edilmesi gereken 6 nokta!

Gayrimenkul Hukuku Derneği Başkanı Ali Güvenç Kiraz, milyonlarca insanın merak ettiği o soruyu yanıtladı; "Binamın kentsel dönüşümünü yapacak müteahhiti nasıl seçmeliyim?"

Site yönetimlerinde hakimin müdehalesi olabilecek 6 nokta!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez Emlakkulisi.com okurları için bugün site yönetimlerinde hakimin müdehalesi konusu işledi. İşte, Nihat Dönmez'in yazısı...

Beyanname hazırlarken dikkat edilecek 6 nokta!

1 Nisan itibariyle başlayacak olan kurumlar vergisi beyan dönemi, 27 Nisan akşamı sona erecek. Beyan dönemi başlarken, beyannamenin hazırlanmasında dikkat edilecek bazı konuları tekrar hatırlatmakta yarar var.

Konut projelerinden ev alırken dikkat edilmesi gereken 6 nokta!

Gazete ilanından veya televizyon reklamından görerek bir projeden etkilendiniz. Etkilendiğiniz projenin satış ofisiyle görüşmeye gittiğinizde sormanız gereken 6 soruyu sizin için derledik. İşte o sorular;

Ev alırken dikkat edilecek 6 nokta!

Gayrimenkul müşterisi çoğu zaman, ayrıntılarla ve fiyatlarla ilgilenirken hayati noktaları gözden kaçıyor

Sinpaş GYO 6 bin konut üretti!

Sinpaş GYO 6 bin konut üretti, yüzde 70'ini sattı

Metroport Busidence'da son 6 ofisin satışı başladı

Metroport Busidence'da son 6 ofis satışa çıkarıldı

Metroport Busidence'da 375 bin dolara! Son 6 ofis!

İş dünyası için akla gelebilecek her tür konforu sunan Metroport Busidence'da son 6 ofisin satışı başladı

Yunanistanda 6 nokta büyüklüğünde deprem Haberi

Yunanistanda 6 nokta büyüklüğünde deprem

Amerikan Jeolojik Araştırmalar Merkezi (USGS), depremin TSİ 05.08'de, Patras şehrinin 122 kilometre batısında, yerin 13,7 kilometre derinliğinde gerçekleştiğini duyurdu. Can kaybı, yaralanma ya da maddi hasar olup olmadığına dair henüz bir açıklama yapılmadı.


Sabah...