23 / 07 / 2024

Yunus Çakar

Yunus Çakar

Erkanlar İnşaatçılık Petrol Turizm Mobilya ve Kuyumculuk Limited Şirketi, Bülent Çakar, Hakan Çakar, Yunus Çakar, Mehmet Hanifi Çakar, Erkan Çakar tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Ziraat Bankası'nın yeni genel müdürü Alpaslan Çakar oldu!

Kamu Bankaları Genel Kurulu tamamlandı ve Ziraat Bankası Genel Müdürlüğü görevine Alpaslan Çakar getirildi.

Yunus Kor İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yunus Kor İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yunis Kor tarafından kuruldu.

Kocasinan Yunus Emre dönüşüm konutlarının kura çekilişi 16 Ocak'ta!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar’ın en büyük Kentsel Dönüşüm Projeleri arasında yer alan Yunus Emre dönüşüm konutlarının kura çekilişi 16 Ocak tarihinde gerçekleştirilecek.

Yunus Global Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yunus Global Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Younes tarafından kuruldu.

Akar Beton İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Halkalı Şubesi açıldı!

Akar Beton İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Halkalı Şubesi bugün Küçükçekmece'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Lütfü Sarı tarafından açıldı.

Şakar Müteahhitlik Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Şakar Müteahhitlik Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Cihan Şakar tarafından kuruldu.

Yunus Ekin Mimarlık Tasarım İnşaat Taahhüt Proje Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yunus Ekin Mimarlık Tasarım İnşaat Taahhüt Proje Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Ekin tarafından kuruldu.

Yunus Yener'den korkutan deprem uyarısı!

TMMOB bağlı Makina Mühendisleri Odası Başkanı Yunus Yener, 1999 Marmara Depreminden hiçbir ders alınmadığını açıkladı.

Yunus Kılıç: Hobi bahçelerinin tarım arazisine kurulmasına izin veremeyiz!

TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Yunus Kılıç, "Biz hobi bahçelerine karşı değiliz ama bu bahçelerin tarım arazisi üzerine kurulmasına da izin veremeyiz" dedi.

Mehmet Yunus Gümüş Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mehmet Yunus Gümüş Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yunus Gümüş tarafından kuruldu.

 Sait Akar Danışmanlık İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sait Akar Danışmanlık İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Emre Akar tarafıdan kuruldu.

Bursa'da binalar arasında sıkışan Aşık Yunus türbesi gün yüzüne çıkarılacak!

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde binalar arasında kalan sıkışıp kalan Aşık Yunus türbesi yapılan kamulaştırmalarla gün yüzüne çıkarılacak.

Yunus Emre'den kira önerisi!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Yunus Emre gençlerin kaldığı evlerin kira ve fatura gibi giderleri konusuna tedbir paketlerinde yer verilmesi gerektiğini dile getirdi.

Yunus Çakar Haberi

Yunus Çakar
Erkanlar İnşaatçılık Petrol Turizm Mobilya ve Kuyumculuk Limited Şirketi, Bülent Çakar, Hakan Çakar, Yunus Çakar, Mehmet Hanifi Çakar, Erkan Çakar tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 7 Mayıs'ta kuruldu.


Erkanlar İnşaatçılık Petrol Turizm Mobilya ve Kuyumculuk Limited Şirketi iş konusu; 1. Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkul alabilir, satabilir, işletebilir, kiralar, kiraya verebilir, bunlar üzerinde ayni ve şahsi hakları tesis edebilir, ipotek alabilir, ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir. Gayrimenkulleri üzerinde irtifak, intifa, sükna, gayrimenkul mükellefiyeti, bedelli veya bedelsiz yola terk, kamuya terk, ifraz, tevhit yapabilir, kat irtifakı ve kat mülkiyeti tesis edebilir. Tapu dairelerinde gayrimenkullerle ilgili her türlü cins tashihi, ifraz, tevhid, taksim, parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçekleştirebilir. 2 Lüzumlu görülecek menkul ve gayrimenkul...