06 / 05 / 2024

yunus emre çalıştayı

yunus emre çalıştayı

Manisa'da Yunus Emre Kent Akademisi (YUKA), “Kentsel Dönüşüm ve Kent Dokusuna Katkıları Çalıştayı” düzenledi. Çalıştayda Mamak’taki kentsel dönüşüm çalışmaları da konuşuldu.

Kocasinan Yunus Emre kentsel dönüşümle değerleniyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocasinan Belediyesi, Yunus Emre Mahallesi’ndeki 6 bloktan meydana gelen konutların kaba inşaatını tamamladı.

Kocasinan Yunus Emre'de dönüşüm başlıyor!

Kocasinan Belediyesi’nin en önemli dönüşüm projelerinden biri daha hayata geçiyor. Kocasinan Belediyesi, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında Yunus Emre Mahallesi’nde, 112 daire ve ticaret alanlarıyla ilgili müteahhitlerle anlaşmalar yaptı.

Kayseri Yunus Emre Mahallesi'nde dönüşüm başlıyor!

Kayseri Kocasinan Belediyesi tarafından Yunus Emre Mahallesi'nde kentsel dönüşüm çalışmaları başlıyor. Proje kapsamında 112 daire ve ticaret alanlarıyla ilgili müteahhitlerle anlaşmalar gerçekleştirdi.

Kocasinan Yunus Emre Mahallesi'nde dönüşüm başlıyor!

Kentsel dönüşüm çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocasinan Belediyesi, Yunus Emre Mahallesi'ni de dönüştürüyor.

Ünye Şeyh Yunus Emre Türbesi yenilendi!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ünye ilçesinde bulunan Şeyh Yunus Emre Türbesi’nde onarım çalışması gerçekleştirdi. İlk yapıldığı dönemde sekiz köşeli ve tavana doğru kısalan formatla inşa edilen türbe, yenilenen yüzüyle ziyaretçilerini ağırlıyor.

Gölcük Yunus Emre Parkı'nda sona gelindi!

Gölcük Belediyesi’nin önem verdiği projelerden biri olan, Yunus Emre Mahallesi’nde yapımına devam edilen ve yapımında büyük bir hızla devam ettirilen park alanı çalışmalarında sona yaklaşıldı.

Gölcük Yunus Emre Parkı'nda büyük aşama kaydedildi!

Gölcük Belediyesi´nin önem verdiği projelerden biri olan, Yunus Emre Mahallesi´nde yapımına devam edilen ve yapımında büyük aşama kaydedilen park alanını çalışmalar hız kazandı.

Kula Yunus Emre caddesi trafiğe açıldı!

Kula Belediyesi ve Manisa Büyükşehir Belediyesi iş birliği içerisinde yürütülen çalışmalar kapsamında yapımı devam eden Yunus Emre Caddesi trafiğe açıldı.

Yunus Emre Devlet Hastanesi 2017'de açılacak!

Eskişehir'de yapımı süren 600 yataklı Yunus Emre Devlet Hastanesi'nde çalışmalar hızla devam ediyor. Kaba inşaatı biten ve bölge hastanesi olarak hizmet vermesi planlanan sağlık kompleksi 2017'de hizmete girecek.

Kula Yunus Emre caddesi yenileniyor!

Yunus Emre Caddesi yol çalışmaları hızla devam ediyor. Çalışmalar kapsamında kaldırımlara beton atılmaya başlandı. Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, caddede faaliyet gösteren esnafların sorun ve sıkıntılarını dinledi.

Adıyaman Yunus Emre yolu yenileniyor!

Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince, arıtma hattının geçmesinden dolayı bozulan Yunus Emre Mahallesinde 3. çevre yoluyla kesişen Şevenk yolu üzerinde kazı, alt temel ve asfaltlama çalışması başlatıldı.

Antalya Serik Yunus Emre Anadolu Lisesi kantin binası açıldı!

Yunus Emre Anadolu Lisesi'nin belediye tarafından okul bahçesine yaptırılan kantin binasının açılışına Kaymakam Rıfat Altan, Belediye Başkanı Ramazan Çalık, İlçe Milli Eğitim Müdürü İkram Ekiz ve davetliler katıldı.

İBB Brüksel’de kiraladığı binayı Yunus Emre Vakfı’na verdi!

İBB Brüksel’de kiraladığı binayı Yunus Emre Vakfı’na vermiş. Sayıştay’ın 2014 Denetim Raporu’nda İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne (İBB) ait Kültür A.Ş’ye yönelik çarpıcı tespitler yer aldı.

yunus emre çalıştayı Haberi

yunus emre çalıştayı

Manisa’nın metropol ilçelerinden Yunusemre’nin temel sorunlarından şehir merkezinin yokluğu ve riskli yapıların mevcut durumu sorunlarını aşmaya yönelik üniversite, sivil toplum ve meslek odalarının fikirlerini almak üzere Yunus Emre Belediyesi ve Celal Bayar Üniversitesi tarafından oluşturulan Yunus Emre Kent Akademisi (YUKA), “Kentsel Dönüşüm ve Kent Dokusuna Katkıları Çalıştayı” düzenledi. Çalıştayda Mamak’taki kentsel dönüşüm çalışmaları da konuşuldu.


Manisa Saruhan Otel’de gerçekleşen çalıştaya Ak Parti Manisa Milletvekili Recai Berber, Yunus Emre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, Mamak Belediye Başkan Yardımcısı Aydın Demir, Celal Bayar Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Mıynat, akademisyenler, bürokratlar, STK temsilcileri ve muhtarlar katıldı. Yunus Emre Belediyesi tarafından uygulanacak Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Mamak’ta uygulanan kentsel dönüşüm projeleri, dönüşüm sürecinin yanı sıra Mamak Belediyesi’nin projeler kapsamında...