28 / 04 / 2024

yunus emre çarşısı

yunus emre çarşısı

Altındağ Belediye Başkanı Tiryaki: -''Ramazan ayında yeni çarşıyı tamamlayıp esnafa teslim edeceğiz''..

Yunus Emre'den kira önerisi!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Yunus Emre gençlerin kaldığı evlerin kira ve fatura gibi giderleri konusuna tedbir paketlerinde yer verilmesi gerektiğini dile getirdi.

Yunus Emre Ayözen kimdir?

DHMİ Genel Müdür Yardımcısı Yunus Emre Ayözen kimdir? Yunus Emre Ayözen daha önce hangi görevlerde bulundu?

Yunus Emre Ayözen DHMİ Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Yunus Emre Ayözen, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yayınladığı kararnameyle DHMİ Genel Müdür Yardımcılığına atandı.

Sultangazi Yunus Emre Mahallesi plan tadilatı askıda!

Sultangazi İlçesi, Yunus Emre Mahallesi, ( Eski: 3098 parsel ) Yeni: 1256 ada, 75 parsel, 3590 ada, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 parseller, 3589 ada, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 23, 37, 38 ve 39 parseller ile bir kısım tescil harici alana ilişkin 1/5000 ölçekli 24.07.2018 tasdik

Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi'nde inşaat sürüyor!

Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ, Eskişehir’de yapımı devam eden yeni Yunus Emre Devlet Hastanesi inşaatı hakkında bilgi almak için inşaatı ziyaret etti.

Nabi Avcı Amsterdam'da açılan Yunus Emre Enstitüsü'nü ziyaret etti!

Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, Hollanda temasları kapsamında Amsterdam Yunus Emre Enstitüsünü ziyaret etti.

Yunus Emre Devlet Hastanesi 2017'de açılacak!

Eskişehir'de yapımı süren 600 yataklı Yunus Emre Devlet Hastanesi'nde çalışmalar hızla devam ediyor. Kaba inşaatı biten ve bölge hastanesi olarak hizmet vermesi planlanan sağlık kompleksi 2017'de hizmete girecek.

Kula Yunus Emre caddesi yenileniyor!

Yunus Emre Caddesi yol çalışmaları hızla devam ediyor. Çalışmalar kapsamında kaldırımlara beton atılmaya başlandı. Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, caddede faaliyet gösteren esnafların sorun ve sıkıntılarını dinledi.

Manisa Yunus Emre'de ihtiyaç sahiplerine ev yardımı!

Manisa Yunus Emre Belediyesi Mayıs Ayı Belediye Meclis Toplantısında ihtiyaç sahiplerini sevindirecek bir karara imza atıldı. Belediye Meclisi, ihtiyaç sahipleri için yapılacak prefabrik evler için Başkan Çerçi'ye oy birliğiyle imza yetkisi verdi.

Adıyaman Yunus Emre yolu yenileniyor!

Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince, arıtma hattının geçmesinden dolayı bozulan Yunus Emre Mahallesinde 3. çevre yoluyla kesişen Şevenk yolu üzerinde kazı, alt temel ve asfaltlama çalışması başlatıldı.

Kocasinan Yunus Emre Mahallesi'nde kentsel dönüşüm onaylandı!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Yunus Emre Mahallesi'nde kentsel dönüşüm alanı ilan edilen yerde dönüşüme imkan tanıyan 1/1000'lik imar planının Meclis'ten onay aldığını söyledi.

Kayseri Yunus Emre'de kentsel dönüşüme onay!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kayseri Yunus Emre Mahallesi'nde kentsel dönüşüm alanı ilan edilen yerde dönüşüme imkan tanıyan 1/1000'lik imar planının Meclis'ten onay aldığını söyledi.

Kastamonu Bakırcılar Çarşısı Uygulama projesi 2016'da başlayacak!

Belediye Başkanı Tahsin Babaş, kentsel tasarım projesi uygulayacakları Bakırcılar Çarşısı'ndaki proje çalışmasının bu yıl sonunda biteceğini ve uygulama projesine 2016'da başlanacağını açıkladı.

yunus emre çarşısı Haberi

yunus emre çarşısı

     Yazıcı, bir süre önce yanan Altındağ Belediyesi Yunus Emre Halk Çarşısı'nın temel atma törenine katıldı. Yazıcı, burada yaptığı konuşmada, çarşıdaki yangının kendilerini çok üzdüğünü, o günden bu yana hükümet olarak konuyu sürekli gündemlerinde tuttuklarını ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla esnafın mağduriyetinin giderilmesi için ilgili tüm kesimlerle çalıştıklarını söyledi. 

     ''Biz şov yapmayız, iş yaparız'' diyen Yazıcı, esnafın sorunlarını kendi sorunları olarak gördüklerini ifade etti. 

     Yazıcı, yangında mağdur olan esnaf için Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nın (AFAD) 2'şer bin lira, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'na bağlı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nın 3'er bin lira, Ankara Ticaret Odası'nın da 500'er lira nakit destek kararı aldıklarını bildirdi. Hayati Yazıcı, Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki'ye de yeni yapılacak...