03 / 05 / 2024

Yunus Kerim Horoz

Yunus Kerim Horoz

Durutek Yapı İnşaat ve Enerji Limited Şirketi, Selma Genç, Cevat Seymen ve Yunus Kerim Horoz ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 24 Kasım'da Ümraniye, Mehmet Akif Mahallesi, Öztekin Caddesi'nde kuruldu.

Yunus Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yunus Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Yunus Kahraman tarafından kuruldu.

Ekonomist Kerim Rota'dan Merkez Bankası ve dolarla ilgili korkunç iddia

Eski Hazineci ve Gelecek Partisi Ekonomi Politikaları Başkanı Kerim Rota, Merkez Bankası'nın dün 1.72 milyar dolar satış yaptığını ve bu politikaların felakete yol açacağını savundu.

Yunus Özdemir İnşaat Çelik Kapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yunus Özdemir İnşaat Çelik Kapı Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Yunus Özdemir tarafından kuruldu.

Yunus Dekorasyon Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yunus Dekorasyon Genel Ticaret Limited Şirketi bugün fatih'te Youness Al Jouaıdı tarafından kuruldu!

Kerim Polat kimdir?

Polat Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı ve Galatasaray Spor Kulübü eski başkanlarından Adnan Polat’ın oğlu Kerim Polat kimdir? Kerim Polat daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Kerim Polat'ın biyografisi...

Kerim Gözalan vefat etti! 

Gözalan Group Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Kerim Gözalan hayatını kaybetti. Gözalan Group, taziye ilanı yayınladı. 

Yunus Çolakoğlu 3S Kale Holding’te Gayrimenkul Direktörlüğü’ne atandı!

Sektördeki 22 seneyi aşkın deneyimiyle göz dolduran Yunus Çolakoğlu 3S Kale Holding’te Gayrimenkul Direktörlüğü’ne atandı...

Yunus Çolakoğlu kimdir?

3S Kale Holding’te Gayrimenkul Direktörlüğü’ne atanan Yunus Çolakoğlu kimdir? Yunus Çolakoğlu hangi görevlerde bulundu?

Kartal Yalı Yunus ve Topselvi Kültür Merkezi Projesi için düğmeye basıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kartal Belediyesi, Yalı Yunus ve Topselvi Kültür Merkezi Projesi için düğmeye bastı...

Yunus Kor İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yunus Kor İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yunis Kor tarafından kuruldu.

Kocasinan Yunus Emre dönüşüm konutlarının kura çekilişi 16 Ocak'ta!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar’ın en büyük Kentsel Dönüşüm Projeleri arasında yer alan Yunus Emre dönüşüm konutlarının kura çekilişi 16 Ocak tarihinde gerçekleştirilecek.

Yunus Global Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yunus Global Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Younes tarafından kuruldu.

Yunus Ekin Mimarlık Tasarım İnşaat Taahhüt Proje Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yunus Ekin Mimarlık Tasarım İnşaat Taahhüt Proje Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Ekin tarafından kuruldu.

Yunus Kerim Horoz Haberi

Yunus Kerim Horoz

Durutek Yapı İnşaat ve Enerji Limited Şirketi, Selma Genç, Cevat Seymen ve Yunus Kerim Horoz ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 24 Kasım'da Ümraniye, Mehmet Akif Mahallesi, Öztekin Caddesi'nde kuruldu. 


Durutek Yapı İnşaat ve Enerji Limited Şirketi iş konusu; 1- Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2- Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3- Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde,...