29 / 04 / 2024

Yunus Keskin İhale Men

Yunus Keskin İhale Men

TOKİ, Yunus Keskin Mühendislik Ltd. Şti'ne bir yıl süre ile ihalelere katılma yasağı koydu

Yunus Emre Termik Santrali 1.4 milyar TL'ye icradan satılıyor!

Eskişehir`in Mihalıççık ilçesinde FETÖ/PDY yönelik soruşturma kapsamında yönetimi TMSF'ye devredilen Yunus Emre Termik Santrali 1 milyar 400 milyon liraya icradan satışa çıkarıldı. İhale, 30 Ocak günü gerçekleşecek.

Ende Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ende Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi Şükrü Tüsüz ve Yunus Keskin ortaklığında 100 bin TL sermaye ile 29 Kasım 2017'de kuruldu.

TOKİ Kırıkkale Keskin Konutları'nın ihalesi gerçekleşti!

TOKİ, Kırıkkale'nin Keskin ilçesinde 126 konut projesinin ihalesini gerçekleştirdi. İhale kapsamında ayrıca 1 cami ve 1 ticaret merkezi inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yer alıyor.

Erdinç Keskin kimdir?

Kocaeli İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Üyesi Erdinç Keskin kimdir? Erdinç Keskin, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Erdinç Keskin, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Erdinç Keskin...

Kocasinan Yunus Emre Mahallesi'nde kentsel dönüşüm onaylandı!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Yunus Emre Mahallesi'nde kentsel dönüşüm alanı ilan edilen yerde dönüşüme imkan tanıyan 1/1000'lik imar planının Meclis'ten onay aldığını söyledi.

Kayseri Yunus Emre'de kentsel dönüşüme onay!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kayseri Yunus Emre Mahallesi'nde kentsel dönüşüm alanı ilan edilen yerde dönüşüme imkan tanıyan 1/1000'lik imar planının Meclis'ten onay aldığını söyledi.

Kentsel dönüşüm İmar Kanunu'na uygun hale getirilmeli!

SMD Yönetim Kurulu Üyelsi Hüsamettin Kaymakçı, "belediyeler yasasının 73. maddesine göre kentsel dönüşüm yapılıyor. Fakat İmar Kanunu'na uygun hale getirilmesi gerekli. Kentsel dönüşümün tasarım yönü çok önemli" diye konuştu.

Tuzla'daki Yunus Parkı projesi iptal mi edilecek?

Yunuslara Özgürlük Platformu, Tuzla Marina ve AVM projesi kapsamında yeni bir yunus gösteri merkezinin sessiz sedasız inşa edildiğini duyurarak bu tesisin inşasının durdurulması için imza kampanyası başlattı.

İzmir Yunus Emre pazaryerinin inşaatı 210 gün sonra tamamlanacak!

Karabağlar Belediyesi'nin Aydın Mahallesi'nde yaptıracağı Yunus Emre pazaryerinin ihalesi tamamlandı. Toplam 3 katlı 11 bin 519 metrekare alan kapsayacak.

İzmir Yunus Emre pazar yeri inşaatı başladı!

Karabağlar Belediyesi’nin Aydın Mahallesi’nde yaptıracağı Yunus Emre pazar yerinin ihalesi tamamlandı, inşaatına başlandı. Zemin katta pazarcı esnafı ve zabıta karakolu, alt katlarda otopark yer alacak.

Yunus Nacar kimdir?

Mayıs 2016'ya kadar Kiler Holding A.Ş.’de CEO görevini yürüten Yunus Nacar kimdir? Yunus Nacar, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Yunus Nacar, ne zamandan beri Kiler GYO bünyesinde?

Nabi Avcı Yunus Emre Devlet Hastanesi'ni inceledi!

Milli eğitim Bakanı Nabi Avcı, yapımı süren Yunus Emre Devlet Hastanesi inşaatını gezerek çalışmaları inceledi, ilgililerden bilgi aldı.

1999 yılında dar gelirlilerin ev sahibi olması imkansız hale gelmiş!

1999 yılında Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nce hazırlanan bir rapor, Türkiye'de dar ve sabit gelirlilerin peşin parayla ve kooperatif aracılığıyla ev sahibi olmasının imkansız hale geldiğini ortaya koymuş.

Yunus Keskin İhale Men Haberi

Yunus Keskin İhale Men
T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Bilkent Plaza B1 Blok Bilkent/Ankara adresinde bulunan Yunus Keskin Müh. Ltd. Şti'ni 1 yıl süreliğine tüm ihalelerden men etti.


TOKİ İhale Kararı için