29 / 04 / 2024

Yunus Nazırlı

Yunus Nazırlı

Dilek Dış Ticaret Taahhüt ve Turizm Limited Şirketi, Yunus Nazırlı tarafından 75 bin TL sermaye ile 13 Ocak'ta Maltepe, Çınar Mahallesi, Mustafa Kemal Atatürk Caddesi'nde kuruldu.

Marla Emlak Danışmanlığı Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu1

Marla Emlak Danışmanlığı Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda Yunus Tırlı tarafından kuruldu.

Yunus Çolakoğlu 3S Kale Holding’te Gayrimenkul Direktörlüğü’ne atandı!

Sektördeki 22 seneyi aşkın deneyimiyle göz dolduran Yunus Çolakoğlu 3S Kale Holding’te Gayrimenkul Direktörlüğü’ne atandı...

Yunus Çolakoğlu kimdir?

3S Kale Holding’te Gayrimenkul Direktörlüğü’ne atanan Yunus Çolakoğlu kimdir? Yunus Çolakoğlu hangi görevlerde bulundu?

Marma Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marma Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de 250 bin TL sermaye bedeli ile Aylin Çelebi ve Yunus Nazırlı tarafından kuruldu.

Konfirm Uluslararası Belgelendirme Denetim Test Eğitim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Konfirm Uluslararası Belgelendirme Denetim Test Eğitim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kethüdaoğlu ve Yunus Nazırlı tarafından kuruldu.

Şile 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı askıda!

Şile İlçesi, Kömürlük Deresi ve Pot Deresi Yan Kolu Güzergahını kapsayan 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı askıya çıkarıldı...

Şile Kömürlük mezarlık alanına ilişkin imar planı askıda!

Şile İlçesi, Kömürlük Mezarlık Alanına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıda...

Tn Mühendislik Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tn Mühendislik Ve Ticaret Limited Şirketi Gökhan Tan ve Yunus Nazırlı ortaklığında 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ünye Şeyh Yunus Emre Türbesi yenilendi!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ünye ilçesinde bulunan Şeyh Yunus Emre Türbesi’nde onarım çalışması gerçekleştirdi. İlk yapıldığı dönemde sekiz köşeli ve tavana doğru kısalan formatla inşa edilen türbe, yenilenen yüzüyle ziyaretçilerini ağırlıyor.

İzmir'in nazım imar planı çalışmaları tamamlandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 2 yıllık hazırlık dönemi sonrasında kentin geleceğine yön verecek “1/25000 Ölçekli Nazım İmar Planı” çalışmalarını tamamlayarak meslek odaları, sivil toplum kuruluşları ve akademisyenlerle paylaştı.

Bağcılar'daki asansörlü Yunus Emre Camii'nin inşaatı tamam!

Bağcılar İnönü Mahalesi sakinleri Ramazan ayına yeni camilerinde girecek. Yıkılıp yeniden inşa edilen Bağcılar Yunus Emre Camii farklı mimarisi ile dikkat çekiyor. Camide, engelli ve yaşlıların kullanabilmesi için 10 kişilik asansör de bulunuyor.

Adıyaman Yunus Emre yolu yenileniyor!

Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince, arıtma hattının geçmesinden dolayı bozulan Yunus Emre Mahallesinde 3. çevre yoluyla kesişen Şevenk yolu üzerinde kazı, alt temel ve asfaltlama çalışması başlatıldı.

Musa Öztürk: Kozan Nazım İmar Planı’nın 5 etabı bitirildi!

6 Etap olarak hazırlanan Kozan Nazım İmar Planı’nın 5 etabının bitirildiğine dikkat çeken Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk, yürürlükteki Yeni Büyükşehir Yasasının tüm olumsuzluklarına rağmen verdikleri sözleri yerine getirdiklerini söyledi.

Yunus Nazırlı Haberi

Yunus Nazırlı

Dilek Dış Ticaret Taahhüt ve Turizm Limited Şirketi, Yunus Nazırlı tarafından 75 bin TL sermaye ile 13 Ocak'ta Maltepe, Çınar Mahallesi, Mustafa Kemal Atatürk Caddesi'nde kuruldu. 


Dilek Dış Ticaret Taahhüt ve Turizm Limited Şirketi adres: Maltepe, Çınar Mahallesi, Mustafa Kemal Atatürk Caddesi, Önal Apartmanı 8 /...