03 / 05 / 2024

Yunus Önder

Yunus Önder

Türkiye'ye yaklaşık 1 milyar dolarlık gayrimenkul ve enerji yatırımı yapan Suudi Arabistanlı işadamı Sulaiman Al Muhaidib, Fethiye Ölüdeniz ve çevresine yaklaşık 500 milyon dolarlık yatırım yapmak için geldi.

Kocasinan Yunus Emre'de dönüşüm başlıyor!

Kocasinan Belediyesi’nin en önemli dönüşüm projelerinden biri daha hayata geçiyor. Kocasinan Belediyesi, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında Yunus Emre Mahallesi’nde, 112 daire ve ticaret alanlarıyla ilgili müteahhitlerle anlaşmalar yaptı.

Kayseri Yunus Emre Mahallesi'nde dönüşüm başlıyor!

Kayseri Kocasinan Belediyesi tarafından Yunus Emre Mahallesi'nde kentsel dönüşüm çalışmaları başlıyor. Proje kapsamında 112 daire ve ticaret alanlarıyla ilgili müteahhitlerle anlaşmalar gerçekleştirdi.

Önder Ünal Mimarlık Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Önder Ünal Mimarlık Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Önder Ünal tarafından kuruldu. 

Arnavutköy Yunus Emre Mahallesi imar planı askıya çıktı!

Arnavutköy İlçesi, Yunus Emre Mahallesi, 1010 parselin bir kısmı ile tescil harici alana ilişkin imar planı askıya çıktı..

Aydınoğlu Yunus İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydınoğlu Yunus İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Ali Selim Aydın ve Ali Kemal Çolak ortaklığında kuruldu.

Önder Halisdemir Finans Kulüp’ün başkanı oldu!

Ağaoğlu'nun eski CEO'su Önder Halisdemir, Türkiye Finans Yöneticileri Vakfı (Finans Kulüp) Genel Kurulu’nda başkanlığa seçildi...

Önder Halisdemir, sektör deneyimlerini paylaştı!

Gentleman Dergisi Ekim ayında Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun eski CEO'su Dr. Önder Halisdemir ile röportaj gerçekleştirdi. İşte, o röportaj..

Sultangazi Yunus Emre Mahallesi imar planı tadilatı askıda!

İstanbul Sultangazi İlçesi, Yunus Emre Mahallesi, Sağlık Tesis Alanı ve Konut+Ticaret Alanı amaçlı hazırlanan imar planı tadilatı askıya çıkarıldı...

Kocasinan Yunus Emre Mahallesi'nde dönüşüm başlıyor!

Kentsel dönüşüm çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocasinan Belediyesi, Yunus Emre Mahallesi'ni de dönüştürüyor.

Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi'nde inşaat sürüyor!

Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ, Eskişehir’de yapımı devam eden yeni Yunus Emre Devlet Hastanesi inşaatı hakkında bilgi almak için inşaatı ziyaret etti.

Yunus Karan, Halk Bankası Yönetim Kurulu Üyesi oldu!

Yunus Karan, Türkiye Halk Bankası A.Ş.'nin 8 Haziran 2017 tarihi genel kurulu sonrasında alınan yönetim kurulu kararınca Banka Yönetim Kurulu Üyeliği'ne seçildi

Yunus Emre Ekşi emlak portföyünü 27 Nisan'da tanıtacak!

RE-MAX Pusula'dan Yunus Emre Ekşi, 27 Nisan'da Dragos Park Plaza'da portföylerini tanıtacağı bir davet verecek.

Önder Yiğit: Gayrimenkul sektörü 2017'de hareketlenecek!

İnşaat ve gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren Yiğit İDK Group Yönetim Kurulu Başkanı Önder Yiğit, Malatya'da 3 bin 500 kişilik yurt inşa edeceğini dile getirdi.

Yunus Önder Haberi

Yunus Önder

Türkiye'ye  Arap yatırımcıların ilgisi sürüyor. Suudi Arabistanlı işadamı Sulaiman Al Muhaidib Fethiye'ye yatırım için geldi



BAYRAK ÇEKİLDİ

Fethiye'li emlakçı Yunus Önder'in daveti üzerine beraberinde Ali Ağaoğlu şirketinin uluslararası yatırım başkanı Halil İbrahim Demirhan ile birlikte Fethiye'ye gelen Sulaiman Al Muhaidib, Kayaköy ve Ölüdeniz'i gezerken bir paraşüte takılan Suudi Arabistan bayrağı uçuruldu.


KENDİ ÜLKEMİZ GİBİ

Al Muhaıdib eşi Ameerah ile Ölüdeniz Belceğiz'de kumsalda yürüyüş yaptı. Al Muhaidib'in Fethiye bölgesinde 500 milyon dolarlık turizm yatırımı yapmak istediği belirtildi. Muhaidib, "Ölüdeniz ve Kayaköy hayal edilen bir şehir gibi. Burada tarihi yerleri gezdik çok güzeldi. Türkiye bizim ülkemizdir. Turizm yatırımı içir tekrar geleceğim"...