29 / 04 / 2024

Yunus Usta

Yunus Usta

Güçderler İnşaat Gıda Turizm Otomotiv Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yunus Usta tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 28 Mayıs'ta Sultangazi, Yunus Emre Mahallesi'nde kuruldu.

Hasan Tahsin Usta'dan acele kamulaştırma açıklaması!

İstanbul'daki kentsel dönüşümle ilgili önemli bir gelişme var. Mega kentin en büyük ilçelerinden Gaziosmanpaşa'da, belediye "acele kamulaştırma" yetkisi aldı. Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta konuyla ilgili açıklama yaptı.

Manisa Yunus Emre'de ihtiyaç sahiplerine ev yardımı!

Manisa Yunus Emre Belediyesi Mayıs Ayı Belediye Meclis Toplantısında ihtiyaç sahiplerini sevindirecek bir karara imza atıldı. Belediye Meclisi, ihtiyaç sahipleri için yapılacak prefabrik evler için Başkan Çerçi'ye oy birliğiyle imza yetkisi verdi.

Yunus Nacar, Kiler GYO'dan ayrıldı!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Tüzel Kişi Temsilciliği görevini sürdüren Yunus Nacar istifa etti. Boşalan mevki yerine ise Rasim Kaan Aytoğu'nun getirilmesi düşünülüyor.

Adıyaman Yunus Emre yolu yenileniyor!

Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince, arıtma hattının geçmesinden dolayı bozulan Yunus Emre Mahallesinde 3. çevre yoluyla kesişen Şevenk yolu üzerinde kazı, alt temel ve asfaltlama çalışması başlatıldı.

Bolulu Hasan Usta'dan 17 yeni şube geliyor!

Geleneksel süt tatlıları konusunda 35'inci yılını kutlayan Bolulu Hasan Usta, yurtiçinde ve yurt dışında yeni şubeleriyle büyümeye devam ediyor. Bu yıl yurtiçinde 16 yeni şube açacak olan firma, yurtdışındaki şubelerine Katar'ı da ekleyecek.

Muharrem Usta: Vodafone Arena benden tam not aldı!

Usta: "Muhteşem bir stat oldu. Statlar, takımlar için yeni bir heyecan. İnanıyorum ki bu stat Beşiktaş için bir milat olacak. Vodafone Arena benden tam not aldı" dedi.

GNYAPI, 5. Usta Konferansı'nı düzenledi!

5. Usta Konferansı'nı düzenleyen GNYAPI, ısı yalıtım sektöründe yaşanan gelişme ve yenilikleri yalıtım ustaları ile paylaştı. GNYAPI, tüketicileri ve yalıtım ustalarını sektördeki yenilikler ve tüketici beklentileri ile ilgili bilgilendirdi.

Antalya Serik Yunus Emre Anadolu Lisesi kantin binası açıldı!

Yunus Emre Anadolu Lisesi'nin belediye tarafından okul bahçesine yaptırılan kantin binasının açılışına Kaymakam Rıfat Altan, Belediye Başkanı Ramazan Çalık, İlçe Milli Eğitim Müdürü İkram Ekiz ve davetliler katıldı.

Muharrem Usta Akyazı Stadı için Recep Tayyip Erdoğan'ı ziyaret etti!

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta ve yönetimi, özel bankalara olan tüm borçları devlet bankasından alacağı krediyle kapatmayı planlıyor. Bu sayede birçok gelirdeki ipotekler de kalkacak.

Yunus Emre TEM Point fiyat listesi!

Yunus Emre TEM Point fiyat listesi dairelerin metrakarelerine göre değişiyor. Ödeme seçenekleri arasında 36 ay vade farksız taksit imkanı bulunan projede teslimler 2018 yılında gerçekleşecek.

İBB Brüksel’de kiraladığı binayı Yunus Emre Vakfı’na verdi!

İBB Brüksel’de kiraladığı binayı Yunus Emre Vakfı’na vermiş. Sayıştay’ın 2014 Denetim Raporu’nda İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne (İBB) ait Kültür A.Ş’ye yönelik çarpıcı tespitler yer aldı.

Kula Yunus Emre ve Tabduk Emre caddeleri yenileniyor!

Kula Belediyesi ve Manisa Büyükşehir Belediyesi Kula için ağır kış şartlarına rağmen devam ediyor. Bu kapsamda Yunus Emre Caddesi ve Tabduk Emre Caddesi yeniden inşa ediliyor.

Usta Dönerci yurt dışına açılacak!

Usta Dönerci yurt dışına açılacak. Türkiye’de 50 restoranı bulunan Usta Dönerci’yi Çin’e götürmek istediklerini belirten Dikici “Grubun en hızlı büyüyen markası Usta Dönerci olacak” dedi.,Yıl sonunda 100 mağazaya ulaşmayı planlıyor.

Yunus Usta Haberi

Yunus Usta

Güçderler İnşaat Gıda Turizm Otomotiv Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yunus Usta tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 28 Mayıs'ta kuruldu. 


Güçderler İnşaat Gıda Turizm Otomotiv Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT 1.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi 


hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait 


inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya 


vermek. 3.Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf,...