16 / 05 / 2024

yunuseli gazeteci konutları toki

yunuseli gazeteci konutları toki

Bursa-Osmangazi Yunuseli Mahallesi'nde Basın Mensupları için hayata geçirilen 452 konut için kuralar çekilecek. Peki, TOKİ Yunuseli Basın Sitesi kura çekimi ne zaman?

Değerli Konutlar Vergisi’nde mükellefiyet ve değere itiraz!

Resmi Gazete'de yayımlanan Dijital Hizmet Vergisi ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun kapsamında, değeri 5 milyon TL ve üzerinde olan konutlar için "değerli konut vergisi" ödenmesi gerekiyor. Gazeteci Bumin Doğrusöz Değerli Konutlar Vergisi'ni yazdı...

TOKİ Bursa Gazeteciler Konutları'nda meslek erbapları bir arada!

Yunuseli TOKİ Bursa Gazeteciler Cemiyeti Konutları mahalle konseptinde hayata geçiriliş bir proje. Projede yaşayan vatandaşlar yeşille iç içe, samimi, konforlu ve keyifli bir yaşam sürüyor…

Bursa Yunuseli BGC Konutları'nda temsili teslim!

Bursa Gökdere'de halkla buluşan Başbakan Binali Yıldırım, TOKİ tarafından gazeteciler için inşa edilen Yunuseli Gazeteciler Cemiyeti Toplu Konutları'nın anahtarlarını 5 kişiye teslim etti.

Bursa Yunuseli BGC Konutları projesinde sona gelindi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, Bursa'da yapımı devam eden projelerin şantiyelerini gezerek, "Yunuseli BGC Konutları projesi, bitiş noktasına geldi. İnşallah yılbaşına kadar teslim edeceğiz." dedi.

Yunuseli BGC Konutları'nda anahtarlar yılbaşında teslim edilecek!

TOKİ Başkanı Ergün Turan, Bursa'da yapımı devam eden projelerin şantiyelerini gezerek, "Yunuseli BGC Konutları projesi, bitiş noktasına geldi. İnşallah yılbaşına kadar teslim edeceğiz." dedi.

TOKİ Afyonkarahisar Gazeteci Konutları teslim ediliyor!

214 konutluk Afyonkarahisar Çetinkaya Mahallesi Gazeteciler Derneği Toplu Konut Projesi için konu teslimi bugün sona eriyor.

TOKİ Bursa Yunuseli BGC Konutları sözleşmeleri sona eriyor!

TOKİ tarafından Bursa Osmangazi Yunuseli’nde inşa ettirilmekte olan 452 adet konutun Gayrimenkul Satış Sözleşmesi imzalatma işlemleri ay sonunda sona erecek.

Yunuseli BGC TOKİ Konutları kura sonucu 2016!

452 konutluk Bursa Yunuesli Basın Konutları projesinde kura çekimi bugün yapılacak. İşte, Yunuseli BGC TOKİ Konutları kura sonucu 2016...

BGC TOKİ Yunuseli kura yeri!

452 konutluk TOKİ BGC Konutları projesinin kura çekilişi bugün saat 10:00'da gerçekleşecek. Peki, TOKİ BGC Konutları kurası nerede? İşte, BGC TOKİ Yunuseli kura yeri!

Yunuseli BGC Konutları TOKİ kura çekilişi ne zaman?

452 adet daireden meydana gelecek olan TOKİ Yunuseli BGC Konutları projesinde hak sahiplerinin konutlaru belirleniyor. Peki, Yunuseli BGC Konutları TOKİ kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Yunuseli BGC Konutları kura!

TOKİ Yunuseli BGC Konutları kura çekilişi 15 Temmuz Cuma günü saat 10:00'da Fethiye Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek. En geç Kasım ayında teslim edilecek projede toplam 452 konut bulunuyor.

Bursa Yunuseli BGC Konutları'nda kuralar çekiliyor!

Bursa Gazeteciler Cemiyeti (BGC) ve Toplu Konut İdaresi (TOKİ) işbirliğinde yapımı gerçekleştirilen 452 konutluk Yunuseli BGC Konutları Projesi'nde hak sahiplerinin konutları belli oluyor.

Batman 1472 konutlarına Barış adı verilmesi gündemde!

‘Çalar Saat’ programında tecrübeli gazeteci İsmail Küçükkaya, TOKİ Emekliler konutları için anlamlı isim önerdi. 1472 konutları için Barış adı önerildi.

yunuseli gazeteci konutları toki Haberi

yunuseli gazeteci konutları toki

452 konutluk Bursa Yunuseli Basın Mensupları projesinde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçeneklerine yer veriliyor. Proje TOKİ ile Bursa Gazeteciler Cemiyeti işbirliği imzasıyla yükseliyor. 


9 bin metrekarelik yeşil alana sahip olan TOKİ Yunuseli Basın Sitesi projesi yöresel konseptte tasarlandı. Projede 565 ağaç, 4 bin 59 çalı dikimi ile geniş peyzaj alanı yer alacak. 


TOKİ Yunuseli Basın Sitesi kura çekimi!

TOKİ Yunuseli Basın Sitesi kura çekimi Fethiye Kültür Merkezi'nde, 15 Temmuz 2016 Cuma günü saat 10.00'da gerçekleşecek. 


TOKİ Yunuseli Basın Sitesi'nde, ticaret merkezi, cami, spor sahaları, oturma alanları, çocuk oyun alanları, meydan ve gezinti yolları gibi sosyal yaşam alanları da...