11 / 05 / 2024

Yunusemre altgeçit projeleri

Yunusemre altgeçit projeleri

Yunusemre Belediyesi, TCDD 3. Bölge Müdürlüğü yetkilileri ile toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda Muradiye, Horozköy ve Barrbaros’a yapılacak alt ve üstgeçitler için gerçekleştirilecek çalışmalar, masaya yatırıldı.

TOKİ Manisa Yunusemre 4. Etap ihalesi bugün!

Yeni konut projeleri için düğmeye basan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Manisa Yunusemre Akgedik 4. Etap ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Manisa Yunusemre'de 5 bin 500 konutla 25 bin kişinin yaşayacağı şehir inşa ediliyor!

Son Büyükşehir Yasası ile 6 yıl önce kurulan Yunusemre Belediyesi, hizmetleri ve vizyon projeleri ile ön plana çıkıyor. Kentin kurucu belediye başkanı olarak 2. dönemde vatandaşın teveccühüyle yeniden seçilen Mehmet Çerçi, mega projelerini yeni dönemde de sürdüreceğini belirtti...

Sultangazi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

Sultangazi İlçesi, Mahmutbey Caddesi Üzeri Hayırlıoğlu Cami Önü Altgeçit Projesi imar planı tadilatı askıya çıkarıldı...

Manisa Yunusemre'de kentsel dönüşüm projeleri hayata geçirildi!

Manisa Yunusemre Belediye Başkan Adayı Çerçi, ''Başta TOKİ çalışmalarımız olmak üzere kentsel dönüşüm, yeni sanayi sitesi projemiz olmak üzere önemli mesafeler aldık'' diyerek hayata geçirdiği projeleri anlattı.

İzmir'in mega projeleri konut fiyatlarını yükseltiyor!

Balçova'da tüp geçit ile İstinyepark, Çiğli'de Çandarlı Otoyolu'nun uzatılması, Bayraklı'da şehir hastanesi kampüsü projeleri bu bölgelere yepyeni bir görünüm kazandırırken, arsa ve konut fiyatlarını yükseltiyor.

Yunusemre'de kentsel dönüşüm süreci hızlanıyor!

Yunusemre Belediyesi’nin Türkiye’nin örnek projeleri arasında yer alan kentsel dönüşüm projesi hız kazanıyor.

Aksaray Piri Mehmet Paşa alt geçit projelerinde son durum!

Aksaray Belediyesi tarafında inşa edilecek Selçuklu Parkı projesi ile Piri Mehmet Paşa alt geçit projeleri AK Parti Aksaray Milletvekilleri ve Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı tarafından incelendi.

Aksaray Altgeçit Projesi'nin ihalesi yapıldı!

Aksaray Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan altgeçit projesinin ihalesi yapıldı. Projede toplam 8 şerit yer alacak.

İzmir'in dev projeleri emlak fiyatlarını yükseltti!

Balçova’da tüp geçit ile İstinyepark, Çiğli’de Çandarlı Otoyolu’nun uzatılması, Bayraklı’da şehir hastanesi kampüsü projeleri bu bölgelerdeki arsa ve konut fiyatlarını yükseltti.

İzmir'in mega ulaşım projeleri 2017'de tamamlanacak!

İzmir, bu yıl hayata geçirilecek projelerle şaha kalkacak. İzmir İstanbul Otoyolu, Alaçatı Havaalanı, Körfez Tüp Geçit Projesi, Sabuncubeli Tüneli ve İZBAN’ın Selçuk’a uzatılması projeleri kentin görünümünü değiştirecek

Hatay Payas'taki altgeçit tamamlandı!

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın öncülüğündeki HBB, ilçe ilçe gezerek vatandaşları güvenli ulaşım ile buluşturmaya devam ediyor.

Muğla Osman Kaya Bulvarı'nda altgeçit yapılması talebi mecliste!

CHP Muğla Milletvekili Ömer Süha Aldan, Muğla'nın Fethiye ilçesine bağlı Karagedik Mahallesi'nden geçen ana yola alt geçit yapılması talebine ilişkin soru önergesi hazırladı..

Hatay Kavaslı Altgeçit Projesi'nin yüzde 85'i tamamlandı!

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB), Hatay kent merkezi trafiğini rahatlatacak ve şehri hak ettiği modern görünüme kavuşturacak Kavaslı Alt Geçit Projesi çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Yunusemre altgeçit projeleri Haberi

Yunusemre altgeçit projeleri

Yunusemre Belediyesi, kentin içerisinden geçen tren yolu hattında vatandaşın daha güvenli hareket edebilmesi için TCDD yetkilileriyle görüştü. Toplantıda Muradiye, Horozköy ve Barrbaros’a yapılacak alt ve üstgeçitler için gerçekleştirilecek çalışmalar, masaya yatırıldı.


Yunusemre Belediyesi, Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demir Yolları (TCDD) 3. Bölge Müdürlüğü yetkilileri ile toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda Menemen- Manisa Demiryolu üzerinde muhtelif yerlerde yapılması düşünülen alt ve üstgeçit projeleri ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu. Belediye Encümen Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya Yunusemre Belediye Başkan Yardımcıları Can Mercül ve Saniye Altay, Kentsel Tasarım Müdürü Vacide Elmalı, TCDD İzmir 3. Bölge Müdürlüğü Yol Şube Müdür Yardımcısı Mustafa Keskin, TCDD İzmir 3. Bölge Müdürlüğü personeli ile Yunusemre Belediyesi Kentsel Tasarım Müdürlüğü teknik personeli katıldı.


Toplantıda Muradiye, Horozköy, Barbaros mahallelerine ulaşımı sağlayacak olan alt geçit ve üst...