28 / 04 / 2024

Yunusemre'ye yapılacak alt ve üstgeçitler masaya yatırıldı!

Yunusemre'ye yapılacak alt ve üstgeçitler masaya yatırıldı!

Yunusemre Belediyesi, TCDD 3. Bölge Müdürlüğü yetkilileri ile toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda Muradiye, Horozköy ve Barrbaros’a yapılacak alt ve üstgeçitler için gerçekleştirilecek çalışmalar, masaya yatırıldı.



Yunusemre Belediyesi, kentin içerisinden geçen tren yolu hattında vatandaşın daha güvenli hareket edebilmesi için TCDD yetkilileriyle görüştü. Toplantıda Muradiye, Horozköy ve Barrbaros’a yapılacak alt ve üstgeçitler için gerçekleştirilecek çalışmalar, masaya yatırıldı.


Yunusemre Belediyesi, Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demir Yolları (TCDD) 3. Bölge Müdürlüğü yetkilileri ile toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda Menemen- Manisa Demiryolu üzerinde muhtelif yerlerde yapılması düşünülen alt ve üstgeçit projeleri ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu. Belediye Encümen Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya Yunusemre Belediye Başkan Yardımcıları Can Mercül ve Saniye Altay, Kentsel Tasarım Müdürü Vacide Elmalı, TCDD  İzmir  3. Bölge Müdürlüğü Yol Şube Müdür Yardımcısı Mustafa Keskin, TCDD İzmir 3. Bölge Müdürlüğü personeli ile Yunusemre Belediyesi Kentsel Tasarım Müdürlüğü teknik personeli katıldı.


Toplantıda Muradiye, Horozköy, Barbaros mahallelerine ulaşımı sağlayacak olan alt geçit ve üst geçitler tek tek incelendi. İlave yapılacak olan hızlı tren hattının kamulaştırılma sınırları görüşüldü. Söz konusu tren hattına cephe olan parseller kamulaştırma sınırı kesinleşmediği için yapılaşmaya izin verilemiyordu. Yapı yaklaşma sınırlarının belirlenmesine yönelik çalışmaların hızlandırılmasına karar verildi.


Milliyet


Geri Dön