29 / 04 / 2024

Küçükçekmece'nin alt yapı sorunları masaya yatırıldı!

Küçükçekmece'nin alt yapı sorunları masaya yatırıldı!

Küçükçekmece ilçesinin alt yapı sorunları gerçekleştirilen toplantıda masaya yatırıldı. Toplantıya, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Alt Yapı Koordinasyon Müdürlüğü, İSKİ, BEDAŞ, İGDAŞ ve Telekom gibi kurumların alt yapı yetkilileri de katıldı.



Halkalı’daki belediye binasında gerçekleşen toplantıda İstanbul Büyükşehir Belediyesi Alt Yapı Koordinasyon Müdürlüğü, İSKİ, BEDAŞ, İGDAŞ ve Telekom gibi alt yapı yetkilileri ile bir araya gelen Küçükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Besim Müftüoğlu, “Vatandaşlarımıza daha da iyi bir hizmet verebilmek amacıyla buraya toplandık” dedi.


"Koordineli çalışıyoruz"


Küçükçekmece’nin herhangi bir yerinde oluşan bir sorunda tüm kurumların birbirleriyle koordineli çalışacağını vurgulayan Besim Müftüoğlu, “İlçemizde alt yapı konusunda yapılan herhangi bir çalışmada her kurumun bizi bilgilendirmesini arzu ediyoruz. Bu şekilde çok daha başarılı bir hizmet vereceğimizi düşünüyorum” diye konuştu.


"Vatandaşın mağduriyetini önleyelim"


Küçükçekmece’nin belirli yerlerindeki kazı çalışmaları için de süre belirleme tavsiyesinde bulunan Müftüoğlu, “Uzun süre çalışma devam edince vatandaşlarımız mağdur oluyor. Örneğin elektrik uzun süre gittiğinde esnafımızın elinde olan mallar bozulabiliyor. Bu nedenle hep beraber makul bir süre kararlaştırıp, çalışmaları bitireceğiz” diye konuştu. Küçükçekmece ilçesinin alt yapı sorunlarının konuşulduğu toplantıda, Küçükçekmece Belediyesi Fen İşleri Müdürü Enver Bilgiseven de hazır bulundu.


Küçükçekmece Belediyesi


Geri Dön