29 / 04 / 2024

Bayburt'ta kent sorunları masaya yatırıldı!

Bayburt'ta kent sorunları masaya yatırıldı!

Bayburt Vali Yardımcısı Abdulhamit Karaca, kendisine bağlı kurum müdürleri ile Öğretmenevi'nde verilen kahvaltıda bir araya gelerek bilgi alışverişinde bulun du. Bayburt'ta kent sorunları masaya yatırıldı...



Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü tarafından Öğretmenevi'nde verilen kahvaltıda kurum müdürleri ile biraraya gelen Vali Yardımcısı Abdulhamit Karaca; kurum müdürlerinden kurumlarının çalışmaları ve sorunları hakkına bilgi aldı. Hizmetlerin daha verimli bir şekilde yapılabilmesi için kendilerine ait hizmet binalarının olması gerektiğini belirten bazı kurum müdürleri, konuyla ilgili bağlı bulundukları bakanlıklarla iletişim içerisinde olduklarını belirttiler. 

AFAD HATTI KURULUYOR İl merkezinde Çoruh Nehri kenarında bulunan ve çarpık yapılaşmanın yoğun olduğu Zahit, Veysel, Karasakal ve Velişaban mahallelerinde kentsel dönüşümün yapılabilmesi için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından proje çalışmalarının devam ettiği belirtildi. İl Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürlüğü bünyesinde, "122" numaralı "Alo AFAD" hattının kurularak, vatandaşların hizmetine sunulduğu belirtildi. 


Trabzon Karadeniz'in sesi


Geri Dön