15 / 05 / 2024

Abdulhamit Karaca bayburt

Abdulhamit Karaca bayburt

Bayburt Vali Yardımcısı Abdulhamit Karaca, kendisine bağlı kurum müdürleri ile Öğretmenevi'nde verilen kahvaltıda bir araya gelerek bilgi alışverişinde bulun du. Bayburt'ta kent sorunları masaya yatırıldı...

Karaca Home, Optimum Outlet’te mağaza açtı!

Mağazalaşma projesine hız kesmeden devam eden Karaca Home, 6. mağazasını 29 Eylül’de İstanbul Optimum Outlet’te açtı. Karaca Home, her geçen gün tüketicisine bir adım daha yaklaşmanın sevincini yaşıyor.

Bayburt Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nin temeli atıldı!

Bayburt Üniversitesi İlahiyat Fakültesi ile İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesinin temeli katılımcıların büyük coşku ve mutluluğu eşliğinde butonlara basılmasıyla atıldı.

Bayburt'taki Aydıntepe Yeraltı Şehri destek bekliyor!

Bayburt’ta 3 bin yıllık geçmişiyle yörenin önemli tarihi yapılarından biri olan ve tesadüfen bulunan Aydıntepe Yeraltı Şehri ziyaretçilerini bekliyor.

Bayburt'ta 18. yüzyıldan kalma tarihi çeşme restore edildi!

Bayburt'ta, 18. yüzyıldan kalma tarihi çeşme, restore edilerek yeniden hizmete açıldı. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ağbal Bayburt'taki tarihi mekanların yeniden ayağa kaldırılacağını belirtti.

Altındağ Karacaören'e dev park!

Karacaören Mahallesi’nde yapımına başlanan park, mahalle sakinleri için sağlıklı bir yaşamın kapılarını aralıyor. 17 bin metrekare büyüklüğündeki parkta, 9500 metrekare yeşil alan, 4500 metrekare ise sert zemin bulunuyor.

İbrahim Bayburt: Hedefim konsept projelere imza atmak!

Trabzon’un müteahhitlerinden İbrahim Bayburt, "İş hayatımda iniş çıkışlar yaşamadım. Hep istikrarlı ve yukarı yönlü bir grafik çizdim. Şimdilik hedefim sektörümde daha da büyüyüp konsept projelere imza atmak" dedi.

Bayburt'ta tarihi eserler restore ediliyor!

Bayburt’ta bulunan tarihi eserler, Erzurum Vakıflar Bölge Müdürlüğünce aslına uygun olarak restore edilerek gelecek kuşaklara aktarılıyor.

Bayburt'ta tarihi eserler restore ediliyor!

Geçmişte birçok medeniyete ev sahipliği yapan ve Türkmenlerin Anadolu’da ilk yerleştikleri bölgelerden olan Bayburt’ta bulunan tarihi eserler, aslına uygun olarak restore ediliyor.

Bayburt'ta icradan 4.3 milyon TL'ye satılık 17 gayrimenkul!

Bayburt 1. İcra Dairesi, Bayburt Merkez'de bulunan 17 gayrimenkulu satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin toplam satış bedeli 4 milyon 386 bin 271 TL olarak belirlendi.

Bayburt'ta yapımı devam eden yurtlarda sona gelindi!

Bayburt Üniversitesi öğrencilerinin barınma ihtiyaçlarını gidermek üzere yapımına devam edilen öğrenci yurtlarında son aşamaya gelindi.

Bayburt İmarettepe Sosyal Tesisleri'nde sona gelindi!

Bayburt Belediyesi'nin sosyal yaşam odaklı önemli projeleri arasında yer alan İmarettepe Sosyal Tesisleri'nde sona gelindi.

Körfez GYO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Karaca oldu!

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanı olan Abdullah Tivnikli görevinden istifa etti. Yerine ise Ahmet Karaca atandı.

Karaca İnşaat Arnavutköy yol yapım ihalesini kazandı!

ARNAVUTKÖY Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü 2014/166366 ihale numarasıyla ihaleye çıkarttığı yapım ihalesini açık ihale usulü ile gerçekleştirdi. ihaleye on beş firma teklif verdi. Karaca İnşaat kazanan taraf oldu.

Abdulhamit Karaca bayburt Haberi

Abdulhamit Karaca bayburt

Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü tarafından Öğretmenevi'nde verilen kahvaltıda kurum müdürleri ile biraraya gelen Vali Yardımcısı Abdulhamit Karaca; kurum müdürlerinden kurumlarının çalışmaları ve sorunları hakkına bilgi aldı. Hizmetlerin daha verimli bir şekilde yapılabilmesi için kendilerine ait hizmet binalarının olması gerektiğini belirten bazı kurum müdürleri, konuyla ilgili bağlı bulundukları bakanlıklarla iletişim içerisinde olduklarını belirttiler. 

AFAD HATTI KURULUYOR İl merkezinde Çoruh Nehri kenarında bulunan ve çarpık yapılaşmanın yoğun olduğu Zahit, Veysel, Karasakal ve Velişaban mahallelerinde kentsel dönüşümün yapılabilmesi için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından proje çalışmalarının devam ettiği belirtildi. İl Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürlüğü bünyesinde, "122" numaralı "Alo AFAD" hattının kurularak, vatandaşların hizmetine sunulduğu belirtildi. 


Trabzon Karadeniz'in...