12 / 05 / 2024

Yunusemre tcdd toplantısı

Yunusemre tcdd toplantısı

Yunusemre Belediyesi, TCDD 3. Bölge Müdürlüğü yetkilileri ile toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda Muradiye, Horozköy ve Barrbaros’a yapılacak alt ve üstgeçitler için gerçekleştirilecek çalışmalar, masaya yatırıldı.

Kalecik TM Elektrik Enerjisi Hattı Projesi'nin ÇED toplantısı 7 Haziran'da!

Ankara ve Kırıkkale'de yapılması planlanan Kalecik TM-TCDD İzzettin TM Elektrik Enerjisi İletim Hattı Projesi'nin ÇED toplantısını 7 Haziran 2016 günü saat 14:00'da gerçekleşecek.

Adapazarı-İstanbul Demiryolu projesinin ÇED toplantısına tepki!

TCDD tarafından yapılacak olan Adapazarı İstanbul Kuzey Geçişi Demiryolu Projesi’nin ÇED toplantısında, vatandaşlar projeye karşı tepki gösterdi.

Adapazarı-İstanbul Kuzey Geçişi Demiryolu Hattı'nın ÇED toplantısı 10 Mayıs'ta!

TCDD İşletmesi Genel Müdürlüğü tarafından İstanbul ve Kocaeli'de yapılması planlanan Adapazarı- İstanbul Kuzey Geçişi Demiryolu Projesi'nin ÇED toplantısı yapılacaktır. Toplantı 2 ilde de 10 Mayıs günü gerçekleşecektir.

Manisa Yunusemre Belediyesi'nin Nisan ayı meclis toplantısı gerçekleşti!

Manisa Yunusemre Belediyesi, Nisan Ayı Belediye Meclis Toplantısı'nı gerçekleştirdi. Belediye Meclis Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıda 2015 yılı faaliyet raporu görüşüldü.

Manisa Yunusemre Belediye Meclisi toplantısında imar konuşuldu!

Yunusemre Belediyesi Ekim Ayı Meclis toplantısı Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda 16 gündem maddesi, 3 gündeme alınan ve 2 önerge görüşülerek karara bağlandı.

Yonga Mobilya Olağan Genel Kurul Toplantısı 29 Mart'ta!

Yonga Mobilya, 29 Mart 2013 cuma günü Olağan Genel Kurul Toplantısı düzenleyecek...

Kınaş İnşaat 25 Mart'ta ForumKayseri'de basın toplantısı yapacak!

KINAŞ İnşaat yaptıkları işbirliğini paylaşmak üzere 25 Mart 2013 günü Forum Kayseri’de basın toplantısı düzenleyecek...

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı halkın katılım toplantısı yapacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Tümosan-Sultanhanı-Kızören Enerji İletim Hattı ve Sultanhanı Trafo Merkezinin tesisi ve işletilmesi ile ilgili halkın katılım toplantısı düzenliyor...

Enka İnşaat 2012 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı 12 Nisan'da!

Enka İnşaat ve Sanayi A.Ş'nin 2012 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı 12 Nisan 2013 Cuma günü gerçekleştirilecek...

İBB Park Bahçeler Daire Başkanlığı'nda değerlendirme toplantısı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı'na bağlı müdürlüklerin yönetici personellerinin katıldığı 2012 yılı değerlendirme toplantısı Haliç Bölge Şefliği'nde yapıldı.

Ata GYO Genel Kurul Toplantısı 29 Mart'ta yapılıyor!

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş, Olağan Genel Kurul Toplantısı 29 Mart 2013 tarihinde saat 10.00'da gerçekleştiriliyor...

Atakule GYO Genel Kurul Toplantısı 27 Mart'ta yapılacak!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş'nin Olağan Genel Kurul Toplantısı 27 Mart 2013 saat 14.00'te yapılacak...

Kalekim, Isparta'da ısı-su yalıtımı eğitim toplantısı düzenledi!

Yapı kimyasalları sektörünün öncü markası Kalekim, "ısı ve su yalıtımı" alanındaki bilgi ve tecrübelerini, sektörde rol alan isimlere aktarmak için Isparta'da eğitim toplantısı düzenledi

Yunusemre tcdd toplantısı Haberi

Yunusemre tcdd toplantısı

Yunusemre Belediyesi, kentin içerisinden geçen tren yolu hattında vatandaşın daha güvenli hareket edebilmesi için TCDD yetkilileriyle görüştü. Toplantıda Muradiye, Horozköy ve Barrbaros’a yapılacak alt ve üstgeçitler için gerçekleştirilecek çalışmalar, masaya yatırıldı.


Yunusemre Belediyesi, Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demir Yolları (TCDD) 3. Bölge Müdürlüğü yetkilileri ile toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda Menemen- Manisa Demiryolu üzerinde muhtelif yerlerde yapılması düşünülen alt ve üstgeçit projeleri ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu. Belediye Encümen Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya Yunusemre Belediye Başkan Yardımcıları Can Mercül ve Saniye Altay, Kentsel Tasarım Müdürü Vacide Elmalı, TCDD İzmir 3. Bölge Müdürlüğü Yol Şube Müdür Yardımcısı Mustafa Keskin, TCDD İzmir 3. Bölge Müdürlüğü personeli ile Yunusemre Belediyesi Kentsel Tasarım Müdürlüğü teknik personeli katıldı.


Toplantıda Muradiye, Horozköy, Barbaros mahallelerine ulaşımı sağlayacak olan alt geçit ve üst...