18 / 05 / 2024

Yunusemre Belediyesi 12 mega proje tanıtımı

Yunusemre Belediyesi 12 mega proje tanıtımı

Yunusemre Belediye Başkanı Dr.Mehmet Çerçi, Hafsa Sultan Mahallesinde konuşma yaptığı kahvenin karşısındaki 12 kattan oluşan Mega Projeleri vatandaşlara gösterdi.

Selçuklu Belediyesi 12 ve 16 taksitle dört arsa satacak! Konya'da yüzde 20 peşinatla arsa fırsatı!

Selçuklu Belediyesi 12 ve 16 taksitle dört arsa satacak... Konya'da yüzde 20 peşinatla arsa fırsatı... İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

Belediyeye ait 12 adet parkur alanı kiraya veriliyor! 50 bin 400 TL teminatla lüks semtte ticaret yapın!

Marmaris Belediyesi 12 adet parkur alanı kiraya verdiğini duyurdu.  50 bin 400 TL’den başlayan teminatlarla lüks semtte işletmeni olsun! İşte detaylar…

İznik Belediyesi 12 taksitle iki arsa satacak! Yatırımcılar dikkat!

Bursa İli İznik Belediye Başkanlığı, Bursa İznik Elbeyli'de yer alan iki adet arsayı 12 taksitle satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 8 Şubat 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Yıldırım Belediyesi 12 taksitle 12 depo satacak!

Bursa İli Yıldırım Belediye Başkanlığı Bursa Yıldırım'da yer alan 12 adet depoyu 12 taksitle satışa çıkardı.

Manisa Yunusemre Belediyesi'nden kira indirim müjdesi!

Manisa'ya bağlı Yunusemre Belediyesi'nden kiracılarına müjde geldi. Belediye pandemi ile mücadele kapsamında Nisan ve Mayıs aylarında kira ücretlerinde yüzde 50 indirim yapacak. 

Yalçın Arcak'tan Manisa Yunusemre'deki cami inşaatı için suç duyurusu!

CHP Manisa Yunusemre İlçe başkanlığı, Yunusemre Belediyesi’nin bahçesine yaptırılan Meydan Camii’nin inşaatında usulsüzlük yapıldığını ileri sürdü. CHP Yunusemre İlçe Başkanı Yalçın Arcak, suç duyurusunda bulunacaklarını açıkladı.

Esenler Belediyesi 12 alanı 140 milyon TL’ye sattı iddiası!

Esenler Belediyesi, vergi borçlarını, iki cami, bir okul ve hizmet alanlarını devlete satarak ödedi. Sayıştay raporuna göre belediye geçen yıl üzerinde cami ve okulların olduğu 12 alanı yaklaşık 140 milyon TL’ye sattı.

Manisa Yunusemre'de 5 bin 500 konutla 25 bin kişinin yaşayacağı şehir inşa ediliyor!

Son Büyükşehir Yasası ile 6 yıl önce kurulan Yunusemre Belediyesi, hizmetleri ve vizyon projeleri ile ön plana çıkıyor. Kentin kurucu belediye başkanı olarak 2. dönemde vatandaşın teveccühüyle yeniden seçilen Mehmet Çerçi, mega projelerini yeni dönemde de sürdüreceğini belirtti...

Kayseri Büyükşehir Belediyesi 12 dükkanı kiraya veriyor!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı Hunat alt geçitte yer alan 12 dükkanı 3 yıllığına kiralıyor.

Manisa Yunusemre'de kentsel dönüşüm bilmecesi!

Manisa Yunusemre Belediyesi tarafından Laleli ve Mesir Mahallelerinde uygulanması planlanan kentsel dönüşümle ilgili yeni bir gelişme yaşandı.

Manisa Yunusemre'de kentsel dönüşüm ihalesi Ocak'ta!

Modern bir kent kurmak için yoğun çaba harcayan Yunusemre Belediyesi, kentsel dönüşüm projesi için ihale düzenliyor. Projede ilk kazmanın Mart ayında vurulacağı açıklandı.

Altındağ Belediyesi'nden 15.8 milyon TL'ye satılık 77 gayrimenkul!

Altındağ Belediyesi, 12 mahallesinde yer alan 77 gayrimenkuldeki hissesini ihale ile satıyor. İhale 26 Aralık'ta gerçekleşecek...

Yunusemre Belediyesi Kayapınar’ın çehresini değiştirdi!

Mahallelerin ihtiyaçlarına göre projeler üreten Yunusemre Belediyesi, Kayapınar Mahallesi’nde yaptığı çalışmalarla vatandaşın takdirini kazandı...

Yunusemre Belediyesi 12 mega proje tanıtımı Haberi

Yunusemre Belediyesi 12 mega proje tanıtımı

Yunusemre Belediye Başkanı Dr.Mehmet Çerçi,"Büyükşehir Belediye Başkanı, şu gördüğünüz mega projeler gibi projeyi meclise getirirse kabul edelim mi etmeyelim mi? diye sordu. Vatandaşlardan "Hayır" cevabını alan Başkan Çerçi, "O halde yetkiyi bize verdiniz demektir. Eğer bu tür yani 12 kattan oluşan projeler getirirse sizden aldığımız yetkiyle bizlerde hayır diyeceğiz" dedi. 




Yunusemre Belediye Başkanı Dr.Mehmet Çerçi, Hafsa Sultan Mahallesi ile ilgili yaptıkları imar çalışmaları, TOKİ ve Kentsel Dönüşüm Projesi ile ilgili gelinen son durum hakkında hem bilgilendirmek hem de mahallelinin düşünce ve fikirlerini almak üzere mahalle halkı ile bir araya geldi.



Yunusemre Belediye Başkanı Dr.Mehmet Çerçi, Hafsa Sultan Mahallesinde konuşma yaptığı kahvenin karşısındaki 12 kattan oluşan Mega Projeleri vatandaşlara göstererek, "Büyükşehir Belediye Başkanı, şu gördüğünüz mega projeler gibi projeyi meclise getirirse kabul...