29 / 04 / 2024

yunusemre belediyesi imar

yunusemre belediyesi imar

Yunusemre Meclisi'nde Muradiye halkını sevindirecek bir gelişme yaşandı. Yunusemre Belediyesi'nin hazırlayarak Büyükşehir Meclisi'ne gönderdiği ancak onaylanmayan 1/5000 Ölçekli Revizyon Nazım İmar Planının onayı için beklenen evrak geldi.

Yunusemre'de imar planı gerginliği!

Yunusemre Belediyesi'nin Kasım ayı meclis toplantısı gergin geçti. Büyükşehir Belediye Meclisi'nden bir yıldır çıkmayan Muradiye'nin 1/5000'lik imar planı, toplantıya damga vurdu.

Yunusemre Belediye Meclisi'nin gündeminde yine imar planı vardı!

Yunusemre Belediyesi'nin Muradiye için hazırladığı imar planlarının komisyona havale edilmesine itirazlarda bulunan AKP'ye il genelinin imar planını yapma çağrısında bulunan Ergün, "Gelin Manisa'nın tamamının imar planlarını elbirliğiyle yapalım." dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliği!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi imar yönetmeliği bugünkü 31621 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi imar yönetmeliği!

İzmir Büyükşehir Belediyesi imar yönetmeliği 31500 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi imar yönetmeliği 2021!

İzmir Büyükşehir Belediyesi imar yönetmeliği 31500 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Manisa Yunusemre Belediyesi'nden kira indirim müjdesi!

Manisa'ya bağlı Yunusemre Belediyesi'nden kiracılarına müjde geldi. Belediye pandemi ile mücadele kapsamında Nisan ve Mayıs aylarında kira ücretlerinde yüzde 50 indirim yapacak. 

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nden imar planları için yeni uygulama!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, imar planlarının tüm şehirde şeffaflığını sağlamak ve vatandaşların doğrudan, en hızlı şekilde imar planlarına erişebilmesi için İmar Otomasyon Sistemi (İMOS) kurdu.

Manisa'nın imar planları masaya yatırıldı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen Manisa’nın imar planları için Yunusemre Belediyesi ile toplantı gerçekleştirildi.

Pamukkale Belediyesi ‘imar barışı’ mesaisi yapacak!

Denizli Pamukkale Belediyesi, bugün sona erecek imar barışı başvurusu için hafta sonu mesaisi yapacak.

İzmit Belediyesi imar barışında cezaları iptal etti!

İzmit Belediyesi encümeninde imar barışı uygulamasından yararlananların para cezası ve mühür işlemleri iptal edildi.

Harran Belediyesi'nden 'imar usulsüzlüğü' iddialarına cevap!

Şanlıurfa'nın Harran İlçe Belediyesi, imar planında usulsüzlük yapılarak mülkiyeti belediyeye ait yerin satıldığı yönündeki iddialara mahkeme kararıyla açıklama yaptı.

Sakarya Erenler Belediyesi'nden imar barışı uyarısı!

Sakarya Erenler Belediyesi, imar barışı uygulamasında faydalanmak isteyen bina sahiplerini uyardı. Belediye, vatandaşların mağdur olmaması için yapı kayıt belgelerini 31 Aralık 2018 tarihine kadar almaları duyurusunda bulundu.

Yunusemre Belediyesi Kayapınar’ın çehresini değiştirdi!

Mahallelerin ihtiyaçlarına göre projeler üreten Yunusemre Belediyesi, Kayapınar Mahallesi’nde yaptığı çalışmalarla vatandaşın takdirini kazandı...

İzmit Belediyesi İmar Komisyonu üyeleri imar barışı masasında!

İzmit Belediyesi İmar Komisyonu üyeleri, imar barışı için İzmit Belediyesi girişindeki danışma masasını ziyaret etti.

Beşiktaş Belediyesi'nden imar barışı hatırlatması!

Beşiktaş Belediyesi imar barışı ile ilgili olarak bir açıklama yaptı. İmar barışında hedef vatandaşların devletle ihtilaflı durumunu ortadan kaldırmak, imara aykırı, ruhsatsız veya ruhsat eklerine aykırı olan yapıların kayıt altına alınması yoluyla bu yapılara yasallık kazandırmak.

yunusemre belediyesi imar Haberi

yunusemre belediyesi imar

Yunusemre Belediyesi'nin hazırlayarak Büyükşehir Meclisine gönderdiği ancak onaylanmayan 1/5000 Ölçekli Revizyon Nazım İmar Planının onayı için beklenen evrak geldi. Evrakın büyükşehire gönderildiğini kaydeden Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, söz konusu planın en kısa sürede Meclisten geçmesini beklediklerini söyledi.


Yunusemre Belediyesi Şubat Ayı Belediye Meclis Toplantısı, Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi başkanlığında gerçekleştirildi. Belediye Meclis Salonunda yapılan toplantıda 27 madde görüşüldü. Mecliste, Muradiye’de İmar Planlarının yetersiz olması dolayısıyla yaşanan sıkıntının çözülebilmesi için İmar Planları Revizyonuna uygun olarak İmar Kanununun 18. Maddesi uyarınca yapılacak İmar Uygulamaları ve Planların onanmasına kadar geçecek sürede yapılacak işlemler gündeme geldi. Muradiye’de bir kaos yaşandığının altını çizen Başkan Çerçi konuya ilişkin açıklamada, “Biz göreve geldiğimizde ivedi olarak 2014 yılı Ağustos ayında Meclisimizde oy birliği ile plan yapımı...