07 / 05 / 2024

Yunusemre Belediyesi TOKİ

Yunusemre Belediyesi TOKİ

Daire tiplerine bağlı olarak başvuru bedeli alınan Yunusemre Belediyesi TOKİ Evleri'nde 2+1 ve 3+1 daire seçeneği bulunuyor. Yunusemre Belediyesi TOKİ başvuruları bugün son kez kabul edilecek.

Yunusemre Belediyesi TOKİ başvuruları yarın son!

TOKİ ve Yunusemre Belediyesi Manisa-Yunusemre Belediye Başkanlığı işbirliği hayata geçirilen Manisa Yunusemre Toplu Konut Projesi'nde farklı daire seçenekleri bulunuyor. Yunusemre Belediyesi TOKİ başvuruları yarın son kez kabul edilecek.

Manisa Akgedik’te 5 bin 500 konutluk bloklar yükseliyor!

Manisa Yunusemre Belediyesi ile TOKİ ortaklığıyla sürdürülen 5 bin 500 konutluk 'Akgedik Yunuskent Toplu Konut Projesi'nin inşaatı son sürat devam ediyor. Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi projenin detayları hakkında bilgi verdi.

Manisa Yunusemre Belediyesi'nden kira indirim müjdesi!

Manisa'ya bağlı Yunusemre Belediyesi'nden kiracılarına müjde geldi. Belediye pandemi ile mücadele kapsamında Nisan ve Mayıs aylarında kira ücretlerinde yüzde 50 indirim yapacak. 

Yalçın Arcak'tan Manisa Yunusemre'deki cami inşaatı için suç duyurusu!

CHP Manisa Yunusemre İlçe başkanlığı, Yunusemre Belediyesi’nin bahçesine yaptırılan Meydan Camii’nin inşaatında usulsüzlük yapıldığını ileri sürdü. CHP Yunusemre İlçe Başkanı Yalçın Arcak, suç duyurusunda bulunacaklarını açıkladı.

TOKİ Akgedik Yunuskent'te 2. etap sevinci!

Manisa Yunusemre Belediyesi ve TOKİ ortaklığıyla inşa edilen 5500 Konutluk Akgedik Yunuskent Projesi’nin 2. etabı tamamlandı. Teslimlerin önümüzdeki günlerde gerçekleşmesi planlanıyor.

Manisa Yunusemre'de 5 bin 500 konutla 25 bin kişinin yaşayacağı şehir inşa ediliyor!

Son Büyükşehir Yasası ile 6 yıl önce kurulan Yunusemre Belediyesi, hizmetleri ve vizyon projeleri ile ön plana çıkıyor. Kentin kurucu belediye başkanı olarak 2. dönemde vatandaşın teveccühüyle yeniden seçilen Mehmet Çerçi, mega projelerini yeni dönemde de sürdüreceğini belirtti...

Akgedik Yunuskent Projesi’nde TOKİ indirimi!

TOKİ borcunu erken ödeyenlere yüzde 20 indirim fırsatı sağlıyor. Yunusemre Belediyesi önderliğinde düzenlenen 5 bin 500 konutluk Akgedik Yunuskent Projesi’nin ilk etabında yaşayan bin 101 hak sahibi faydalanabilecek.

Ordu Büyükşehir Belediyesi 52 daireyi satışa çıkarıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, TOKİ iş birliği ile Altınordu ilçesi eski kamyon garajında inşa ettiği  311 konutluk projeden faydalanmak  isteyen vatandaşlar için son bir fırsat daha sunuyor. 

TOKİ Akgedik Yunuskent'te indirim talebi!

Manisa Yunusemre Belediyesi ve TOKİ tarafından hayata geçirilen 5 bin 500 konutluk Akgedik Toplu Konut Projesi'nin 2'nci etabında fiyatlar açıklandı. Fiyatları yüksek bulan vatandaşlar indirim talebinde bulundu.

Akgedik TOKİ fiyatları vatandaşın tepkisine neden oldu!

Yunusemre Belediyesi’nin TOKİ işbirliğiyle hayata geçirdiği 5 bin 500 Konutluk Akgedik Toplu Konut Projesi’nin 2. etabında fiyatlar açıklandı. 3+1 ev fiyatlarının 270 bin TL gibi yüksek bir bedelle satılması bazı hak sahiplerinin tepkisine neden oldu...

Manisa Yunuskent 2'nci etapta çalışmalar hızlandı!

Manisa Yunusemre Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından hayata geçirilen dev toplu konut hamlesinin 2'nci etabında çalışmalar hızlandı.

TOKİ Akgedik 2'inci etap için kuralar çekildi!

Yunusemre Belediyesi ve TOKİ tarafından hayata geçirilen Manisa Akgedik Yunuskent Projesi'nin 2'nci etabı için kuralar çekildi.

Akgedik Yunuskent 3'üncü etap için başvurular başladı!

Dar gelirli vatandaşları ev sahibi yapmak için projeler üreten Yunusemre Belediyesi, Toplu Konut İdaresi (TOKİ)  ile hayata geçirdiği Akgedik Yunuskent Projesi’nde 3. etabın başvuruları başladı.

TOKİ Akgedik 2. etapta örnek daireler hazırlanıyor!

Manisa Yunusemre Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından hayata geçirilen 5 bin 500 Konutluk Akgedik Yunuskent Projesi'nin bin 500 konuttan oluşan 2. etabında örnek daireler hazır hale getiriliyor.

Yunusemre Belediyesi TOKİ Haberi

Yunusemre Belediyesi TOKİ

Manisa Yunusemre Toplu Konut Projesi,  TOKİ  ile Manisa-Yunusemre Belediye Başkanlığı işbirliği çerçevesinde talep örgütlenmesi yöntemiyle geliştirildi.  


Manisa Yunusemre Toplu Konut Projesi 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon gibi daire seçeneklerinden meydana geliyor. 


Başvuru Bedeli

TOKİ Manisa Belediyesi Yunusemre Konutları 'nda daire tiplerine göre başvuru bedeli ödeniyor.2 oda 1 salon daireler için 1.000 TL başvuru bedeli alınırken, 3 oda 1 salon daireler için ise 2 bin TL başvuru bedeli alınıyor.  


TOKİ Manisa Yunusemre Konutları'ndaki başvurular T. Halk Bankası A.Ş.’nin Manisa ili Yunusemre ve Şehzadeler ilçelerindeki tüm şubeleri tarafından kabul ediliyor. 


Yunusemre Belediyesi TOKİ başvuruları bugün son kez kabul...