30 / 04 / 2024

Yunusemre imar planı

Yunusemre imar planı

Yunusemre Belediye Başkanı Çerçi, yeni imar planı için fikir alışverişinde bulunmak amacıyla oda başkanlarıyla buluştu, " Birlik içinde planı hayata geçireceğiz " şekline konuştu.

Manisa’nın imar planına Şehir Plancıları Odası'ndan itiraz!

MHP'li Manisa Büyükşehir Belediyesi'nce hazırlanan ve Şehzadeler ile Yunusemre ilçelerini kapsayan 1/500 ölçekli revizyon imar planının askı süreci biterken, plana ilişkin itirazlar sürüyor.

Manisa'nın imar planı için yoğun mesai!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, imar planı çalışmalarında yapılan son durumla ilgili görüş alışverişi yapmak için Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi ve Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ile buluştu.

Muradiye'nin 1/1000'lik imar planı yapma yetkisi Büyükşehir'de!

Yunusemre Belediye Meclisi Muradiye’de 1/1000’lik imar planı yapma yetkisini Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne devretti.

Yunusemre Muradiye 1/5000’lik imar planı kabul edildi!

Yunusemre Muradiye 1/5000’lik imar planı, gerçekleştirilen Mart Ayı Manisa Büyükşehir Meclis Toplantısında oybirliğiyle kabul edildi.

Yunusemre'de imar planı gerginliği!

Yunusemre Belediyesi'nin Kasım ayı meclis toplantısı gergin geçti. Büyükşehir Belediye Meclisi'nden bir yıldır çıkmayan Muradiye'nin 1/5000'lik imar planı, toplantıya damga vurdu.

Muradiye için yeni imar planı bekleniyor!

Yunusemre Belediyesi Kasım ayı meclis toplantısında Gündeme gelen Muradiye Mahallesi’nin imar planı, meclis üyeleri arasında tartışmalara neden oldu.

Yunusemre Belediye Meclisi'nin gündeminde yine imar planı vardı!

Yunusemre Belediyesi'nin Muradiye için hazırladığı imar planlarının komisyona havale edilmesine itirazlarda bulunan AKP'ye il genelinin imar planını yapma çağrısında bulunan Ergün, "Gelin Manisa'nın tamamının imar planlarını elbirliğiyle yapalım." dedi.

Manisa'da imar plan gerginliği!

MANİSA Büyükşehir Belediye Meclis toplantısında MHP'li Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve AK Partili Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi arasında imar planı gerginliği yaşandı.

Yenimahalle Yunusemre imar planı değişikliği askıda!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından, Yenimahalle Yunusemre Mahallesi 8010/9 ve 8008/19 ada/parsellere ilişkin 1/5000 ölçekli nazım imar planı değişikliği 2 Eylül 2015 tarihinde askıdan inecek...

Yunusemre yeni imar planı için gücbirliği yapılacak!

Yunusemre Belediye Başkanı Çerçi, yeni imar planı için fikir alışverişinde bulunmak amacıyla oda başkanlarıyla buluştu, " Birlik içinde planı hayata geçireceğiz " şekline konuştu.

Manisa Büyükşehir Belediyesi imar planı yolda olan binaları yıkıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Yunusemre İlçesi Barbaros Mahallesi’nde bulunan imar planında yolda kalan 3 katlı betonarme binanın kamulaştırmasını yaparak yıkımını gerçekleştirdi. Konuyla ilgili Emlak ve İstimlak Dairesi Başkanı Taner İçöz bilgi verdi.

Antalya Kahyalar'da imar planı talebi kabul edildi!

Gazipaşa ilçesine bağlı Kahyalar Beldesindeki sıcak asfalt şantiyesine Gayri Sıhhi Müessese ruhsatı alınabilmesi için Gazipaşa Belediye Meclisi'ne taşınan imar planı talebi, yol çalışmalarının aksamaması için oybirliğiyle kabul edildi.

Bursa Şehir Plancıları Odası'ndan imar planı değişikliklerine tepki!

Bursa Şehir Plancıları Odası Başkanı Füsun Uyanık, yerel seçim öncesi belediyelerdeki imar planı değişikliklerine tepki gösterdi. Uyanık: "Plan değişiklikleri bir an önce onaylanarak oldu bittiye getirilmek isteniyor." dedi...

Yunusemre imar planı Haberi

Yunusemre imar planı

Yeni bir imar planı hazırlamak için harekete geçen Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, fikir alışverişinde bulunmak amacıyla çeşitli odaların başkanları ve üyeleriyle bir ar ay a geldi. Yapılan toplantıya; Mimarlar, Harita Mühendisleri. Ziraat Mühendisleri. İnşaat Mühendisleri. Elekfrik Mühendisleri. Şehir Plancıları ve Çevre Mühendisleri odalarının başkanları ile yönetim kurulu üyeleri katıldı. Odaların görüşlerinin önemine değinen Çerçi. 

"Yeni bir Yunusemre inşa etmek için sivil toplum örgütlerimizin görüşleri bizim için çok önemli" diye konuştu. İmar planı konusunda, kafalarına göre bir çalışma yapmak istemediklerini dile getiren Çerçi, şöyle devam etti: "Yunusemre. ilimizin gelişen yüzü haline geldi. Kentleşme, ilçemize doğru kaymaya başladı. Ancak bu gelişmeyle birlikte sekiz mahallemizde plansız yapılaşmalar, gecekondularda kendini göstermeye başladı." Özellikle Emlakdere. 

Kayapınar ve Gürle mahalleleri taraflarında imar planı olmadığı için plansız...