02 / 05 / 2024

Yunusemre TOKİ Konutları ihalesi ne zaman

Yunusemre TOKİ Konutları ihalesi ne zaman

Manisa'nın en büyük ilçesi olan 205 bin nüfusa sahip Yunusemre'ye hizmet götürmeye çalışan Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, TOKİ ihalesinin 30 Eylül çarşamba günü yapılacağını açıkladı.

Manisa Yunusemre'deki TOKİ konutlarına ilişkin 12 soru mecliste!

Manisa'nın Yunusemre ilçesinde bulunan TOKİ konutları için yapılan kamulaştırmalar meclis gündemine taşındı. CHP Manisa Milletvekili Bekir Başevirgen konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Yunusemre Akgedik Konutları Türkiye'ye örnek olacak!

TOKİ ve Yunusemre Belediyesi arasında Akgedik bölgesinde yapımı devam eden 5 bin 500 konutluk projenin bin 101 konutluk kısmının yer teslimi sonrasında çalışmalar devam ediyor.

Yunusemre TOKİ Konutları 30 Eylül'de ihaleye çıkıyor!

Manisa'nın en büyük ilçesi olan 205 bin nüfusa sahip Yunusemre'ye hizmet götürmeye çalışan Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, TOKİ ihalesinin 30 Eylül çarşamba günü yapılacağını açıkladı.

Yunusemre TOKİ Konutları'na 8 bin kişi başvurdu!

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, TOKİ ile birlikte Akgedik Mahallesi'nde hayata geçirecekleri 5 bin 500 konutluk projenin ilk etabında inşa edilecek 1500 konut için, 8 bin 312 kişinin başvurduğunu söyledi.

Yunusemre TOKİ Konutları'na 8 bin başvuru!

Yunusemre Belediyesi'nin dev projelerinden biri olan TOKİ'de bin 150 konutluk ilk etap projesi için başvurular sona erdi. Başkan Çerçi, yaklaşık iki ay sürecek ihale sürecinin Temmuz itibariyle başladığını bildirdi.

Yunusemre TOKİ konutlarına rekor sayıda talep!

Yunusemre Belediyesi ile TOKİ tarafından yaptırılacak 5 bin 500 konutun ilk etabı olan bin 150 konut için ön müracaatlar 30 Haziran'da sona eriyor.

Kocaeli Çayırova TOKİ Konutları taksitleri ne kadar?

Daire fiyatlarının 118 bin 240 TL'den başlangıç gösterdiği Kocaeli Çayırova TOKİ Evleri'nde başvurular 15 Haziran'da gerçekleşecek. Peki Kocaeli Çayırova TOKİ Konutları taksitleri ne kadar?

Kocaeli Çayırova TOKİ Konutları!

Kocaeli Çayırova TOKİ Konutları 157 adet ev kuralı satış yöntemi ile satışa sunulacak.Kocaeli Çayırova TOKİ Evleri'nde satılık daire fiyatları 118 bin 240 TL'den başlıyor.

Kocaeli Çayırova TOKİ Konutları başvuru tarihi!

Daire fiyatlarının 118 bin 240 TL'den başlangıç gösterdiği Kocaeli Çayırova TOKİ Evleri 'nde teslimler 36 ay sonra gerçekleşecek. Kocaeli Çayırova TOKİ Konutları başvuru tarihi haberimizin içinde yer alıyor.

TOKİ Konya Sarayönü Konutları'nda teslimler başladı!

Sarayönü'ilde ve Ladik mahallesinde inşa edilen TOKİ konutlarının vatandaşlara teslimatı başladı. Belirlenen tarihlerde Ziraat Bankası'na yüzde 1 tutarında KDV, Konut Sigortası ve DASK ücretlerini yatıran vatandaşlar anahtarını teslim alabilecek.

TOKİ Bilecik Bozüyük Konutları'nda satışlar başladı!

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde TOKİ tarafından yapımı tamamlanmak üzere olan 2,'inci etap TOKİ konutlarının satışına başlandı. Başvuru süresinin tamamlanması ile birlikte başvuruda bulunan 271 kişi konutlarını seçerek sözleşmelerini imzalıyor.

Sungurlu'da Akçakent ve TOKİ konutlarına köprü!

Çorum’un Sungurlu ilçesi Akçakent ve TOKİ konutlarının bulunduğu mahalle sakinlerinin uzun zamandır talepte bulunduğu merdiven ve köprü yapıldı. 12 metre uzunluğundaki köprüyü belediye yaptı.

Çorum Akçakent'te TOKİ konutlarına köprü inşa ediliyor!

Çorum’un Sungurlu ilçesi Akçakent ve TOKİ konutlarının bulunduğu mahalle sakinlerinin uzun zamandır talepte bulunduğu merdiven ve köprü talepleri gerçekleşti.

Yunusemre TOKİ Konutları ihalesi ne zaman Haberi

Yunusemre TOKİ Konutları ihalesi ne zaman


Türkiye'nin en büyük ihracat potansiyeline sahip 6-7 ilinden birine eşdeğer ihracat potansiyelinin Yunusemre'de olduğunu vurgulayan Çerçi, "Yeni bir ilçeyiz. Özellikle kentleşmeyle ilgili pek çok sorunumuz var. Bunları çözmek için önemli girişimler yaptık. Yunusemre sınırları içerisinde yeni dönemde Türkiye'nin en büyük toplu konut hamlesinin ilk ayağını 30 Eylül'de ihale ediyoruz. Bütün altyapısıyla, üstyapısıyla, çarşısıyla, pazarıyla, yollarıyla, her şeyiyle bir bütün olarak kent inşa edeceğiz. Böylece Manisa'nın en büyük problemine neşter vurmuş olacağız. Yunusemre'yi çağdaş, modern bir şehir haline getirmemiz lazım. Kent kültürüyle, kent merkeziyle, kent bilinciyle Yunusemre gerçek kimliğine kavuşmuş olacak" diye konuştu.


5 bin 500 konutun önemini bazılarının idrak edemeyeceğine dikkat çeken Çerçi, şunları söyledi: "Yeni bir uydu kentten bahsediyoruz. Önemli girişimler yaptık. Netice de aldık. Akgedik mevkiinde ortalama 5-6...