06 / 05 / 2024

yüreği Kulak Kent fiyat listesi

yüreği Kulak Kent fiyat listesi

Hızlı gelişimiyle Adana'nın parlayan yıldızı olan Yüreğir'de yükselen Kulak Kent projesi 4 ayrı tipteki bina tasarımıyla farklı yaşam tarzlarına hitap ediyor.Proje toplam 696 konuttan oluşuyor.

Altında sert düşüş! Altın yatırımcılarının yüreği ağzına geldi! Gram altın bugün ne kadar oldu? Canlı altın fiyatları

Altın fiyatlarında sert düşüş devam ediyor. Rekor seviyelere yükselene altının düşüşü yatırmcıların yüreğini ağzına getirdi. Gram altın bugün ne kadar oldu? 4 Ağustos 2023 altın fiyatları kaç lira? İşte canlı altın fiyatları.

Altın resmen yerle yeksan oldu! Tek tek açıklanan bu rakamları görenin adeta yüreği ağzına geldi! Hemen bakın!

Altın resmen yerle yeksan oldu... Tek tek açıklanan bu rakamları görenin adeta yüreği ağzına geldi... Hemen bakın...

Altın fiyatlarında bu defa da altılı masa depremi! İslam Memiş bir açıkladı pir açıkladı, duyanların yüreği ağzına geldi

Altın fiyatlarında bu defa da altılı masa depremi... İslam Memiş bir açıkladı pir açıkladı, duyanların yüreği ağzına geldi... Hemen bakın...

Doların düşeceği tarih az önce tek tek açıklandı! 1 doları bile olanların adeta yüreğine indi! Bu tarihlere aman dikkat!

Doların düşeceği tarih az önce tek tek açıklandı... 1 doları bile olanların adeta yüreğine indi... Bu tarihlere aman dikkat...

Gram altının düşeceği tarihi İslam Memiş açıkladı! Altını olanların adeta yüreğine indi! Bu tarihe aman dikkat! 

Gram altının düşeceği tarihi İslam Memiş açıkladı... Altını olanların adeta yüreğine indi... Bu tarihe aman dikkat...

Altın kolları sıvadı! Bu rakamları görenlerin yüreği küt küt atacak! Çabuk bakın! 24 Aralık 2022 altın fiyatları

Altın fiyatları hafta sonunun ilk gününde yukarı yönlü hareket ediyor. Yatırımcılar güncel Altın fiyatlarının ne kadar olduğunu merak ediyor. Altın bugün kolları sıvadı. Bu rakamları görenlerin yüreği küt küt atacak. Hemen bakın işte 24 Aralık 2022 altın fiyatları. 

Adana Yüreğir'de 825 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılık 8 iş yeri!

Adana ili Yüreğir Belediye Başkanlığı, Adana ili, Yüreğir ilçesi, Karşıyaka Mahallesi'nde yer alan 8 adet iş yerini satıyor. İşte o arsaların büyüklükleri ve fiyatları...

Adana Yüreğir için acele kamulaştırma kararı!

Adana ili Yüreğir ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Adana Yüreğir Belediyesi'nden rayiç bedeli için kolaylık!

Adana Yüreğir Belediyesi, Tapu Müdürlüğü’ne rayiç bedeli görme yetkisi verdi. Böylelikle vatandaşların rayiç bedel sorgulamak için belediyeye gitmesi gerekmeyecek.

Yüreğir Belediyesi'nden emlak vergisi için uyarı!

Adana Yüreğir Belediyesi yayınladığı yazılı açıklamada 7256 Sayılı Vergi Affı için son başvuru tarihinin 31 Aralık olduğunu hatırlatarak emlak vergisi mükelleflerine çağrıda bulundu.

Adana Yüreğir'de kentsel dönüşüm için düğmeye basıldı!

Geçtiğimiz yıl selden etkilenen bölgelerden biri olan Adan Yüreğir'e bağlı Şehit Erkut Akbay Mahallesi'nde kentsel dönüşüm için ilk adım atıldı. 

İstanbul'da herkesin yüreği ağzında!

Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği (KONUTDER) Başkanı Z. Altan Elmas, kentsel dönüşümün müteahhitlerin sermaye yapısı ile gerçekleştirilemeyeceğini belirtti. Elmas, "İstanbul'da herkesin yüreği ağzında" dedi.

Adana Yüreğir Belediyesi'nden 7.9 milyon TL'ye satılık 2 iş yeri!

Adana İli Yüreğir İlçe Belediye Başkanlığı, Karşıyaka Mahallesi'nde bulunan 2 adet iş yerini satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin satış bedeli 7 milyon 983 bin 300 TL olarak belirlendi. 

yüreği Kulak Kent fiyat listesi Haberi

yüreği Kulak Kent fiyat listesi

1+1'den 4+1'e kadar farklı konut tiplerinin yer aldığı projede, 1+1 dairelerin satışı tamamlandı. Kulak İnşaat A.Ş. tarafından inşa edilen Kulak Kent projesi 18 blokta 696 konuttan meydana geliyor. Projede 1+1 84 ila 88 metrekare, 2+1 133 metrekare, 3+1 172-188-191 metrekare, 4+1 daireler 237 metrekare olarak...