12 / 05 / 2024

yüreğir cemevi çalışmaları

yüreğir cemevi çalışmaları

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Yüreğir Cemevi’ni ve Akkapı Dayanışma Kültür ve Eğitim Derneği’ni ziyaret ederek, Alevi camiasının temsilcileriyle bir araya geldi, sorunları dinledi.

Adana Yüreğir'de kentsel dönüşüm için ilk imzalar atıldı!

Adana Yüreğir'e bağlı Şehit Erkut Akbay Mahallesi'nde kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı. Proje dahilinde taşınmaz sahipleri ile uzlaşma görüşmeleri başladı. 

Adana Yüreğir Standart Grup kura sonuç listesi 19.03.2018!

Adana Yüreğir Standart Grup kura sonuç listesi 19.03.2018 detayları haberimizde yer alıyor. TOKİ Adana Yüreğir Standart Grup projesinde kura çekilişi bugün yapıldı. 

Yüreğir'de kent bilgi sistemi hayata geçiyor!

Yüreğir Belediyesi, iş ve işlemlerin daha düzenli yapılması, sözel, sayısal ve mekansal her türlü bilginin toplanıp bir veri tabanı içersinde oluşturulması, analiz edilmesi amacıyla Kent Bilgi Sistemi çalışmalarını devam ettiriyor.

Adana Yüreğir'de kentsel dönüşüm hızlandı!

Adana Yüreğir Yavuzlar Mahallesi'nde kentsel dönüşüm projesi sürüyor. Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, çalışmalar hakkında bilgi verdi.

TOKİ Adana Yüreğir son sözleşme tarihi!

TOKİ Adana Yüreğir son sözleşme tarihi bugün olarak belirlendi. Projede 412 adet konut yer alıyor.

Adana Yüreğir'de metruk binalar yıkılıyor!

Adana'nın Yüreğir ilçesinde metruk halde bulunan binalar tek tek yıkılıyor. Sinanpaşa Mahallesi'nde yapılan tespitler sonucu boş ve bakımsız binalarda yıkım çalışmaları yapılarak molozları bölgeden temizlendi.

Mahmut Çelikcan: Yüreğir'e 600 sosyal konut yapılacak!

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan " Sosyal konut projemiz gündemde. Bunun için 83 dönümlük arsa satın aldık. Bu arsanın 40 dönümü üzerine 600 sosyal konut yapımını gerçekleştireceğiz. Proje çalışmaları devam eden sosyal konutların yapımına 2-3 ay içerisinde başlamayı hedefliyoruz” dedi.

Adana Yüreğir'deki dönüşüm yaşam kalitesini artırıyor!

Adana Yüreğir’deki kentsel dönüşüm projesi ilçeyi değerlendiriyor. Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Kışla 1'inci etap çalışmalarının tamamlandığını söyledi.

4K İnşaat Adana Yüreğir'e modern bir proje yapıyor!

4K İnşaat tarafından Adana'nın merkez Yüreğir ilçesine içerisinde konut ve ofis projesi inşa ediyor. 120 dekar alanda yapılacak olan Adana Yüreğir projesinde daireler, ofisler, alışveriş merkezleri ve spor salonları yer alacak.

TOKİ Adana Yüreğir Kışla Mahallesi 2017 kurası ne zaman?

Toplamda 412 adet daireden meydana gelen TOKİ Adana Yüreğir Kışla Mahallesi projesindeki daireler kuralı olarak satılıyor. Peki, TOKİ Adana Yüreğir Kışla Mahallesi 2017 kurası ne zaman?

Adana Yüreğir TOKİ başvuruları bugün başlıyor!

Adana Yüreğir Kışla Mahallesi kapsamında 412 adet konut kuralı olarak satışa sunuluyor. Adana Yüreğir TOKİ başvuruları bugün başlıyor.

TOKİ Adana Yüreğir kura çekimi!

412 adet dairenin kura ile satışa sunulacağı TOKİ Adana Yüreğir Kışla Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi'ndeki daireler için başvurular başladı. Peki, TOKİ Adana Yüreğir kura çekimi ne zaman?

Yüreğir Kışla Mahallesi TOKİ başvuruları ne zaman?

Yüreğir Kışla Mahallesi TOKİ başvuruları ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede 412 adet konut kuralı olarak satışa sunuluyor.

yüreğir cemevi çalışmaları Haberi

yüreğir cemevi çalışmaları

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Yüreğir’de yapılacak cemevinin, mimari açıdan Türkiye’nin en zarif cemevlerinden birisi olacağını söyledi.Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Yüreğir Cemevi’ni ve Akkapı Dayanışma Kültür ve Eğitim Derneği’ni ziyaret ederek, Alevi camiasının temsilcileriyle bir araya geldi, sorunları dinledi. Akkapı Dayanışma Kültür ve Eğitim Derneği’ni ziyaretinde araziyle ilgili hukuksal sorunların çözülmesinin ardından Akkapı’da birinci sınıf bir merkezin Alevi toplumuna teslim edileceğini ve bunu yapmaktan şeref duyacaklarını açıkladı. Mevcut Cemevi’ni ciddi bir mimari projeyle ele almak, hatta büyütmek gibi bir fikrinin de olduğunu ifade eden Sözlü, “Şeyh Cemil Nardalı Konağı’nın sanki ikiziymiş gibi, türbeyi de içine almak istiyorum. Ayrıca hem tiyatro binasını rehabilite etmek, hem de binanın dış yapısını güçlendirerek depreme dayanıklı bir şekilde hazırlamak arzusundayım. Ayrıca...