02 / 05 / 2024

yüreğirde spor tesisleri yapılıyor

yüreğirde spor tesisleri yapılıyor

Adana Yüreğir Belediyesi gençleri sporla buluşturuyor. Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, “Yüreğir Belediyesi sporda iddialı” diyerek Yüreğir'de yapılan spor tesisleri çalışmaları hakkında konuştu

Elmadağ'a yapılması planlanan spor tesisleri meclis gündeminde!

Ankara'nın Elmadağ ilçesine yapılması planlanan spor tesisleri meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Oral, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Csore Grass Spor Tesisleri Ve Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Csore Grass Spor Tesisleri Ve Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Yıldırım ve K.I.A İsmail ortaklığında kuruldu.

Sağlık ve spor tesisleri için yapılan kiralamalar mecliste!

Tarım ve Orman Bakanlığınca 2018 ve 2019 yıllarında sağlık, eğitim ve spor tesisleri için yapılan kiralamalar ve tahsil edilemeyen kiraların tutarı meclis gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Alp Zemin ve Spor Tesisleri Yapımı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alp Zemin ve Spor Tesisleri Yapımı İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 70 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Duru tarafından kuruldu.

Manisa Fikri Bayrıl ve Tevfik Lav Spor Tesisleri yarın açılıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin inşaatını tamamlayarak Manisalıların hizmetine sunduğu Fikri Bayrıl ve Tevfik Lav Spor Tesisleri yarın hizmete açılıyor.

Bursa Vakıfköy Kent Parkı ve Spor Tesisleri şekilleniyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Yıldırım’da 225 dönüm alan üzerinde hayata geçirilen Vakıfköy Kent Parkı ve Spor Tesisleri, şekillenmeye başladı. 

Türkiye'nin her yerinde yeni spor tesisleri inşa edilecek!

Balıkesir'in Susurluk ilçesinde düzenlenen "Sevgi Yürüyüşü"ne katılan Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, ''Ülkemizin her yerinde çok güzel spor tesisleri yaptık, yapmaya da devam edeceğiz'' dedi.

Manisa Tevfik Lav Spor Tesisleri'nin kaba inşaatı tamamlandı!

Manisa'daki Tevfik Lav Spor Tesisleri’nin eski görünümünden eser kalmadı. Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından mevcut tesis yıkılarak yerine modern tesis inşa edildi.

Manisa Fikri Bayrıl Spor Tesisleri’nin ek binası tamamlanıyor!

Spor yatırımlarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, Fikri Bayrıl Spor Tesisleri’nin yanına inşa edilen ek binayı tamamlıyor.

Manisa Tevfik Lav Spor Tesisleri inşaatında sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin Tevfik Lav Spor Tesisleri’nin bulunduğu alanda başladığı inşaat çalışmaları son sürat devam ediyor.

Yüreğir'de kentsel dönüşüm hamlesi!

Adana'nın Yüreğir ilçesinde kentsel dönüşüm hamlesi başladı. İlçede 11 kültürevi, 24 çok amaçlı mahalle evi, 22 spor tesisi, bilim merkezi, kına konağı, 772 konut ve 43 işyerinin yapımı tamamlandı.

Vakıfköy Kent Parkı ve Spor Tesisleri Bursa'ya değer katacak!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin Yıldırım’a kazandırdığı 225 bin metrekarelik Vakıfköy Kent Parkı ve Spor Tesisleri, Hüdavendigar Kent Parkı’nı aratmayacak. 

Kayseri Hisarcık Spor Tesisleri açıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik Hisarcık Spor Tesisleri’nin açılışına katıldı.

yüreğirde spor tesisleri yapılıyor Haberi

yüreğirde spor tesisleri yapılıyor

Yüreğir Belediyesi Spor Kulübü, futbol amatörlerde 8 ayrı grupta başarıyla mücadelesini sürdürüyor. U17, U16, U15, U14, U13, U12,U11 kategorilerinde mücadele eden takımlar bütün gruplarda birincilik için iddialı. Yüreğir Belediyesi Futbol Takımı'nda, amatörde mücadele eden lisanslı 315 sporcu olduğunu belirten Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, "Yeteneği olan gençlerimizin elinden tutup onlara önderlik ediyoruz" dedi. Başkan Çelikcan, "Burada asıl amaç gençlerimizi spora yönlendirmektir. Bunun için Yüreğir'in değişik bölgelerine spor tesisleri yaparak gençlerimizin spor yapmalarına yardımcı oluyoruz" şeklinde konuştu. Takımı başta Adanaspor'un yıllarca kaptanlığını yapan Necip Erdoğan ve deneyimli hocalara emanet ettiklerini belirten Çelikcan, "Amatör 2. Küme C Grubu'nda Yüreğir Belediye Spor liderliğini koruyor" şeklinde...