04 / 05 / 2024

yurt dışı mağaza kiraları 2021

yurt dışı mağaza kiraları 2021

Kovid-19 salgını sebebiyle yurt içindeki satış gelirleri düşen Türk markaları, döviz kurunda yaşanan artış ve özellikle Avrupa’da ucuzlayan kiralar gerekçesiyle yurtdışına odaklandı. 

Telefonunu yurt dışından getirenlere kötü haber geldi! Bu mesajı alanlar yandı! Binlerce kişi mağdur oldu! 

Telefonunu yurt dışından getirip de, harcın 20 bin liraya çıkmadan önce parasını yatıranlara kötü haber geldi. IMEI kaydını BTK'ya yaptırmayanlar için çalışma başlatıldı. İşte detaylar...

DESA yurt içindeki mağaza sayısını 96'ya çıkarttı!

Yeni mağaza açılışları için düğmeye basan DESA, yurt içindeki mağaza sayısını 96'ya çıkarttı...

Orka Holding'ten yurt dışında mağaza atağı!

Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu, yurt dışındaki yatırımlarına hız kesmeden devam ettiklerini belirtti. Süleyman Orakçıoğlu, yeni açılacak mağazalara ilişkin bilgi verdi.

Madame Coco, 2021'de 40 yeni mağaza açacak!

Dünya genelinde 17 farklı ülkede 300'ü aşkın mağaza sayısı olan ev tekstili ve dekorasyon mağazası Madame Coco, 100 bin metrekare büyüklüğü geçti. Madame Coco, 2021 yılında ise yurt içinde 40 yeni mağaza açılış planlıyor.

Mağaza kiralama koşulları için yeni düzenleme önerisi!

BMD Başkanı Sinan Öncel, pandemi döneminde mağaza kiralama koşullarında yaşanılan sıkıntıların devam ettiğini belirterek kiralama koşullarında yeni düzenleme yapılması gerektiğini dile getirdi. 

FLO Fas'ta mağaza açılışını gerçekleştirdi!

Ayakkabı sektörünün önemli oyuncularından FLO yurt dışı yatırımlarına devam ediyor. Mağa Fas'ta bulunan Borj Fez Mall'da açtığı 981 metrekarelik yeni mağazasıyla yurtdışındaki mağaza sayısını 104'e çıkarttı.

FLO yurt dışındaki 105’inci mağazasını hizmete açtı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden FLO Mağazacılık, yurt dışındaki 105’inci mağazasını hizmete açtı.

FLO Fas'ta mağaza açtı!

FLO Mağazacılık, Fas'ta yer alan Borj Fez Mall'da açtığı 981 metrekarelik yeni mağazasıyla yurt dışındaki mağaza sayısını 104'e yükseltti.

Weltew Home 90. mağaza sayısına ulaştı!

Pandemi dönemine rağmen yatırımlarını son sürat sürdüren Weltew Home, Ordu’da açtığı yeni mağazası ile yurt içinde 90. mağaza sayısına ulaştı.

Art Design, Hollanda'da mağaza açacak!

Türkiye’de kişiye özel mobilya kavramını başlatan Art Design, 2021'in ilk çeyreğinde Hollanda’da ilk yurt dışı mağazasını açmaya ve yeni bir marka kurmaya hazırlanıyor.

Doğtaş Kelebek yurt dışında üretim tesisi kuracak!

Doğtaş Kelebek CEO'su İsmail Doğan, "2020 yılı içerisinde ana yatırım konsantrasyonumuz yurt içi ve yurt dışında mağaza açılışı üzerine olacak" dedi ve yurt dışında yeni bir üretim tesisi planları olduğunu belirtti...

Altınyıldız Classics yurt dışında 22. mağazasını açtı!

Almanya'daki ilk mağazası Frankfurt'ta bulunan Altınyıldız Classics, yurt dışında 22. mağazasını açtı...

Tepe Home yıl sonuna kadar 3 yeni mağaza açacak!

Yurt içinde ve yurt dışında yatırımlarını sürdüren Tepe Home, açılan yeni mağazaları ile hızla büyümeye devam ediyor. Tepe Home yıl sonuna kadar 3 yeni mağaza açacak.

yurt dışı mağaza kiraları 2021 Haberi

yurt dışı mağaza kiraları 2021

Kovid-19 salgını sebebiyle yurt içindeki satış gelirleri düşen Türk markaları, döviz kurunda yaşanan artış ve özellikle Avrupa’da ucuzlayan kiralar gerekçesiyle yurt dışına odaklandı. 

Dünya'dan Yener Karadeniz'in haberine göre; birçok marka, krizi fırsata çevirmek için harekete geçti. İpekyol gibi bazı markalar yurt dışında online kanala yönelik çalışmalar yaparken, Damat Tween gibi birçok marka ise mağaza sayısını artırmak amacıyla fırsatları değerlendirmeye başladı. Birleşmiş Markalar Derneği’nden (BMD) alınan bilgilere göre, 2019'da derneğe üye 106 marka, 125 ülkede 4 bin 396 mağazaya sahipken, söz konusu rakam geride bıraktığımız yıl derneğe katılan yeni üyelerin katkısı ile 5 bin 356’a ulaştı. Bu yıl ise yurt dışında açılacak yeni mağaza sayısının 700 ila bin arasında olacağı öngörülüyor.

Yurt dışında kiralar düşüyor

BMD Başkanı Sinan Öncel, aşının da katkısıyla...