06 / 07 / 2024

yurtbay seramik özelleştirme

yurtbay seramik özelleştirme

Ankara Doğal Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş. ’ye ait Zonguldak ili, Çaycuma ilçesi, Fatih mahallesinde bulunan taşınmazı Yurtbay Seramik ve Ticaret A.Ş satın aldı...

PANKOBİRLİK özelleştirme kapsamındaki tüm şeker fabrikalarına talip!

Özelleştirme kapsamındaki tüm şeker fabrikalarına talip olduklarını ifade eden Taner Taşpınar, “Şeker Yasası, Meclis’ten aynen geçerse, nişasta bazlı şekerin önü tamamen açılır. Ayrıca şekerin Avrupa’dan pahalıya satıldığı yalan”

Yurtbay Seramik, Antalya’daconcept mağazasını açıyor!

Antalya'nın ilk concept mağazası olma özelliğini taşıyacak olan showroom, 1.100 metrekare alanda, 3 katlı mağazası ile Yurtbay Seramik’in her beğeniye hitap edecek göz alıcı tasarımlarına yer verecek.

Yatağan'da özelleştirme karşıtı eylem yapıldı!

Yatağan'da özelleştirme karşıtı eylem yapıldı. Yatağan Termik Santrali ve kömür işletmelerinde çalışan işçiler, alıcı firmaların devraldığı yönündeki duyumlar üzerine iş yerlerinin giriş ve çıkışını iş makineleriyle kapattı.

Yurtbay Seramik Antalya'daki ilk concept mağazasını açıyor!

Yurtbay Seramik’in Antalya’daki iş ortağı Asacarlar Yapı Malzemeler Ltd. Şti., 19 Aralık 2014, Cuma günü Antalya’nın en büyük seramik mağazasını açacak. Mağazada Yurtbay Seramik’in her beğeniye hitap edecek göz alıcı tasarımları yer alacak.

Özelleştirme Yüksek Kurulu Kartal Orhantepe imar planını iptal etti!

Özelleştirme Yüksek Kurulu tarafından, Kartal Orhantepe Mahallesi'nde 2222 ada 208, 209, 211, 226 ve 228 no.lu parsellerin imar planı iptal edildi. İptal kararı bugün Resmi Gazete'de yayımlandı...

Soma, Orhaneli ve Tunçbilek Termik Santrali özelleştirme süresi uzatıldı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Orhaneli ve Tunçbilek Termik Santralleri ile Soma B Termik Santralinin özelleştirilme sürelerinin uzatıldığını bildirdi. Özelleştirme İdaresi'nin süre uzatım ilanı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi 5 bin TL bedelle Muğla Bodrum'da arsa özelleştiriyor!

4046 sayılı Kanun hükümleri kapsamında Özelleştirme İdaresi Başkanlığınca (İdare) taşınmaz “satış” ve “işletme hakkı verilmesi” yöntemleriyle özelleştirilecektir. Taşınmazın özelleştirme ihalesi 22 Aralık 2014 tarihinde yapılacak.

Özelleştirme İdaresi Bodrum'da gayrimenkul satıyor: 5 milyon TL'ye!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), Muğla'nın Bodrum ilçesindeki taşınmazı "satış", yat limanı imarlı arsayı da "işletme hakkının verilmesi" yöntemiyle özelleştirecek. İhale için son teklif verme tarihi 22 Aralık 2014 olarak belirlendi.

Yurtbay Seramik Vesta serisi mekanlara ayrıcalık katacak!

Vesta, peteği çağrıştıran doğal form algısı ve uyumlu desenleriyle tüm yaşam alanlarına altıgenlerle hareketlilik kazandırıyor. Vesta Serisi, Yurtbay Seramik’in teknolojiyi ne kadar mükemmel bir şekilde kullandığını da gözler önüne seriyor.

Köprü ve Otoyol özelleştirme ihalesi 2015'in ilk çeyreğinde başlayacak!

ÖİB, İstanbul 1. ve 2. Köprü ile bazı otoyolların özelleştirilmesi çalışmaları kapsamında danışmanlarını seçmek üzere ihale açarken; özelleştirme sürecinin gelecek yılın ilk çeyreğinde başlaması öngörülüyor.

Yurtbay Seramik'ten Timber Serisi!

Yurtbay Seramik, ahşabın eşsiz dokusunu seramik şıklığıyla mekânlara taşıyor. Son yılların trendi ahşap efektli yer ve duvar karoları, Yurtbay Seramik’in tasarım farkıyla Timber Serisi’nde buluşuyor...

Özelleştirme İdaresi'nden Galataport açıklaması!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), Salıpazarı Kruvaziyer Liman Sahası'na ilişkin imar planlarının yürütmesinin durdurulmasına dair karar verilmediğini açıkladı. ÖİB'ye göre mahkemenin 17 Nisan'daki kararı yanlış yorumlandı...

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı Galataport projesi açıklaması!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), Salıpazarı Kruvaziyer Liman Sahası'na ilişkin imar planlarının yürütmesinin durdurulmasına dair karar verilmediğini açıkladı. ÖİB'ye göre mahkemenin 17 Nisan'daki kararı yanlış yorumlandı...

yurtbay seramik özelleştirme Haberi

yurtbay seramik özelleştirme


Ankara Doğal Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş. ’ye ait Zonguldak ili, Çaycuma ilçesi, Fatih mahallesinde bulunan taşınmazı 6 milyon 50 bin lira bedelle Yurtbay Seramik ve Ticaret A.Ş satın aldı.



Detaylı bilgi için