03 / 05 / 2024

yurtbay seramik yeni seri

yurtbay seramik yeni seri

Sektöre yön veren koleksiyonlarıyla her zevke hitap eden Yurtbay Seramik'in Aura Serisi, Gusto Serisi ve Cortex Serisi mekanlara yepyeni bir görünüm kazandırıyor.

Yurtbay Seramik'ten yeni Santorini serisi!

Yurtbay Seramik, Santorini’yi yaşam alanlarında modern tarzını konuşturmak isteyenlerin beğenisine sunuyor. Modern taş görünümlü, doğal ve güçlü bir dokusu olan Santorini, zemin ve duvarlara ayrıcalıklı bir hava katıyor.

NG Kütahya Seramik 2019’da 35 yeni mağaza açacak!

NG Kütahya Seramik, 2019 yılında hedef büyüttü. NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral, yeni yılda 35 yeni mağaza açacaklarını söyledi.

İstanbul Yeni Havalimanı'na NG Kütahya Seramik imzası!

Tasarımı ve geliştirdiği projeleriyle uluslararası arenda ödüller alan İstanbul Yeni Havalimanı projesinde yerli üretim tercih edildi. NG Kütahya Seramik, İstanbul Yeni Havalimanı’nı seramikleriyle donattı. 

Bien Seramik’in yeni trend banyo karoları!

Bien Seramik’in yeni trend banyolar için tasarladığı 40X120cm ebadındaki duvar karoları mekanın tasarım aşamasında büyük kolaylık sağlıyor.

Yurtbay Seramik'ten Serena serisi!

Yurtbay Seramik'in yeni serisi Serena'nın Maskülen ve Klasik dokusu banyonuza asil bir ağırlık katacak...

Yurtbay Seramik'ten Spatula Serisi!

Yurtbay Seramik'in Spatula Serisi ile evinize benzersiz bir hava katabilirsiniz. Spatula Serisi, yaşam alanınıza yepyeni çağdaş bir görünüm kazandıracak

Yurtbay Seramik ilk A+ konsept mağazasını açtı!

Yurtbay Seramik, İstanbul Anadolu Yakasının ilk ve tek A+ konsept mağazasını Ökten İnşaat ortaklığı ile 12 Mayıs Cuma günü açtı.

Bien Seramik'ten 2017'nin yeni serileri!

Bien Seramik, 2017'nin yeni serilerini tanıttı. Zebra Wood, Angle, Ethnic, Antique Dekofon ve Geo Wood Serileri ile yaza damga vuracak.

Yurtbay Seramik, Ufuk Yapı Showroom açılışını yaptı!

Yurtbay Seramik, 5 Mayıs Cuma günü Ufuk Yapı Showroom açılışını gerçekleştirdi.

Yurtbay Seramik'ten yeni cube serisi!

Yurtbay Seramik'ten yeni cube serisinin asi çizgisi mekanınıza asil ve zarif bir dokunuş getirecek.

Yurtbay Seramik A+ Konsept Showroom'uyla Anadolu Yakası'nda!

Yurtbay Seramik, İstanbul Anadolu Yakasının ilk ve tek A+ konsept mağazasının, kapılarını Anadolu Yakası’nın gözde semtlerinden Altunizade de Ökten İnşaat iş ortaklığı ile 12 Mayıs Cuma Saat 15:00 'de açmaya gün sayıyor.

Yurtbay Seramik Mojo serisiyle UNICERA'da!

Seramik ve tesisat sektörünün dünya ve Türkiye pazarına yön veren UNICERA, 08-12 Mart 2017 tarihlerinde, CNR Expo Yeşilköy'de, düzenlenecek. Yurtbay Seramik Mojo serisiyle katılıyor.

4. Zeki Yurtbay Tasarım Ödülleri açıklandı!

Yurtbay Seramik’in sektörün tasarım ve eğitiminin gelişmesine katkıda bulunmaya verdiği önemin göstergesi olarak düzenlediği seramik karo tasarım yarışması sonuçlandı.

Yurtbay Seramik'ten Topkapı Serisi!

Yurtbay Seramik, yüzlerce yıllık geçmişi olan saray motiflerini, geleneksel ile moderni, incelikle birleştiren çizgileriyle Topkapı Serisi’nde seramik karolara yansıtıyor.

yurtbay seramik yeni seri Haberi

yurtbay seramik yeni seri

Yurtbay Seramik 3 yeni serisi ile mekanlarda yeni bir dönem başlatıyor. İşte Aura, Gusto ve Cortex serileri...


Aura


Sektöre yön veren koleksiyonlarıyla her zevke hitap eden Yurtbay Seramik, Aura Serisi ile banyolara altın ve platin ışıltılı bir görünüm kazandırıyor.



Gusto

Yurtbay Seramik’in Gusto Serisi; nostaljik çizgileri, modern geometrik motifleri ile zaman ötesi bir asaleti temsil ediyor. 



Cortex

Yurtbay Seramik’ten zeminlerde estetiğin yanı sıra devamlılık ve bütünlük sağlayan Cortex Serisi