02 / 05 / 2024

Yurtbay Vesta serisi iyi mi

Yurtbay Vesta serisi iyi mi

Yurtbay Vesta serisi mekanlara ayrıcalık katacak. Seçkin mekânlar için estetik çözümler sunan Yurtbay Seramik, doğanın kusursuz altıgenlerini yorumlayarak hayata geçirdiği ‘Vesta’ Serisi ile mekânlara çarpıcı bir görsellik katıyor.

Yurtbay Seramik'ten Serena serisi!

Yurtbay Seramik'in yeni serisi Serena'nın Maskülen ve Klasik dokusu banyonuza asil bir ağırlık katacak...

Yurtbay Seramik'ten Spatula Serisi!

Yurtbay Seramik'in Spatula Serisi ile evinize benzersiz bir hava katabilirsiniz. Spatula Serisi, yaşam alanınıza yepyeni çağdaş bir görünüm kazandıracak

Yurtbay Seramik'ten yeni cube serisi!

Yurtbay Seramik'ten yeni cube serisinin asi çizgisi mekanınıza asil ve zarif bir dokunuş getirecek.

Yurtbay Seramik'ten Topkapı Serisi!

Yurtbay Seramik, yüzlerce yıllık geçmişi olan saray motiflerini, geleneksel ile moderni, incelikle birleştiren çizgileriyle Topkapı Serisi’nde seramik karolara yansıtıyor.

Yurtbay Seramik Brick Stone Serisi ile duvarlarınız boş kalması!

Panel duvarlarda tuğla görünümü elde etmek isteyen, natürel ve soft dekorasyon stiline ilgi duyan herkes için Yurtbay Seramik, Brick Stone Serisi’ni öneriyor.

Yurtbay Seramik'in iki yeni serisi koleksiyondaki yerini aldı!

Yurtbay Seramik doğadan ilham alarak, doğanın tüm dokularını seramiğe taşımaya devam ediyor. Ahşap görünümlü iki yeni seri, 'Antik Wood' ve 'Samba' sonbahar koleksiyonu arasındaki yerini aldı.

Yurtbay Seramik'in iki yeni serisi koleksiyonu arasındaki yerini aldı!

Yurtbay Seramik doğadan ilham alarak, doğanın tüm dokularını seramiğe taşımaya devam ediyor. Ahşap görünümlü iki yeni seri, “Antik Wood” ve “Samba” sonbahar koleksiyonu arasındaki yerini alıyor.

Yurtbay Seramik'ten Gusto serisi!

Yurtbay Seramik, evinin en güzel sonbahar halini görmek isteyenlere doğadan ilham alan Gusto’yu öneriyor. Yaşam alanlarını saracak doğal bir sıcaklık hissi uyandıran seri, renkli ahşap dokusunu seramiğin avantajlarıyla birlikte sunuyor.

Yurtbay Seramik yeni serisi Gusto’yu öneriyor!

Yurtbay Seramik, evinin en güzel sonbahar halini görmek isteyenlere doğadan ilham alan Gusto’yu öneriyor. Gusto, ahşap dokusuyla sonbaharın davetkâr renkleri eşliğinde bulunduğu ortamı renklendiriyor.

Yurtbay Seramik'ten 3 yeni seri!

Sektöre yön veren koleksiyonlarıyla her zevke hitap eden Yurtbay Seramik'in Aura Serisi, Gusto Serisi ve Cortex Serisi mekanlara yepyeni bir görünüm kazandırıyor.

Yurtbay Seramik serilerinde doğallığı ön planda tutuyor!

Doğallığın ön planda olduğu her zevke hitap eden serileri ile Yurtbay Seramik, mekânların tercihi olmaya devam ediyor.Son yılların popüler dokularından olan taş, Santorini Serisi’nde öne çıkıyor.

Yurtbay Seramik'ten yeni Santorini serisi!

Yurtbay Seramik, Santorini’yi yaşam alanlarında modern tarzını konuşturmak isteyenlerin beğenisine sunuyor. Modern taş görünümlü, doğal ve güçlü bir dokusu olan Santorini, zemin ve duvarlara ayrıcalıklı bir hava katıyor.

Yurtbay Seramik'ten yeni ahşap dokulu Zegna Serisi!

Yurtbay Seramik, doğanın kusursuz altıgenlerini yorumlayarak hayata geçirdiği “Zegna Serisi” ile ahşap dokusunu ve çini desenlerini bir araya getirdi.

Yurtbay Vesta serisi iyi mi Haberi

Yurtbay Vesta serisi iyi mi

Vesta, peteği çağrıştıran doğal form algısı ve uyumlu desenleriyle tüm yaşam alanlarına altıgenlerle hareketlilik kazandırıyor.  Stone, Ethnic, Mix, Geo, Wood desenleriyle birbirinden şık ambiyanslar yaratan seri, gösterişli dekor alternatifleri sunuyor.


Vesta, hem yatay hem dikey dizilebilme özelliğine sahip. Her iki kullanımda da yeni formlar oluşturarak devamlılık sağlıyor. Seri, 45 x 45 ebatlarında, beyaz, kahve ve gri renklerinde satışa sunuluyor.


Kendini yenileyen, öngörüleri ile sektöre yön veren Yurtbay Seramik, doğal formların dekorasyon trendlerinde daha da popülerleştiği günümüzde, Vesta Serisi ile modern iç mimarinin favorisi efektlerle kendini gösteriyor.  Seri, şık ve modern mekânlar sunmak isteyenlere alternatif bir öneri olurken orijinal tasarımı ile iddialı duruş sergiliyor.


Vesta Serisi, Yurtbay Seramik’in teknolojiyi ne kadar mükemmel bir şekilde kullandığını da gözler önüne...