03 / 05 / 2024

Yurtbay yeni granit harcı

Yurtbay yeni granit harcı

Yurtbay Yapı Kimyasalları tarafından üretilen yeni çimento esaslı, yüksek performanslı, kayma özelliği azaltılmış granit yapıştırma harcı Yurtbay MasterFlex, fiyatı ve üstün kalitesiyle dikkat çekiyor...

A101’de basık tencere 300 TL’ye, granit tava 200 TL’ye, derin tencere 300 TL’ye düştü!

A101 Market, yeni indirimli ürünler kataloğunu resmi internet sitesinden tüketicilere özel paylaşırken, 25 Mayıs Perşembe gününe özel basık tencere 300 TL’ye, granit tava 200 TL’ye, derin tencere 300 TL’ye düşecek. İşte A101 Market fiyat listesi 25 Mayıs Perşembe...

A101’de granit tava 250 TL’ye, çaydanlık 350 TL’ye, 89 parça çatal kaşık bıçak takımı 3 bin TL’ye düştü!

A101 yeni indirimli ürünler kataloğunu resmi internet sitesinden paylaşırken, 11 Mayıs 2023’te granit tava 250 TL’ye, çaydanlık 350 TL’ye, 89 parça çatal kaşık bıçak takımı 3 bin TL’ye düşecek. İşte 11 Mayıs A101 fiyat listesi...

A101 beklenen dev indirimlerle geliyor! Granit tava 200 TL, derin tencere 300 TL, valiz 350 TL...

A101’e beklenen dev indirimler geliyor. A101’in yeni indirimli ürünler kataloğu fiyat listesi yayımlanırken, 13 Nisan’dan itibaren granit tava 200 TL, derin tencere 300 TL ve valiz 350 TL olarak satışa sunulacak. İşte A101 fiyat listesi 13 Nisan 2023...

Arnica ailesinine yeni üye. Diomand Granit Izgaralı Tost Makinesi! 21 Eylül 2021 Arnica fiyat listesi!

Küçük ev aletleri markası Arnica, tost ve ızgara ürünleri serisine yeni bir üye ekledi. Diomand Granit Izgaralı Tost Makinesi serisi mint, mor, inox, siyah ve rose renk seçenekleri ile arnica.com.tr’de satışta. 

Yurtbay Seramik'ten Serena serisi!

Yurtbay Seramik'in yeni serisi Serena'nın Maskülen ve Klasik dokusu banyonuza asil bir ağırlık katacak...

Yurtbay Seramik'ten yeni cube serisi!

Yurtbay Seramik'ten yeni cube serisinin asi çizgisi mekanınıza asil ve zarif bir dokunuş getirecek.

Kale Grubu, sinterflex fabrikasının temelini attı!

Kale Grubu, 59. Kuruluş Yıldönümü ile Geleneksel Seramik Bayramı etkinlikleri kapsamında yeni granit fabrikası ve duvar karosu masse hazırlık tesislerinin açılışını gerçekleştirirken, sinterflex fabrikasının temelini attı.

Yurtbay Seramik'ten şık fikirler arayanlara 3 yeni ürün!

Yurtbay Seramik yaşadığı yerde kendi stilini oluşturmak isteyenlere, uygulanabilir birbirinden şık fikirler arayanlara yeni ürünlerini sunuyor.

Yurtbay'dan yeni seramik tasarımları!

Yurtbay Seramik'ten farklı yaşam alanlarına göre seçilmiş göz alıcı seramik örnekleri: Motto, Legend ve Zen.

Yurtbay Seramik’in yeni reklam kampanyası yayında!

Bugün CNN Türk ekranlarında yayına başlayan Yurtbay Seramik kampanyası; basın, açıkhava, sosyal medya ve video izleme platformları olmak üzere, görsel unsurlarıyla satış noktalarında da desteklenecek.

Yurtbay Seramik Unicera Fuarı'nda ürünlerini sergiliyor!

Yurtbay Seramik, 23 - 27 Şubat tarihlerinde Tüyap Beylikdüzü'nde gerçekleştirilecek UNICERA 28. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı'na katılarak en yeni ürünlerini Salon 3, Stand 309-321’de sergileyecek.

Yurtbay Seramik, UNICERA Seramik Banyo Mutfak Fuarı'na katılacak!

Yurtbay Seramik, 23 - 27 Şubat tarihlerinde Tüyap Beylikdüzü'nde gerçekleştirilecek UNICERA 28. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı'na katılarak en yeni ürünlerini Salon 3, Stand 309-321’de sergileyecek.

Yurtbay Seramik'in iki yeni serisi koleksiyondaki yerini aldı!

Yurtbay Seramik doğadan ilham alarak, doğanın tüm dokularını seramiğe taşımaya devam ediyor. Ahşap görünümlü iki yeni seri, 'Antik Wood' ve 'Samba' sonbahar koleksiyonu arasındaki yerini aldı.

Yurtbay yeni granit harcı Haberi

Yurtbay yeni granit harcı

TS EN 12004’e göre C2T standartlarında üretilen Yurtbay MasterFlex, iç ve dış mekanlarda granit, büyük ebatlı seramik gibi kaplama malzemelerinin, beton, sıva, şap gibi yüzeyler üzerine yatay ve dikey yapıştırılmasında kullanılıyor. Ayrıca seramik, granit, mermer üzerine seramik uygulamalarında ve yoğun yaya-yük trafiğinin olduğu alışveriş ve iş merkezleri ile okul, hastane gibi mekanlarda tercih ediliyor.  


Yüksek yapışma mukavemetine sahip, yukarıdan aşağıya seramik döşemeye uygun, kayma yapmayan ve kolay taraklanabilen Master Flex, seramik ustaları tarafından güvenle...