02 / 10 / 2024

Yusuf Akşit

Yusuf Akşit

Ermasan Yapı Teknik İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erol Şengül, Osman Öztürk, Yusuf Akşit tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 3 Haziran'da kuruldu

Aks Grup Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Aks Grup Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Arnavutköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Emrah Akşit tarafından kuruldu.

Altın kıkırdak küpelerde net yüzde 20 indirim! Çeşit çeşit modeller! İşte Koçak altın 17 Kasım 2022 fiyat listesi

Tarzına tarz katmak isteyen bayanların en çok tercih ettiği kıkırdak küpelerde net yüzde 20 indirim fırsatı başladı. Koçak altında çeşit çeşit satılan bu altın küpelerin model ve fiyatları merak ediliyor. Peki kıkırdak altın küpe fiyatları ne kadar? İşte 17 Kasım 2022 Koçak altın fiyat listesi.

Akn Grup Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Akn Grup Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de Yusuf Akın tarafından kuruldu.

Cakaz İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cakaz İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Yusuf Akça tarafından kuruldu.

Nun Restorasyon Yapı Ve Sanayi Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nun Restorasyon Yapı Ve Sanayi Dış Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de Yusuf Çakır ve Zeyneti Uluadam ortaklığında kuruldu.

Parma Proje Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Parma Proje Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Süleyman Bayram ve Yusuf Akın ortaklığında kuruldu.

Bahey İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bahey İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Yiğit tarafından kuruldu.

Avek İnşaat Lojistik Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Avek İnşaat Lojistik Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Akın ve Mustafa Koray Kunt ortaklığında kuruldu.

Turizm merkezlerinde kaçak yapıya geçit yok!

Muğla'da, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un da yakından izlediği çalışmalarda villa, rezidans ve otel inşaatı gibi kaçak yapıların yıkımı titizlikle sürdürülüyor.

Ner Restorasyon Yapı Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ner Restorasyon Yapı Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Çakır tarafından kuruldu.

Bursa Nilüfer'de kaçak yapılaşmaya geçit yok!

Bursa Büyükşehir Belediye Meclisi'nde kaçak yapıların yıkılmasıyla ilgili alınan karar ile Nilüfer Belediye Encümeni de, belirlenen binaların yıkımı gerçekleşti.

Antalya'da kaçak yapılara geçit yok!

Antalya'da Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un da yakından izlediği çalışmalarda, uydudan bakılıp yapı kayıt belgeleri incelenen ve sıkı saha denetimleriyle tespit edilen kaçak yapılardan 2 bin 100 tanesi yıkıldı.

Muğla'da kaçak yapıya geçit verilmiyor!

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ve Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Muğla'daki kaçak yapıları yıkıyor.

Yusuf Akşit Haberi

Yusuf Akşit

Ermasan Yapı Teknik İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erol Şengül, Osman Öztürk, Yusuf Akşit tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 3 Haziran'da kuruldu. Ermasan Yapı Teknik İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; her türlü konut fabrika atölye ve benzeri binalara çatı izolasyonu dış cephe izolasyonu yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Ermasan Yapı Teknik İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Esenyurt, Güzelyurt Mahallesi, 7. Caddesi, Bauhause Bitişiği Aker Apartmanı, Kat:13...