06 / 05 / 2024

Yusuf Aksoy

Yusuf Aksoy

Aksoylar Restorant Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Yusuf Aksoy tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 20 Ağustos 2014 tarihinde Fatih, Molla Gürani Mahallesi'nde kuruldu.

Yusuf Ziya Yılmaz: Samsun'u şantiyeye çevirdik!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, “Kentimizde ulaşımın kolaylaşması için her bir köşeyi şantiyeye çevirdik” dedi. Yılmaz, Samsun’un her noktasında ulaşımın kolaylaşması adına büyük projelerin olduğunu belirtti.

Yusuf Ziya Yılmaz: Kamu Kampüsü Projesi beklemede!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, eski havaalanında bulunan ve Samsun Büyükşehir Belediye binasının ve birçok başka kamu kurumunun yeni hizmet binalarının yapılması planlanan arsanın Milli Savunma Bakanlığı’ndan tahsisinin henüz yapıla

Denizli Şehit Yusuf Batur Lisesi'nin bahçesindeki taş binalar kurtarıldı!

MİMARLAR Odası Denizli Şubesi, 2010'da yıkılan Şehit Yusuf Batur Endüstri Meslek Lisesi bahçesindeki her biri 77 yıllık dört taş binanın yıkılmaması için 20 ay önce dava açtı. Taş binaların korunmalarına karar verdi.

Aksoy Restorasyon Mimarlık İnşaat ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aksoy Restorasyon Mimarlık İnşaat ve Turizm Ticaret Limited Şirketi, Şenol Aksoy tarafından 20 bin TL sermaye ile 16 Ekim'de Üsküdar, Altunizade Mahallesi, Erdem Sokak Sabuncuoğlu Sitesi'nde kuruldu.

Batu Aksoy Bodrum'daki gayrimenkul projelerini anlattı!

Ağırlıklı olarak enerji, petrol ve gayrimenkul yatırımları ile bilinen Aksoy Holding, Irak'tan sonra İran'ı da gözüne kestirdi. Irak'ta madeni yağ şirketiyle yer alan grup, ambargolardan kurtulmaya hazırlanan İran'da yatırım ofisi açıyor.

Erol Aksoy’un arsalarının metrekaresine 480 TL değer biçildi!

2008’de işadamı Erol Aksoy’un TMSF tarafından el konulan arsalarının metrekaresine 480 TL değer biçildi.

Yusuf Konat: Bursa kentsel dönüşümde hak etmediği yerde!

Bursa'nın ekonomi hayatında farklı sektörlerde önemli yatırımlara imza atan Konat İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Konat, Bursa'da kaliteli ve güven duyulan imalatlara imza attıklarını söyledi.

Koca Yusuf'un evi müze mi olacak?

"Cihan Pehlivanı" unvanlı efsane güreşçi Koca Yusuf'un, Şumnu iline bağlı Karalar Köyünde doğup büyüdüğü, sonraki yıllarda yıkılan evi, aslına uygun olarak yeniden inşa edildi. Ev bir müze olarak Türk kültür hayatına hizmet verecek.

Koca Yusuf'un Bulgaristan'daki evi müze oldu!

"Cihan pehlivanı" unvanlı efsane güreşçi Koca Yusuf'un Bulgaristan'da bulunan evi, yeniden inşa edilip müzeye dönüştürüldü. Koca Yusuf'un, evi Adana Büyükşehir Belediyesi'nin katkılarıyla yeniden inşa edilirken, müzeye çevrilen alanın açılışı yapıldı.

Aksoy Holding'den Bodrum Tilkicik Koyu'na Epique Island projesi!

Conrad İstanbul Oteli'nin sahibi olan Aksoy Holding'in uzun bir süreden sonra gerçekleştireceği gayrimenkul projesi olan Epique Island, Bodrum'un Tilkicik Koyu'nda yer alacak.

Aksoy İnşaat Epique Island nerede?

Villa büyüklüklerinin 513 metrekareden başladığı proje villa, marina, butik otelden meydana geliyor. Proje 12,6 hektarlık yarımada üzerinde yükseliyor. Peki Aksoy İnşaat Epique Island nerede?

Aksoy Holding'ten Tilkicik Koyu'na dev yatırım!

CONRAD İstanbul Oteli'nin sahibi olan Aksoy Holding'in uzun bir süreden sonra Muğla'nın Bodrum İlçesi Tilkicik Koyu'nda gerçekleştireceği en önemli gayrimenkul projelerinden Epique Island tanıtıldı.

Aksoy Holding Epique Island Projesi!

Muğla İli Bodrum ilçesinde Tilkicik Koyu’nda yükselen proje 12 dönüm arsa alanı üzerinde yükseliyor. Aksoy Holding Epique Island Projesi villa, marina, butik otelden meydana geliyor.

Yusuf Aksoy Haberi

Yusuf Aksoy

Aksoylar Restorant Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Yusuf Aksoy tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 20 Ağustos'ta kuruldu. 


Aksoylar Restorant Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu;a. Turizme yönelik otel, motel, bar, pansiyon, kamping, tatil köyleri, apart oteller, yeme  içme tesisleri, eğlence yerleri kurmak, işletmek, işletmeye vermek, bu yerleri satın almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek. b. Her türlü restoran, cafe, lokanta gibi gıda satışının yapılabileceği tesisleri kurar, işletir, kiralar, kiraya verir ve bu gibi yerlerin rezervasyon ve organizasyon işlerini yapar. c. Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. d Yurt içinde yurt dışında seyahatler düzenlemek, kara, deniz, ve hava...