02 / 05 / 2024

Yusuf Aslantürk

Yusuf Aslantürk

Ankara Elektrik-Elektronik Teknisyenleri Esnaf Odası Başkanı Yusuf Aslantürk yaptığı açıklamada ev ve iş yerlerindeki elektrik tesisatlarının 10 - 15 yıllık periyotlarla bakımdan geçmesi gerektiğini söyledi.

Aktürk Teknolojik Pompa Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aktürk Teknolojik Pompa Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Öztürk tarafından kuruldu.

Yusuf Geçgel ne zaman doğdu? İngiltere’ye neden gitti? Astor Enerji’de ne zaman çalışmaya başladı?

Astor Enerji Yönetim Kurulu Üyesi Türk iş insanı Yusuf Geçgel nerede doğdu? Hangi üniversitede eğitim aldı? Ne zaman yönetim kurulu üyesi oldu? İşte Yusuf Geçgel ile ilgili tüm detaylar...

Neotek Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Neotek Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Musa Akgün ve Yusuf Öztürk ortaklığında kuruldu. 

Wisrem İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Wisrem İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi Pendik'te Nesibe Aslantürk tarafından kuruldu.

Nurettinoğulları Grup Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nurettinoğulları Grup Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Yusuf ÖZtürk tarafından kuruldu.

Aslantürkler İnşaat Turizm Enerji Tekstil Ve Gıda İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aslantürkler İnşaat Turizm Enerji Tekstil Ve Gıda İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'da Muhittin Aslantürk, Yakup Aslantürk, Coolline Tekstik, Karizma Giyim ve YMA Giyim ortaklığında kuruldu.

Aslantürk Grup İnşaat Restorasyon Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Aslantürk Grup İnşaat Restorasyon Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Çekmeköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Emin Aslantürk tarafından kuruldu.

Özkayalar Dış Ticaret Gıda İnşaat Turizm Otomotiv Anonim Şirketi kuruldu!

Özkayalar Dış Ticaret Gıda İnşaat Turizm Otomotiv Anonim Şirketi Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Öztürk ve Zekeriya Kesik ortaklığında kuruldu.

Göktürk Host İnternet Hizmetleri Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göktürk Host İnternet Hizmetleri Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 30 bin TL sermaye bedeli ile Recep Sarı ve Yusuf Ziya Yaşık ortaklığında kuruldu.

Ayasofya'nın müze olması için hazırlanan kararnamedeki Atatürk imzası sahte mi?

Prof. Dr. Yusuf Halaçoğlu, Ayasofya’nın müze haline getirilmesi için hazırlanan kararnamenin ve Atatürk imzasının sahte olduğunu ileri sürüyor, diğer uzmanlar ise böyle bir şeyin mümkün olmadığını belirtiyor. Danıştay 2 Temmuz’da konuya ilişkin nihai karar verecek. 

Menemen-Aliağa-Çandarlı Otoyolu limanlar arasındaki mesafeleri kısaltacak!

DTO İzmir Şubesi'nin şubat ayı meclis toplantısı yapıldı. Toplantıda konuşan DTO) İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Öztürk, açılan Menemen-Aliağa-Çandarlı Otoyolu'nun önemini anlattı.

Aktürk Su Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aktürk Su Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Akça ve Yusuf Öztürk ortaklığında kuruldu. 

Kaltürk İnşaat Mimarlık Elektrik Telekomünikasyon Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaltürk İnşaat Mimarlık Elektrik Telekomünikasyon Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Türkmen tarafından kuruldu. 

Yusuf Aslantürk Haberi

Yusuf Aslantürk


Ankara Elektrik-Elektronik Teknisyenleri Esnaf Odası Başkanı Yusuf Aslantürk, ev ve iş yerlerindeki elektrik tesisatlarının 10-15 yıllık periyotlarla bakımdan geçmesi gerektiğini söyledi. Aslantürk, "20 yıllık tesisatları kullanan evlerin yüzde 70'i risk oluşturuyor" dedi Gelişen teknolojiyle birlikte evlerde kullanılan elektrik miktarında da artış yaşanıyor. "1995 ile 2000 yılları arasında binaların kurulu gücü 2 ila5 bin kilowatt saat arasındayken, şimdi bu rakam 10-12 bin kilowatt saate yükseldi" diyen Ankara Elektrik-Elektronik Teknisyenleri Esnaf Odası Başkanı Aslantürk, iki kat artışın tehlikeleri de beraberinde getirdiğini söyledi. 


ELEKTRONİK CİHAZLARLA DONATILDI

 Teknolojinin çok hızlı geliştiğini anlatan Aslantürk, "Teknolojinin gelişmesine paralel olarakta evlerimiz ve işyerlerimiz tamamen elektronik cihazlarla donatılıyor. Bir dairenin içinde 20 yıl önce çamaşır makinesi, buzdolabı, televizyon varken, şimdi bunların sayısı arttı. Her odada televizyon, bilgisayar var. 

Her köşede...