07 / 05 / 2024

Yusuf Çadırcı

Yusuf Çadırcı

Abraj İnşaat ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Yusuf Çadırcı, Ahmad Akbarpoor tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 27 Mayıs'ta Şişli, Meşrutiyet Mahallesi, Matbaa Osmanbey Sokak'ta kuruldu.

Mahmut Asmalı: ‘Türk-Gürcü ekonomik ilişkileri daha da ileriye taşıyacağız’

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkanı Mahmut Asmalı, düzenlenen MÜSİAD Tiflis 1’nci Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda konuştu. Asmalı, Türk-Gürcü ekonomik ilişkileri daha da ileriye taşıyacaklarına inandığını ifade etti.

Adıgüzeller Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adıgüzeller Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Yusuf Adıgüzel tarafından kuruldu.

Fcc Proje Danışmanlık Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Fcc Proje Danışmanlık Ve Turizm Limited Şirketi Kağıthane’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cem Çadırcı tarafından kuruldu.

Uluslararası Gayrimenkul Acenteliği Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Uluslararası Gayrimenkul Acenteliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt’ta  200 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Adıyaman tarafından kuruldu.

Wınn4 İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Wınn4 İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Adıyaman tarafından kuruldu.

Defne Samyeli ve ev sahibi Yusuf Araz arasındaki kavga bitmiyor!

Defne Samyeli ve sıkıntılı günler yaşadığı ev sahibi Yusuf Araz arasındaki kavga bitmiyor...

Kömürcüler OSB'nin akıbeti belli oldu!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Kömürcüler OSB yönetimi ile görüşme yaptık. Bu alanda artık kömürcülük faaliyetlerini müsaade etmeyecek adımlarımızı atıyoruz'' diye konuştu.

Shine Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Shine Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Aras Çadırcı tarafından kuruldu. 

Turgut Özal’ın terzisi Yusuf Kenan Malatya'ya okul yaptırıyor!

Türkiye’nin 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ın 1980’lerin başındaki başbakan yardımcılığı döneminden itibaren adı “Özal’ın terzisi” olarak öne çıkan Yusuf Kenan, Malatya'da yeni okul açmak için kolları sıvadı.

TOKİ evleri Suriyelilere bedava veriliyor mu?

"Göç" konusunda çalışmalar yapan İstanbul Üniversitesi Sosyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Yusuf Adıgüzel, "TOKİ evleri Suriyelilere bedava veriliyor mu?" sorusunu yanıtladı...

Çadirci Otomotiv Ithalat Ve Ihracat Limited Şirketi kuruldu!

Çadirci Otomotiv Ithalat Ve Ihracat Limited Şirketi bugün Avcılar'da 150 bin TL sermaye bedeli ile Aydın     Çadırcı tarafından kuruldu. 

Adıyaman Devlet Hastanesi'nin yapımına onay!

Adıyaman’da eski devlet hastanesinin yerine yapılması planlanan 150 Yataklı Devlet Hastanesi, memnuuniyetle karşılandı. HAYAD Genel Başkanı Yusuf Babar, projeyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Adıyaman Eski Devlet Hastanesi yıkılacak!

Anadolu Hasta ve Hasta Yakınları Derneği (HAYAD) Genel Başkanı Yusuf Babar, Adıyaman'daki eski devlet hastanesinin yerin sağlıklı yaşam merkezi yapılacağının müjdesini verdi.

Yusuf Çadırcı Haberi

Yusuf Çadırcı
Abraj İnşaat ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Yusuf Çadırcı, Ahmad Akbarpoor tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 27 Mayıs'ta kuruldu. 


Abraj İnşaat ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Her türlü inşaat taahhüt işleri;konut, iş yeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2-Yurt içinde ve yurt dışında inşaat taahhüt tadilat,hafriyat işleri yapmak,köprü,baraj,otoyol,liman ihaleleri almak, konut,iş hanı,otel ve benzeri inşaat işleri yapmak,başkasına yaptırmak ve satmak. 3-Her türlü inşaat,sıhhi tesisat malzemeleri almak,satmak,ithal ve ihracat etmek 4-Her türlü nalburiye ve hırdavat malzemesi almak,satmak,ithalatını ve ihracatını yapmak. 5-Demir,çelik,çinko,kalay,sac,alüminyum,gibi her türlü maden ve mineral ile pirinç,bronz,paslanmaz çelik gibi alaşımlar ve işlenmiş madenlerle bunlardan mamul levhalar,çubuklar,şeritler,tüpler,kütükler,başta olmak üzere her...