27 / 04 / 2024

Yusuf Çelik

Yusuf Çelik

Hambel İnşaat Emlak Tekstil Otomotiv Temizlik İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Yusuf Çelik tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 15 Nisan'da Büyükçekmece'de kuruldu.

Vitacourt Holiday Satışta! Yeni Proje!

Yusuf Çelik İnşaat tarafından inşa edilen Vitacourt Holiday projesinde satışlar devan ediyor. Projede 140 adet konut yer alacak. 

Varıous Çelik Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Varıous Çelik Yapı İnşaat Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Yusuf Erkam Barata tarafından kuruldu.

Tuşev Yapı Mimarlık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tuşev Yapı Mimarlık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de Bahtiyar Tüyüboz, Olcay Erol ve Yusuf Çelik ortaklığında kuruldu.

Yyk Demir Çelik İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yyk Demir Çelik İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Yusuf Tüzün tarafından kuruldu.

Çelik İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Erdal 1 Şubesi açıldı!

Çelik İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Erdal 1 Şubesi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Çelik tarafından kuruldu.

Peerdesıgn Mimarlık Danışmanlık Ve Yapı Dekorasyon Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Peerdesıgn Mimarlık Danışmanlık Ve Yapı Dekorasyon Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 30 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Çelik tarafıdan kuruldu.

Eliza İnşaat Çelik Hırdavat İhracat İthalat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eliza İnşaat Çelik Hırdavat İhracat İthalat ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Apaydın tarafından kuruldu. 

Oniks Yapı İnşaat Turizm ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Oniks Yapı İnşaat Turizm ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Çelik tarafından kuruldu.

Binomo Çelik Yapı Malzemeleri Makina Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Binomo Çelik Yapı Malzemeleri Makina Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Şeker tarafından kuruldu. 

Ysf Kalyoncular Çelik Kapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ysf Kalyoncular Çelik Kapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Yusuf Kalyoncu tarafından kuruldu. 

Ofkar Altyapı İnşaat Danışmanlık Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ofkar Altyapı İnşaat Danışmanlık Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Çelik tarafından kuruldu. 

Myz Life Yapı Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Myz Life Yapı Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi Zeki Albayrak, Yusuf Çelik, Mehmet Erişen ve Yakup Kahreman ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Demay Yapı İnşaat Demir Çelik Taahhüt Ticareti Anonim Şirketi kuruldu!

Demay Yapı İnşaat Demir Çelik Taahhüt Ticareti Anonim Şirketi, Yusuf Güler Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 25 Mayıs'ta Kadıköy'de kuruldu.

Yusuf Çelik Haberi

Yusuf Çelik

Hambel İnşaat Emlak Tekstil Otomotiv Temizlik İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Yusuf Çelik tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 15 Nisan'da kuruldu. 


Hambel İnşaat Emlak Tekstil Otomotiv Temizlik İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; A-İNŞAAT 1-İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. 2-Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri...