04 / 05 / 2024

Yusuf İşeri Kepez sorunları

Yusuf İşeri Kepez sorunları

Geçtiğimiz yılın değerlendirmesini Akdeniz Manşet gazetesine yapan AK Parti Kepez İlçe Başkanı Yusuf İşeri, “Artık Kepez’e gelmek için birçok sebebiniz olacak” dedi.

İşçilerin yüzde 53.3'ü kiracı: Konuta erişim sorunu gittikçe büyüyor!

Şehir Plancısı Yusuf Ekici, sağlıklı konut hakkı için konutun rant aracı olmaktan çıkarılması gerektiğine dikkat çekti. Konuta erişim sorunu gittikçe büyürken, işçilerin yüzde 53.3'ünün kiracı olduğu belirtildi. 

Kepez Emlak Reklam Kimya İnşaat Malzemeleri Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kepez Emlak Reklam Kimya İnşaat Malzemeleri Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 950 bin TL sermaye bedeli  ile Yusuf Tepe tarafından kuruldu.

Kepez'de yapılaşmanın önü açılacak!

AK Parti Kepez İlçe Başkanı İşeri, 5 mahalleyi ilgilendiren imar plan tadilatıyla 0.60 olan emsali 0.80’e çıkarıp 1+1 olan yapılaşmayı zemin + 4 kata çıkaracaklarını söyledi

Kepez, Hakan Tütüncü ile değişti!

AK Parti Kepez İlçe Başkanı Yusuf İşeri, ilçede hizmet tanıtım turlarının devam ettiğini anlatarak, “Başkanımız Tütüncü ile Kepez’in değişim serüveni devam ediyor” dedi

Kepez'de imar sorunu çözülüyor!

Kepez ilçesinin Baraj, Beşkonaklılar ve Göksu mahallelerinde yaşanan emsal adaletsizliği tarihe karışıyor. İmar revizyonuyla mahallelerinin doğusunda inşaat emsal değeri 0.40’dan 0.60’a çıkarılıyor.

Yusuf İşeri: Kepez’de 2B sorunu çözülecek!

Geçtiğimiz yılın değerlendirmesini Akdeniz Manşet gazetesine yapan AK Parti Kepez İlçe Başkanı Yusuf İşeri, “Artık Kepez’e gelmek için birçok sebebiniz olacak” dedi.

Kepez'de 70 dönümlük macera parkı inşa ediliyor!

Geçtiğimiz yılın değerlendirmesini Akdeniz Manşet gazetesine yapan AK Parti Kepez İlçe Başkanı Yusuf İşeri, “Artık Kepez’e gelmek için birçok sebebiniz olacak” dedi.

Kepez Ulusal Mimarlık Yarışması sonuçlandı!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, kentin önemli bir değeri olan Mimar Turgut Cansever’in hatırasını “Ulusal Mimarlık Yarışması” ile yaşatıyor..

Yusuf İşeri: Kepez Dokuma arazisi projelendirilecek!

AK Parti’li İşeri, Kepez’in, Antalya’nın parlayan yıldızı olduğunu belirterek, “19 ilçenin içerisinde yıldızı en çok parlayan yer Kepez’dir. Dokuma’yı halka açtığımız zaman Kepez’in çehresi değişecektir” dedi

TOKİ Kepez Devlet Hastanesi inşaatı devam ediyor!

Kepez için önemli hedeflerin gerçekleştirildiğini söyleyen Başkan Yusuf İşeri, yeni yılda birçok büyük projenin hayata geçirileceğini söyledi. İlçeye 305 yataklı hastane inşa edilecek..

Antalya Kepez'de büyük projeler planlanıyor!

2015 yılı Kepezimizin için önemli hedeflerin gerçekleştirildiğini söyleyen Antalya Kepez Belediye Başkanı Yusuf İşeri, yeni yılda bir çok büyük projelerin hayata geçirileceğini söyledi.

Rota Office 'in her katında otopark erişimli 4 asansör bulunuyor!

Tema Park'ın yanında yer alan Rota Office, 1+1, 2+1 ve entegre edilebilir butik ve acık ofis seçenekleriyle satısa sunuluyor. Projenin her katında otopark erişimli 4 asansör bulunuyor.

TOKİ Antalya Kepez Devlet Hastanesi inşaat yapım işi ihalesi bugün!

Antalya İli Kepez İlçesi 300 Yataklı Devlet Hastanesi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile 31 Ekim 2013 tarihinde saat 14.30'da ihaleye sunulacak...

Yusuf İşeri Kepez sorunları Haberi

Yusuf İşeri Kepez sorunları

Geçtiğimiz yılın değerlendirmesini Akdeniz Manşet gazetesine yapan AK Parti Kepez İlçe Başkanı Yusuf İşeri, “Artık Kepez’e gelmek için birçok sebebiniz olacak” dedi


AK Parti Kepez İlçe Başkanı Yusuf İşeri ile hem geçen yıl yaşanan seçim atmosferini değerlendirdik, hem de Kepez’de yapılan ve yapılacak olan projelerle ilgili olarak çok özel bir röportaj gerçekleştirdik. İşte o röportajın detayları.

Durmadan çalışacağız


Onun adı artık yeni yatırımların merkezi.. Onun adı artık cazibe merkezi.. Geçmişin varoş semti olarak bilinen Kepez, bugünlerde kendinden sıkça söz ettiriyor. “2015 seçimlerinde de büyük bir farkla öne çıkan ilçeye şimdilerde gitmek için birçok sebebiniz olacak” diyen AK Parti Kepez İlçe Başkanı Yusuf İşeri, “1 Kasım seçimlerinde Kepez olarak büyük katkı sağladık, hem oyumuzu hem üye sayımızı yükselttik” diyor. Seçimlerin yanı sıra geçtiğimiz...