06 / 05 / 2024

TOKİ Kepez Devlet Hastanesi inşaatı devam ediyor!

TOKİ Kepez Devlet Hastanesi inşaatı devam ediyor!

Kepez için önemli hedeflerin gerçekleştirildiğini söyleyen Başkan Yusuf İşeri, yeni yılda birçok büyük projenin hayata geçirileceğini söyledi. İlçeye 305 yataklı hastane inşa edilecek..



KEPEZ Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'nün çok iyi çalıştığını ve Kepez'i her geçen gün adeta yeniden inşa ettiğini söyleyen Ak Parti Kepez îlçe Başkanı Yusuf İşeri, "İşimiz Hizmet, Gücümüz Millet. Bize verilen değeri biz çok iyi biliyoruz. Bizler de Kepez halkını çok iyi tanıyoruz. Bu nedenle değer veriyor, dokunuyor ve dinliyoruz. Halkımızın istediklerini yerine getiriyoruz. Onların istemediği hiçbir işi yapmıyoruz. Bu yüzden Kepez halkımızın istekleri doğrultusunda modern bir şehir haline geliyor" dedi. 


DOKUMA AÇILACAK 

"Dokumayı halka açıyoruz" diyen Başkan İşeri, "Dokuma'nın geleceğini Antalya'da yaşayanlar belirleyecek diyerek özel olarak oluşturulan çalışma gurubu ile sürekli toplantı yapılıyor. Şehrin en değerli arazisi için şehrin ortak aklını harekete geçirdik. Dokuma ortak akılla şehir parkı yapılacak. Esnaf, belediye ve Hükümet işbirliği ile esnaflara çok farklı imkânların sunulacağı bir dönem yaşanacak. Problemler konuşularak çözüme kavuşturuluyor" dedi. 

3 mahalleye daha doğalgaz getirileceğini açıklayan Başkan İşeri, Kepez'in temiz enerjiyi sevdiğini vurguladı. İşeri, "Doğalgaz kullanan mahalle sayısı hızla artıyor. 5 yılda 20 binden fazla tapu dağıttık. Artık Göçerler Mahallesi'nde oturan vatandaşlarımız da yakında tapularına kavuşacak. Kepez'in gücüne güç katıyoruz. Kepez halkı bizden, biz de Kepez halkından son derece memnunuz" şeklinde konuştu. 


305 YATAKLI HASTANE 

TOKİ eliyle Sütçüler bölgesinde inşa edilen Kepez Devlet Hastanesi inşaatının da hızla ilerlediğini dile getiren İşeri, sözlerine şöyle devam etti: "Bu tesis 29 Ekim 2015 tarihinde açılacaktır. Bu hastane, Kepez tarihinin en önemli yatırımlarından biridir. Diğer sağlık yatırımlarının da hayata geçmesi için Kepez önemli bir sağlık merkezi haline gelecek ve gelişecek. 

İman Hatip Lisesi de artık gün sayıyor. Yaşlılarımıza yeni yapılan şefkat evimiz huzur verecek. Antalya'nın sembolü olacak yeni eserler ve bu yıl hayata geçirilecek" dedi


Hürses


Geri Dön