06 / 05 / 2024

Yusuf İzzettin Efendi

Yusuf İzzettin Efendi

2005 yılında TMSF, Ceylan Grubu'nun ortağı olduğu Çamlıca Turizm Yatırımları'na ait Yusuf İzzettin Efendi Sarayı'nı satışa çıkarmış. 20 bin 700 metrekare arazi üzerine kurulu saraya 15 milyon dolar değer biçilmiş.

Huma Mimarlık Danışmanlık Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Huma Mimarlık Danışmanlık Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf İzzettin  Aydın tarafından kuruldu. 

Veliaht Köşkü hissedarları arasında kavga!

Veliaht Yusuf İzzeddin Efendi’nin ismini taşıyan 60 odalı köşkün de içinde olduğu boğazdaki 22 dönümlük değerli arsanın, hissedarlar arasında tartışmaya yol açtı.  

Yusuf Ziya Yılmaz: Tekkeköy’ü şantiyeye çevirdik!

Teşekkür ziyaretleri kapsamında Tekkeköy’de toplanan büyük kalabalığa seslenen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz; " Şimdi Tekkeköy’ün her tarafı şantiye, her tarafı şehircilik anlamında güzel örneklerle dolu” dedi.

Merkez Efendi Devlet Hastanesi 2018'de hizmete girecek!

Manisa İl Sağlık Müdürü Metin Kaplan, 450 milyon liraya mal olacak 558 yataklı eğitim araştırma hastanesi ve 180 milyon lira harcanacak 550 yataklı Merkez Efendi Devlet Hastanesi'nin 2018 yılında hizmete gireceğini söyledi.

Yusuf Ziya Yılmaz: Her bir köşeyi şantiyeye çevirdik!

Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin alt yapı ve yol çalışmaları hakkında açıklamalarda bulunan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Samsun’un her noktasında ulaşımın kolaylaşması adına büyük projelerin olduğunu belirtti.

Yusuf Ziya Yılmaz: Samsun'u şantiyeye çevirdik!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, “Kentimizde ulaşımın kolaylaşması için her bir köşeyi şantiyeye çevirdik” dedi. Yılmaz, Samsun’un her noktasında ulaşımın kolaylaşması adına büyük projelerin olduğunu belirtti.

Erzurum Veyis Efendi Konutları projesine start verildi!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yeni bir projeyi daha hayata geçirdi. Kamu iktisadi teşebbüslerinden Erkonut A.Ş. tarafından gerçekleştirilen Veyis Efendi Konutları Projesi'ne start verilerek, riskli bina yıkıldı.

Erzurum Veyis Efendi Konutları'na start verildi!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, kentsel dönüşüm çalışması kapsamında yeni bir projeyi daha hayata geçirdi. Büyükşehir’in kamu iktisadi teşebbüslerinden Erkonut A.Ş. tarafından gerçekleştirilen Veyis Efendi Konutları Projesi’ne start verildi

Yusuf Ziya Yılmaz: Kamu Kampüsü Projesi beklemede!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, eski havaalanında bulunan ve Samsun Büyükşehir Belediye binasının ve birçok başka kamu kurumunun yeni hizmet binalarının yapılması planlanan arsanın Milli Savunma Bakanlığı’ndan tahsisinin henüz yapıla

Daire fiyatını etkileyen koşullar!

Huma Yapı Kurucusu Mimar Yusuf İzzettin Aydın, ev sahipleri ve ev alacakları daire fiyatını etkileyen koşullar ile ilgili bilgilendiriyor. İşte daire fiyatını hangi koşullar etkiliyor?

Denizli Şehit Yusuf Batur Lisesi'nin bahçesindeki taş binalar kurtarıldı!

MİMARLAR Odası Denizli Şubesi, 2010'da yıkılan Şehit Yusuf Batur Endüstri Meslek Lisesi bahçesindeki her biri 77 yıllık dört taş binanın yıkılmaması için 20 ay önce dava açtı. Taş binaların korunmalarına karar verdi.

1948 yılında KüçükÇiftlik Park'ta lunapark ve gazino kurulacak!

1948 yılında mülkiyeti Yusuf İzzeddin Efendi'nin mirasçılarına ait olan KüçükÇiftlik Park'ta, arazi sahipleri, lunapark ve gazino kurmak istemişler. Mali vaziyetinden dolayı parkı istimlak edemeyen Belediye, arazi sahipleri tarafından gelen teklifi değerl

Yusuf Konat: Bursa kentsel dönüşümde hak etmediği yerde!

Bursa'nın ekonomi hayatında farklı sektörlerde önemli yatırımlara imza atan Konat İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Konat, Bursa'da kaliteli ve güven duyulan imalatlara imza attıklarını söyledi.

Yusuf İzzettin Efendi Haberi

Yusuf İzzettin Efendi



TMSF'den satılık saray


Ceylan Grubu'nun ortağı olduğu Çamlıca Turizm Yatırımları'na ait Yusuf İzzettin Efendi Sarayı için 6 Haziran'a kadar teklifler toplanacak. 20 bin 700 metrekare arazi üzerine kurulu saraya 15 milyon dolar değer biçiliyor


Tebernüş Kireçci


    Çamlıca'nın en gözde yapıları arasında sayılan Yusuf İzzettin Efendi Sarayı, satışa çıkarıldı. Ceylan Grubu'na ait iken yönetimi TMSF'ye geçen saray için emlak uzmanları 15 milyon dolar değer biçiyor. Satış için teklifler 6 Haziran'a kadar alınacak.

    Kısıklı'da Büyük Çamlıca Caddesi üzerinde yer alan...